Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Bewonder de immense Victoria Falls in Zambia, de grootste watervallen ter wereld. Ter plekke kun je verschillende excursies boeken. Je kunt zwemmen in de Devils Pools aan de top van de watervallen. Avonturiers kunnen White Water Raften op de Zambesi rivier. En de ultieme manier om de grootsheid van de watervallen te zien is vanuit een ultralight vliegtuigje!
Hoogtepunten

Victoria watervallen

Raften op de Zambesi

Ultralight vlucht boven de watervallen

Sunset Cruise op de Zambesi

(prijs op aanvraag) 4 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Zambia bouwsteen: Victoria Falls bij Livingstone in Zambia
8,0

Beoordeling van deze reis:
8,0/10 - 1 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reisschema
Dag 1: Chobe - Livingstone, transfer
Dag 2: Livingstone
Dag 3: Livingstone
Dag 4: Vertrek Livingstone
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Transport in Livingstone
In Livingstone kun je taxi's gebruiken. Boek je excursies, dan kun je in sommige gevallen transport erbij regelen. 
Heb je een huurauto in Namibië geregeld, dan kun je deze niet meenemen naar Livingstone. Je levert deze in Kasane in. 
 
Livingstone
 
Om je vakantie fijn te eindigen hebben we een mooi plekje voor je! Een heerlijk relaxte lodge aan de Zambezi rivier. Er zijn fijne zithoekjes om te lezen of te kletsen, er wordt heerlijk gekookt en de managers zorgen ervoor dat iedereen zich helemaal thuis voelt. Deze vriendelijke atmosfeer wordt door reizigers erg gewaardeerd en warm aanbevolen. De lodge ligt dicht bij Livingstone (16 km, 20 minuten) maar toch helemaal weg van alles. Er kan gemakkelijk een taxi vanuit de lodge worden geregeld om wat je maar wilt te bezoeken. De ligging op 105 hectare bush is uniek. Deze lodge biedt waar voor je geld en een heerlijk einde van je vakantie. Een aanrader!
 
Bijzonder verblijf:
Het is ook mogelijk in een heel kleinschalig eco-resort te verblijven. Er is een 'biologisch zwembad' zonder chemicaliën. Ook is er een tuin waarop biologische wijze groente wordt verbouwd. Er is een boma, een centrale ontmoetingsplaats, waar je gezellig kunt zitten. Prijs op aanvraag. 
 
Prijzen
Zambia bouwsteen: Victoria Falls bij Livingstone in Zambia
Prijs beschikbaar op aanvraag
Prijs beschikbaar op aanvraag
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig t/m 31 oktober 2019. Tussen 15 december en 15 januari is piekseizoen en zijn prijzen op aanvraag. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis bij 3 of 5 personen kan het een triple room zijn, maar het kan ook zijn dat de derde of vijfde persoon op een éénpersoonskamer slaapt. De prijs voor een extra bed op de kamer voor een kind is op aanvraag, en varieert per leeftijd en per accomodatie. De prijs voor een huurauto is nog niet inbegrepen. Je kunt de autocategorie zelf kiezen, zie Tarieven huurauto Namibië. Lees ook onze Voorwaarden autohuur Namibië. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in wisselkoers of brandstofprijzen. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt. 

Excursies
Alle informatie op een rij
Van dag tot dag
Impressie
Namibië reizen - Zimbabwe - Op een zonnige dag onstaan er regenbogen door de waterdruppels die opstuiven van de Vic Falls.Namibië reizen - Zimbabwe - De Victoria Falls zijn 108 meter hoog. Ter vergelijking, de Niagara Falls zijn 51 meter hoog en de Iguazu Falls 64-82 meter.Namibië reizen - Zimbabwe - De Victoria Falls zijn 1.708 meter breed, de Niagara Falls 1.203 meter breed en de Iguazu Falls 2.700 meter.Namibië reizen - Zimbabwe - Victoria Falls hebben daarmee de grootste oppervlakte (van het vallende water) en zijn daarmee geclassificeerd als de grootste watervallen ter wereld.Namibië reizen - Zimbabwe - Een dubbele regenboog in de spray van de Victoria Watervallen.Namibië reizen - Zimbabwe - De Victoria Watervallen worden in de lokale taal niet voor niets Mosi-oa-Tunya (the Smoke that Thunders) genoemd.Namibië reizen - Zambia - Durf jij te zwemmen in de rotspoelen bovenaan de waterval!?Namibië reizen - Zambia - Deze waterpoelen worden niet voor niets The Devil Pools genoemd, er kiepert weleens iemand over de rand…Namibië reizen - Zambia - Het is ook mogelijk om de grens Zambia-Zimbabwe over te steken en de watervallen vanaf de andere kant te bekijken!Namibië reizen - Zimbabwe - Durf jij te bungee jumpen vanaf de brug bij Vic Falls?Namibië reizen - Zimbabwe - Het lijken paddenstoelen, maar het zijn de bloemen die bij de Vic Falls groeien.Namibië reizen - Zimbabwe - Bizarre bloemen in de spray van de waterval.Namibië reizen - Zambia - Wil jij met een helicopter over de Vic Falls vliegen.Namibië reizen - Zambia - Een geweldige ervaring met de helicopter over de watervallenNamibië reizen - Zambia - De machtige Zambezi rivier.Namibië reizen - Zambia - Maak een helicoptervlucht over de Vic Falls.Namibië reizen - Zambia - Stap in een ultralight vliegtuigje en vlieg over de Zambezi rivier.Namibië reizen - Zimbabwe - Duizenden liters donderen naar benedenNamibië reizen - Zimbabwe - De opstijgende waterdruppels van de grootste watervallen ter wereld zijn tot op 48 kilometer te zien.Namibië reizen - Zambia - Bewonder de Vic Falls vanuit de lucht.Namibië reizen - Zambia - Je kan ook raften op de Zambezi rivier.Namibië reizen - Zambia - Wandel door Livingstone en maak een kletspraatje met de spelende kids.Namibië reizen - Zambia - Huur een fiets en verken de oevers van de Zambezi.Namibië reizen - Zambia - ga op onderzoek in Livingstone.Namibië reizen - Zambia - De markt in Livingstone.Namibië reizen - Zambia - Ga naar de markt in Livingstone.Namibië reizen - Zambia - Meet the locals op de markt.Namibië reizen - Zambia - Koop een leuke souvenir op de markt van Livingstone.
 

Blogs over Namibië


Sluiten