Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Zie de eeuwenoude rotstekeningen van de San (Bushmen) bij Twyfelfontyn. Breng een bezoek aan de nomadische Himba stam. Ga met een ranger op pad om de ‘woestijnolifanten’ of  de bedreigde neushoorn te spotten.  Ga op safari in Etosha. Bewonder het Waterberg Plateau. Wil je luipaarden en cheeta’s van heel dichtbij zien? Plan dan de extensie Okonjima in, waar de Africat Foundation luipaarden en cheeta rehabiliteert en opnieuw in het wild loslaat. 
Hoogtepunten

Safari Etosha

Eeuwenoude San tekeningen Twyfelfontein

Ervaar een Damara dorp

Wandel op Waterberg Plateau

Extensie: Woestijn olifanten 

Extensie: Neushoorns

Extensie: Himba volk

Extensie: Luipaarden & cheetah spotten

(prijs op aanvraag) 5-11 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Noord Namibië bouwsteen: Safari Etosha en landschap bij Twyfelfontyn en Waterberg
8,8

Beoordeling van deze reis:
8,8/10 - 4 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (4)
Reisschema
Dag 1: Swakopmund - Twyfelfontein
Dag 2: Twyfelfontein - Etosha
Dag 3: Etosha
Dag 4: Etosha - Waterberg
Dag 5: Waterberg - Windhoek
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Prijzen
Noord Namibië bouwsteen: Safari Etosha en landschap bij Twyfelfontyn en Waterberg
Prijs beschikbaar op aanvraag
Prijs beschikbaar op aanvraag
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig t/m 31 oktober 2019. Tussen 15 december en 15 januari is piekseizoen en zijn prijzen op aanvraag. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis bij 3 of 5 personen kan het een triple room zijn, maar het kan ook zijn dat de derde of vijfde persoon op een éénpersoonskamer slaapt. De prijs voor een extra bed op de kamer voor een kind is op aanvraag, en varieert per leeftijd en per accomodatie. De prijs voor een huurauto is nog niet inbegrepen. Je kunt de autocategorie zelf kiezen, zie Tarieven huurauto Namibië. Lees ook onze Voorwaarden autohuur Namibië. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in wisselkoers of brandstofprijzen. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt. 

Extensies
Extensie 1: Extra dag in Windhoek
Start je rondreis door Namibië op je gemak en verblijf een dagje langer in Windhoek zodat je kunt bijkomen van de vlucht. 

Dag 5: Van Waterberg naar WindhoekVan Waterberg naar Windhoek
Wil je op je gemak reizen, en rust voordat je vliegt, dan kun je naar Windhoek en daar ’s avonds lekker uit eten gaan. Even bijkomen van je reis met een relaxte nacht in de hoofdstad.
Afstand: ± 310 km / 3,5 uur rijden.

Dag 6: Van Windhoek naar het vliegveldVan Windhoek naar het vliegveld
Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Na uitchecken kun je afspreken of je je koffers in bewaring kunt geven bij de receptie en nog gebruik maken van het zwembad.
Afstand: ± 45 km / 0,5 uur rijden.

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Extra dag in Windhoek:
Dag 1: Swakopmund - Twyfelfontein
Dag 2: Twyfelfontein - Etosha
Dag 3: Etosha
Dag 4: Etosha - Waterberg
Dag 5: Waterberg - Windhoek
Dag 6: Windhoek - vliegveld Windhoek
Dag 7: Waterberg - Windhoek

Extensie 1: Extra dag in Windhoek
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 88,- p.p.€ 66,- p.p.€ 73,- p.p.€ 66,- p.p.€ 70,- p.p.€ 66,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 88,- p.p.€ 66,- p.p.€ 73,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 66,- p.p.€ 70,- p.p.€ 66,- p.p.
Inclusief:
  • 1 overnachting met ontbijt

Extensie 2: Extra dag safari in Etosha
Ben je een echte safari liefhebber? Kom je om de Afrikaanse wilde dieren te spotten? Dan geeft een extra overnachting bij Etosha je de kans om nog een volle dag dieren te spotten. 

Dag 3: Op selfdrive safari in EtoshaOp selfdrive safari in Etosha
Van zonsopgang tot zonsondergang mag je zelf het park in rijden. Het meest westelijke gedeelte staat bekend om de meeste leeuwen te herbergen. Wij werden niet teleurgesteld! Door de grote droogte in het woestijnachtige Namibië, komen de dieren in de droge tijd massaal drinken bij de waterplaatsen. Je loopt zomaar de kans springbokken, impala’s, gemsbokken, wildebeesten, giraffes, zebra’s, wildebeesten, en struisvogels allemaal door elkaar bij de waterplaats te zien. Etosha is ook een goede plek voor neushoorns en geluksvogels zien misschien zelfs wel leeuwen of het schuwe luipaard. Of misschien zie je in de verte een stofwolk opdoemen en komt er een kudde olifanten aan gestiefeld. In het droge seizoen heb je de meeste kansen op grote kuddes bij de waterplaatsen. Je kunt natuurlijk ook een excursie met een ranger boeken. Je slaapt weer in het kamp, waar je relaxed aan de verlichte waterplaats kunt kijken wat er vanavond verschijnt. 

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Extra dag safari in Etosha:
Dag 1: Swakopmund - Twyfelfontein
Dag 2: Twyfelfontein - Etosha
Dag 3: Etosha
Dag 4: Etosha
Dag 5: Etosha - Waterberg
Dag 6: Waterberg - Windhoek

Extensie 2: Extra dag safari in Etosha
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 143,- p.p.€ 125,- p.p.€ 131,- p.p.€ 125,- p.p.€ 128,- p.p.€ 125,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 143,- p.p.€ 125,- p.p.€ 131,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 125,- p.p.€ 128,- p.p.€ 125,- p.p.
Inclusief:
  • 1 overnachting met ontbijt

Extensie 3: Luipaarden en cheeta’s in Okonjima
Een verblijf in Okonjima, waar de AfriCat Foundation is gevestigd, is een absoluut hoogtepunt. Je kunt een luipaard, cheeta, hyena óf wild dog tracking doen, bezoek het informatiecentrum en in de night hide kun je nachtdieren als stekelvarkens spotten.

Dag 5: Luipaarden en cheeta’s in OkonjimaLuipaarden en cheeta’s in Okonjima
Een verblijf in Okonjima is een absoluut hoogtepunt. De familie Hanssen hadden erg veel last van luipaarden die soms in één nacht 20 stuks vee doden. Veel boeren in de omgeving hadden hetzelfde probleem en de prachtige dieren werden dan ook waar mogelijk gevangen of afgeschoten. De familie ging op zoek naar een betere oplossing en heeft uiteindelijk de Africat Foundation opgericht. Nu geven ze voorlichting aan boeren hoe ze om kunnen gaan met de onvermijdelijke luipaarden en cheeta’s op hun farms. Hierdoor kunnen niet alleen de prachtige katten overleven, maar ook de boeren kunnen financieel overleven. De boerderij is een onderzoeks- en rehabilitatiecentrum geworden, waar reizigers in prachtige lodges op een enorm privé reservaat kunnen overnachten. De afgelopen 20 jaar zijn meer dan 1.000 cheeta’s en luipaarden gered, waarvan 85% weer in het wild zijn uitgezet.  
 
Bij een verblijf in de lodge kun je een aantal activiteiten kiezen. Let op, per soort accommodatie zijn verschillende activiteiten al dan niet inclusief. We beschrijven hier de verschillende mogelijkheden.
Naar alle waarschijnlijkheid wil je na de afternoon tea allereerst de ‘Luipaard tracking’ gaan doen. De luipaarden lopen vrij rond op een 20.000 hectare groot natuur reservaat, waar ze ook hun eigen prooi vangen. De luipaarden leven dus wild. Een aantal luipaarden hebben voor het onderzoek (o.a. om te zien of ze in staat zijn om te overleven in het wild) een halsband om die een radiosignaal uitzend. In een jeep ga je op zoek, de ranger houdt  een soort antenne omhoog om te bepalen waar het signaal vandaan komt. Je zou denken dat het zo een fluitje van een cent is, maar niets is minder waar. Zelfs toen we 2 meter van het luipaard afstonden, zagen we hem door zijn geweldig goede camouflage nog niet liggen onder het struikgewas! Het is echt adembenemend om zo dichtbij de gevaarlijke katachtige te komen! 
Na een heerlijk diner kozen wij om vanuit een schuilhut te gaan kijken naar nachtdieren, zoals stekelvarkens. Wat een enorme beesten! Ze gunnen elkaar geen hapje van de lekkere etensresten en drukken elkaar met alle stekels omhoog opzij. NB: de nachtelijke schuilhut wordt niet aangeboden vanaf Plains Camp. (Wil je een nachtelijke game drive maken, dan zijn hier extra kosten aan verbonden.)
 
Waterberg: Afstand: ± 125 km / 2 uur rijden.
Etosha: Afstand: ± 285 km / 4 uur en een kwartier rijden.

Dag 6: Cheeta, hyena en wilde hondenCheeta, hyena en wilde honden
Na een lekker ontbijt, is het tijd voor een volgende activiteit: een bezoek aan het 200 hectare grote opvangcentrum AfriCats Information & Carnivore Care Centre, waar je veel inzicht krijgt in het werk van de AfriCat Foundation.
Aanvullend (tegen extra kosten) kun je ook walking tracking trails doen naar cheeta’s of gevlekte hyena’s of wilde honden (wild dog), die na rehabilitatie opnieuw uit zijn gezet in het wild. Het is moeilijk kiezen, want het zijn allemaal dieren die je niet snel tegenkomt in het wild! Elke walking tracking trail richt zich op het spotten van één dier, aangezien ze verschillende leefgebieden hebben. Wij vinden dit een absolute aanrader. NB: Kinderen onder 12 jaar mogen geen walking trail doen en moeten in de jeep blijven op activiteiten. Voor kinderen onder 16 jaar moeten ouders een formulier invullen, waarbij zij de verantwoording nemen voor hun kinderen.
 
Wij deden de cheeta tracking waarbij cheeta’s in het wild leven op een reservaat van 22 hectare. Cheeta’s die als jonkies naar het centrum zijn gebracht, moeten als volwassenen leren in het wild te overleven. De wildernis is een harde leerschool, en soms verliest een cheeta’s het gevecht op leven en dood. De cheeta is extreem kwetsbaar, heeft geen klauwen en geen sterke kaak. Zijn enige wapen is zijn legendarische snelheid. Omdat ze zijn gevoed door mensen, mag je (bij deze cheeta’s) te voet dichterbij komen (maar nog steeds op een veilige afstand uiteraard) . Wij zagen van een afstandje de dieren vol in actie schieten en daarna uitgeput onder een boom een langslopend wildzwijn geen blik waardig keuren. Adembenemend en opwindend om langzaam dichterbij de magische dieren te sluipen. This is Africa!
 
Afstand Windhoek: ± 225 km / 2,5 uur rijden.
Afstand Vliegveld Windhoek: ± 265 km / 3 uur rijden.

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Luipaarden en cheeta’s in Okonjima:
Dag 1: Swakopmund - Twyfelfontein
Dag 2: Twyfelfontein - Etosha
Dag 3: Etosha
Dag 4: Etosha - Waterberg
Dag 5: Waterberg - Okonjima
Dag 6: Okonjima - Windhoek

Extensie 3: Luipaarden en cheeta’s in Okonjima
Prijs beschikbaar op aanvraag
Prijs beschikbaar op aanvraag
Inclusief:
  • 1 overnachting met ontbijt
  • Diner, inclusief soft drinks, wijn en binnenlandse sterke drank. 
  • Activiteiten afhankelijk van de accommodatie (prijs is hierop afgestemd): luipaard tracking, bezoek AfriCat Information & Carnivore Care Centre.
  • Main en Bush Camp: bezoek night hide (niet in Plains Camp)  
  • NB: ​Overige activiteiten, trackings en game drives tegen meerprijs.
 

Exclusief:
  • Overige activiteiten, maaltijden, import dranken, fooien.

Extensie 4: Relaxed verblijf en elanden spotten in Okahandja
Vlieg je vanuit Windhoek terug naar Nederland? Sluit je rondreis door Namibië dan af in deze luxe lodge! 

Dag 5: Relaxed verblijf en elanden spotten in OkahandjaRelaxed verblijf en elanden spotten in Okahandja
Om je reis op een relaxte manier af te sluiten, hebben we, vlakbij Windhoek, een luxe lodge gevonden. Je kunt vanaf hier naar het vliegveld rijden. Het is een heerlijke plek om gewoon wat te luieren in één van de daybeds, vanaf het terras te kijken wat er komt drinken bij de waterhole, een wandeling te maken of een excursie te boeken om met de ranger op zoek te gaan naar elanden. Er zijn wel 90 elanden in dit gebied, en omdat je ze normaal niet snel ziet, is dit een uitgelezen kans om ze op de gevoelige plaat te krijgen.
 
