Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Is Myanmar geschikt om met kinderen te reizen?

Een vakantie in Myanmar met kinderen is een bijzondere ervaring. Samen met  je kind/kinderen zul je genieten van de bijzondere sfeer en alle bling bling bij de pagodes, en je kind zal je vast en zeker wijzen op dingen die je zelf over het hoofd zou hebben gezien. Fietsen tussen de prachtige tempels van Bagan en een boottocht op het Inle meer zullen ook je kinderen vast geweldig vinden. Je moet wel een beetje avontuurlijk ingesteld zijn voor een vakantie naar Myanmar met je gezin. Houd er rekening mee dat de voorzieningen voor een vakantie in Myanmar met kinderen beperkt zijn. Kinderstoelen en speeltuinen zul je niet vaak tegenkomen. De bevolking in Myanmar is ontzettend vriendelijk en je kunt er vanuit gaan dat waar je ook komt tijdens je rondreis in Myanmar,  je kind op handen gedragen zal worden. Dit zal zeker leuke contacten opleveren.

Tips voor reizen naar Myanmar met kinderen

Waar moet je aan denken als je reist met kinderen door Myanmar? Een paar tips:
  • Blijf constant zonnebrand smeren want de zon is erg fel (ook als het bewolkt is).
  • Was iets vaker dan normaal de handen.
  • Neem handenwasgel mee, zodat je ook je handen kunt wassen als water en zeep niet in de buurt zijn.
  • Er is speciale DEET voor kinderen die voldoende beschermt maar minder heftig is voor de huid.
  • Neem een klamboe mee zodat de kinderen ook ’s nachts niet worden gestoken door muggen.

Rondreis Myanmar met het hele gezin

We hebben een aantal mooie rondreizen ontwikkeld. Desgewenst kun je op sommige plaatsen extra dagen in het programma opnemen, om zo wat meer rust in jullie reis te brengen. Met onze Myanmar bouwstenen -korte Myanmar reizen-  kun je helemaal naar eigen inzicht je eigen rondreis samenstellen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jullie Myanmar gezinsreis. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat je inspireren door de mogelijkheden die Myanmar biedt voor het hele gezin.
 


 
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter