Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Bewonder de immense Victoria Falls op de grens van Zimbabwe en Zambia, de grootste watervallen ter wereld. Ter plekke kun je verschillende excursies boeken. Je kunt zwemmen in de Devils Pools aan de top van de watervallen. Avonturiers kunnen White Water Raften op de Zambesi rivier. En de ultieme manier om de grootsheid van de watervallen te zien is vanuit een ultralight vliegtuigje of helicopter!
Hoogtepunten

Victoria waterval

Raften op de Zambesi

Ultralight vlucht boven Victoria waterval

Sunset Cruise op de Zambezi

Bungee jumpen vanaf brug

€ 5.312,- p.p. Prijs bij 2 personen 4 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Zimbabwe bouwsteen: Victoria Falls bij Vic Falls in Zimbabwe
8,5

Beoordeling van deze reis:
8,5/10 - 2 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (2)
Reisschema
Dag 1: Aankomst Vic Falls, airport transfer
Dag 2: Vic Falls (Zimbabwe)
Dag 3: Vic Falls (Zimbabwe)
Dag 4: Vertrek Vic Falls, airport transfer
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Transport in Vic Falls
Heb je een huurauto in Namibië geregeld, dan kun je deze niet meenemen naar Livingstone. Je levert deze in Kasane in. Ook huurauto's uit Zuid-Afrika mogen niet de grens over. In de plaats Vic Falls kun je taxi's gebruiken. Je lodge zal je graag helpen om transport te regelen. Boek je excursies, dan kun je in veel gevallen transport erbij regelen.
 

Accommodatie
Zuidelijk Afrika blinkt uit in bijzondere accommodaties. Wij zoeken naar kleinschalige en bijzondere accommodaties, die een positieve bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap en/of het milieu. Accommodaties met het Fair Trade in Tourism keurmerk of in Nationaal Parken (en daardoor bijdragen aan het behoud van de natuur) hebben een streepje voor. Ook zijn we op zoek naar de beste locaties, zodat je reistijd minimaal is. Natuurlijk houden we ook prijs en kwaliteit scherp in de gaten. Iedere accommodatie wordt door ons bekeken en bij het samenstellen van de reis kiezen we voor accommodaties waar we zelf ook het liefste zouden zitten. 

Prijzen
Zimbabwe bouwsteen: Victoria Falls bij Vic Falls in Zimbabwe
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 8.027,- p.p.€ 5.312,- p.p.€ 6.217,- p.p.€ 5.312,- p.p.€ 5.855,- p.p.€ 5.312,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 8.027,- p.p.€ 5.312,- p.p.€ 6.217,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 5.312,- p.p.€ 5.855,- p.p.€ 5.312,- p.p.
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig t/m 31 oktober 2019. Tussen 15 december en 15 januari is piekseizoen en zijn prijzen op aanvraag. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis bij 3 of 5 personen kan het een triple room zijn, maar het kan ook zijn dat de derde of vijfde persoon op een éénpersoonskamer slaapt. De prijs voor een extra bed op de kamer voor een kind is op aanvraag, en varieert per leeftijd en per accomodatie. De prijs voor een huurauto is nog niet inbegrepen. Je kunt de autocategorie zelf kiezen, zie Tarieven huurauto Namibië. Lees ook onze Voorwaarden autohuur Namibië. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in wisselkoers of brandstofprijzen. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt. 

Excursies
Alle informatie op een rij
Van dag tot dag
Impressie
Namibië reizen - Zambia - De machtige Zambezi rivier.Namibië reizen - Zimbabwe - Duizenden liters donderen naar beneden.Namibië reizen - Zimbabwe - De opstijgende waterdruppels van de grootste watervallen ter wereld zijn tot op 48 kilometer te zien.Namibië reizen - Zambia - Maak een helicoptervlucht over de Vic Falls.Namibië reizen - Zimbabwe - De Victoria Watervallen worden in de lokale taal niet voor niets Mosi-oa-Tunya (the Smoke that Thunders) genoemd.Namibië reizen - Zimbabwe - Victoria Falls hebben daarmee de grootste oppervlakte (van het vallende water) en zijn daarmee geclassificeerd als de grootste watervallen ter wereld.Namibië reizen - Zambia - Een geweldige ervaring met de helicopter over de watervallenNamibië reizen - Zambia - Wil jij met een helicopter over de Vic Falls vliegen?Namibië reizen - Zimbabwe - Op een zonnige dag onstaan er regenbogen door de waterdruppels die opstuiven van de Vic Falls.Namibië reizen - Zimbabwe - Een dubbele regenboog in de spray van de Victoria WatervallenNamibië reizen - Zimbabwe - De Victoria Falls zijn 1.708 meter breed, de Niagara Falls 1.203 meter breed en de Iguazu Falls 2.700 meter.Namibië reizen - Zimbabwe - De Victoria Falls zijn 108 meter hoog. Ter vergelijking de Niagara Falls zijn 51 meter hoog en de Iguazu Falls 64-82 meter (verschillende vervalpunten).Namibië reizen - Zambia - Durf jij te zwemmen in de rotspoelen bovenaan de waterval!?Namibië reizen - Zambia - Deze waterpoelen worden niet voor niets The Devil Pools genoemd, er kiepert weleens iemand over de rand…Namibië reizen - Zambia - Het is ook mogelijk om de grens Zambia-Zimbabwe over te steken en de watervallen vanaf de andere kant te bekijken!Namibië reizen - Zimbabwe - Durf jij te bungee jumpen vanaf de brug bij Vic Falls?Namibië reizen - Zimbabwe - Het lijken paddenstoelen, maar het zijn de bloemen die bij de Vic Falls groeien.Namibië reizen - Zimbabwe - Bizarre bloemen in de spray van de waterval.Namibië reizen - Zambia - Je kan ook raften op de Zambezi rivier.Namibië reizen - Zambia - Wandel door Livingstone en maak een kletspraatje met de spelende kidsNamibië reizen - Zambia - Huur een fiets en verken de oevers van de Zambezi.Namibië reizen - Zambia - Ga op onderzoek in Livingstone.Namibië reizen - Zambia - De markt in Livingstone.Namibië reizen - Zambia - Ga naar de markt in Livingstone.Namibië reizen - Zambia - Meet the locals op de markt.Namibië reizen - Zambia - Koop een leuke souvenir op de markt van Livingstone.
 

Blogs over Namibië


Sluiten