Waterberg - Okahandja: Afstand: ±  250 km / 3,5uur rijden.
Alternatieven:
Okonjima-Okahandja: Afstand: ±  150 km / 1,5 uur rijden.
Etosha – Okahandja: : Afstand: ±  450 km / 5 uur rijden.

Dag 6: Van Okahandja naar het vliegveld van WindhoekVan Okahandja naar het vliegveld van Windhoek
Je kunt in één keer doorrijden naar het vliegveld van Windhoek en hier je vliegveld naar huis nemen.
Afstand: ± 120 km / 1,5 uur rijden.

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Relaxed verblijf en elanden spotten in Okahandja:
Dag 1: Swakopmund - Twyfelfontein
Dag 2: Twyfelfontein - Etosha
Dag 3: Etosha
Dag 4: Etosha - Waterberg
Dag 5: Waterberg - Okahandja
Dag 6: Okahnadja - vliegveld Windhoek
Dag 7: Waterberg - Windhoek

Extensie 4: Relaxed verblijf en elanden spotten in Okahandja
Prijs beschikbaar op aanvraag
Prijs beschikbaar op aanvraag
Inclusief:
  • 1 overnachting met ontbijt

Exclusief:
  • overige maaltijden en excursies

Excursies
Etosha WestExcursie 1: Etosha jeep safari
Verken Etosha nationaal park met een gids die bekend is met de waterpoelen en de dieren die hen bezoeken. Dankzij zijn ervaring heb je meer kans om Afrikaanse dieren in het wild te spotten vanaf de verhoogde zitplaats van een safari-voertuig. Vroege ochtenden of late namiddagen zorgen voor de beste kijktijden. Duur: 3 uur. De ochtend safari start bij zonsopgang (voor ontbijt). De middag safari is rond zonsondergang terug. Bij een Night safari vertrek je voor zonsondergang en kom je in donker terug, met kans op nachtdieren. * Prijs gebaseerd op safari georganiseerd door het Nationaal Park, een prive lodge kan een andere prijs bieden.

Excursie 1: Etosha jeep safari
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Ochtend/Middag€ 53,- p.p.€ 53,- p.p.€ 53,- p.p.€ 53,- p.p.€ 53,- p.p.€ 53,- p.p.
Nacht€ 64,- p.p.€ 64,- p.p.€ 64,- p.p.€ 64,- p.p.€ 64,- p.p.€ 64,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Ochtend/Middag€ 53,- p.p.€ 53,- p.p.€ 53,- p.p.
Nacht€ 64,- p.p.€ 64,- p.p.€ 64,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Ochtend/Middag€ 53,- p.p.€ 53,- p.p.€ 53,- p.p.
Nacht€ 64,- p.p.€ 64,- p.p.€ 64,- p.p.
TwyfelfonteinExcursie 2: Desert Elephant & Dry River natuur excursie
Bewonder de rijke vegetatie van de droge vallei van de Aba-Huab-rivier met de mogelijkheid om aan de woestijn aangepaste olifanten tegen te komen. De ervaren veldgidsen nemen je in een open 4x4 truck mee op een rit door de natuur, en vertellen je interessante feiten over het gebied, de geschiedenis en het dierenleven. Spot mogelijk roofvogels, antilopen, feeëncirkels, Welwitchia Mirabilis en interessante geologische formaties. De gidsen zullen hun best doen om een kudde vrij rondlopende woestijn afhankelijke olifanten op te sporen. Er is voldoende tijd om foto's te maken en informatie te krijgen over endemische fauna en flora. De natuur rit terug gaat over valleien van savanne, kleine duinen, de droge rivierbedding en interessante geologische formaties. Bij Welwitchia Hill ga je van boord om met een sundowner in de hand te genieten van een heerlijke zonsondergang in een ongerepte natuur. Neem zoveel foto's als je wilt van de ondergaande zon over de woestijnachtige savanne vlaktes en verre bergen. Dit is Afrika op zijn best.
 
Vertrektijd: 15.00 uur (14:45 melden) Duur: 3,5 - 4,0 uur. Inbegrepen: mineraalwater, frisdrank, bier en mousserende wijn.
Meenemen: Kleding tegen zon en in de winter warme kleding (fleece, windjack).

Excursie 2: Desert Elephant & Dry River natuur excursie
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 59,- p.p.€ 59,- p.p.€ 59,- p.p.€ 59,- p.p.€ 59,- p.p.€ 59,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 59,- p.p.€ 59,- p.p.€ 59,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 59,- p.p.€ 59,- p.p.€ 59,- p.p.
Waterberg Plateau NP NamibieExcursie 3: Waterberg Rhino Safari
Per jeep op safari door de Afrikaanse savanne aan de voet van de Waterberg. Dikwijls wordt de neushoorn gespot. Met een beetje geluk kom je wild tegen zoals giraffe, oryx, eland, rode hartebeest, blauwe gnoe en kudu. Namiddag (rond 15 uur), duur is 2 á 3 uur. Van te voren boeken, anders kan het vol zijn.
NB: deze excursie is alleen te boeken indien je verblijft in een van de accommodaties van Waterberg Wilderniss.

Excursie 3: Waterberg Rhino Safari
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Namiddag€ 51,- p.p.€ 51,- p.p.€ 51,- p.p.€ 51,- p.p.€ 51,- p.p.€ 51,- p.p.
Ochtend€ 47,- p.p.€ 47,- p.p.€ 47,- p.p.€ 47,- p.p.€ 47,- p.p.€ 47,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Namiddag€ 51,- p.p.€ 51,- p.p.€ 51,- p.p.
Ochtend€ 47,- p.p.€ 47,- p.p.€ 47,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Namiddag€ 51,- p.p.€ 51,- p.p.€ 51,- p.p.
Ochtend€ 47,- p.p.€ 47,- p.p.€ 47,- p.p.
Van dag tot dag
Impressie
Namibië reizen - Namibië - Wat een dieren bij de waterhole in Etosha.Namibië reizen - Namibië - De eindeloze vlakte van Etosha NP.Namibië reizen - Namibië - Hilarisch! Deze zebra in Etosha!Namibië reizen - Namibië - Alle gestreepte pyjama's op een rijtje - Zebra's in Etosha.Namibië reizen - Namibië - Touwtje trekken? Olifanten in Etosha.Namibië reizen - Namibië - Het is een drukte van jewelste bij de waterhole.Namibië reizen - Namibië - The Circle of Life van Lion King galmt door je hoofd!Namibië reizen - Namibië - Drinkende giraffes zien er heel onhandig uit.Namibië reizen - Namibië - Giraf drinkt water.Namibië reizen - Namibië - Pootje badende oryxen.Namibië reizen - Namibië - Etosha!! De mooiste safari's maak je hier.Namibië reizen - Namibië - Toegang tot Etosha.Namibië reizen - Namibië - Neushoorn komt water drinken.Namibië reizen - Namibië - In Etosha NP kan je de witte en de zwarte neushoorn tegenkomen.Namibië reizen - Namibië - Spot jij de leeuw tijdens een safari in Etosha NP?Namibië reizen - Namibië - Leeuwin met welpen.Namibië reizen - Namibië - Je maakt een goede kans om leeuwen te spoten tijdens je self-drive safari in Eotsha.Namibië reizen - Namibië - Leeuwin staat op de uitkijk.Namibië reizen - Namibië - Hyena's zijn niet de knapste dieren, maar super nuttige opruimersNamibië reizen - Namibië - Tegen de avond wandelt de olifanten kudde naar de waterhole.Namibië reizen - Namibië - Wie weet spot je tijdens een gamedrive ook een hyenaNamibië reizen - Namibië - Olifanten bij waterpoel: dit maakt Etosha onvergetelijk.Namibië reizen - Namibië - Zonsondergang in Afrika...Namibië reizen - Namibië - De lucht staat in brand. Namibië reizen - Namibië - neushoornsNamibië reizen - Namibië - Neushoorns .... en .... zie jij m ook?Namibië reizen - Namibië - Zoutvlakte van Etosha.Namibië reizen - Namibië - ZebrapadNamibië reizen - Namibië - De stoffige weg door Etosha.Namibië reizen - Namibië - Zebra bij zonsondergang.Namibië reizen - Namibië - Rode hartebeest / Red hartebees in Etosha.Namibië reizen - Namibië - Weet jij wat dit is?Namibië reizen - Namibië - Ook goed naar de grond kijken! Mangoesten zijn lastig te spotten.Namibië reizen - Namibië - Springbokjes bij de waterhole.Namibië reizen - Namibië - Springbokjes in Etosha.Namibië reizen - Namibië - De trotse aanwinst van de springbok familie.Namibië reizen - Namibië - JakhalsNamibië reizen - Namibië - GnoeNamibië reizen - Namibië - Een olifant scharrelt zijn dagelijkse kostje bij elkaar.Namibië reizen - Namibië - Mama hartebeest likt baby schoon.Namibië reizen - Namibië - heel handig zo'n slurf!Namibië reizen - Namibië - Olifant zoekt verkoeling.Namibië reizen - Namibië - Kudde olifanten trekt over de vlakte van EtoshaNamibië reizen - Namibië - Giraffes en zebra's trekken graag samen op.Namibië reizen - Namibië - Grijze dikhuid bij de boom.Namibië reizen - NamibiëNamibië reizen - Namibië - Op de zandvlaktes spot je soms cheeta's en luipaarden in volle vaart!Namibië reizen - Namibië - Etosha heeft meerdere waterholes die je kan bezoeken.Namibië reizen - Namibië - Zand wervelstorm met impala's.Namibië reizen - Namibië - Secretarisvogel zie je meestal wandelend, terwijl hij prima kan vliegenNamibië reizen - Namibië - Papa struisvogel aan de wandel met de kids.Namibië reizen - Namibië - Je komt niet zoveel bomen tegen in Etosha ... Dus die ene bekijk 'm goed!Namibië reizen - Namibië - Heerlijke plek tussen de rotsen, Waterberg.Namibië reizen - Namibië - Maak een wandeling bij het Waterberg plateau.Namibië reizen - Namibië - Nog even relaxen bij Okahandja.Namibië reizen - Namibië - Nog even tijd om te bijkomen van de mooie reis.Namibië reizen - Namibië - Ga mee met een ranger op ‘Luipaard tracking’.Namibië reizen - Namibië - Jachtluipaarden gespotNamibië reizen - Namibië - Bekijk vanuit een schuilhut naar nachtdieren, zoals stekelvarkens.Namibië reizen - Namibië - Kan jij een luipaard spotten?Namibië reizen - Namibië - Okondjima lodgeNamibië reizen - Namibië - OkanjimaNamibië reizen - Namibië - Bezoek het ‘Levend Museum Damaraland’.Namibië reizen - Namibië - Living Museum DamaralandNamibië reizen - Namibië - Er is een Damara dorp nagebouwd.Namibië reizen - Namibië - Breng een bezoek aan de Damara.Namibië reizen - Namibië - Iedereen loopt in geitenvellen.Namibië reizen - Namibië - WoestijnvolkNamibië reizen - Namibië - Een mooie plek om foto's te maken.Namibië reizen - Namibië - De rondleiding is erg interactief.Namibië reizen - Namibië - Zo speel je een spel tegen één van de dorpsbewoners.Namibië reizen - Namibië - Er wordt op een traditionele manier vuur gemaakt.Namibië reizen - Namibië - San rotstekeningen bij Twyfelfontein.Namibië reizen - Namibië - Bekijk de eeuwenoude rotscarvings bij Twijfelfontein.Namibië reizen - Namibië - Een giraf is duidelijk herkenbaar.Namibië reizen - Namibië - De San worden ook wel Bushmen genoemd omdat ze leefden van de natuur als jagers en verzamelaars.Namibië reizen - Namibië - Orgelpijpen bij Twyfelfontein.Namibië reizen - Namibië - Veel te zien bij Twyfelfontein.Namibië reizen - Namibië - Twyfelfontein, een oerbos is versteend.Namibië reizen - Namibië - Versteende bomen in de woestijn.Namibië reizen - Namibië - Harero vrouw met typerend hoofddeksel.Namibië reizen - Namibië - Harero souvenirpoppetjes.Namibië reizen - Namibië - Sommige hagedissen heben de prachtigste kleuren.Namibië reizen - Namibië - Ontmoet de woestijn bewoners.Namibië reizen - Namibië - Welwitschia, een levend fossiel.Namibië reizen - Namibië - Paard/Ezel en wagen kom je hier op de weg nog tegen.
 

Blogs over Namibië


Sluiten