Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Vliegtickets Namibië

Uiteraard kunnen wij de intercontinentale ​vliegtickets Namibië voor je regelen. In ons ticketsysteem hebben wij toegang tot alle goedkope tickets Namibië, van alle luchtvaartmaatschappijen op Namibië.
 
De voordelen indien wij je tickets Namibië boeken:
  • Wij kunnen de goedkope tickets Namibië voor je vergelijken.
  • Wij kunnen de snelste reistijd (‘vliegtijd’) Namibië vergelijken. We houden dus rekening met de overstaptijd. Zo kom je tot de beste keuze.
  • Je reis in Namibië wordt goed afgestemd met je vliegticket naar/vanaf Windhoek.
  • Als reisbureau kunnen we een optie voor je nemen. Je hebt dus nog even tijd om thuis te overleggen,zonder het risico dat die mooie aanbieding weg is. Pas als jij akkoord geeft en betaalt, wordt de boeking definitief.
  • Je hoeft niet je creditcard gegevens online achter te laten. Je kunt het geld via je eigen bank naar ons overmaken. Betrouwbaar en veilig.
  • Wij rekenen slechts € 20,- per ticket aan reserveringskosten, met een maximum van € 40,- per boeking.
 

Tips voor goedkope tickets Namibië

  • Wees er zo vroeg mogelijk bij: zeker in het hoogseizoen (juli/augustus +  half december/half januari) zijn de goedkopere vluchten en klassen al vroeg volgeboekt. Let op: Namibiërs (en ook de buurlanden) hebben juist in december/januari hun zomervakantie. Veel accommodaties zijn dan volgeboekt of duurder en het is overal druk.
  • Buiten het hoogseizoen heb je meer kans op de goedkoopste tickets naar Namibië. Voorjaar en najaar zijn ook prima tijden om in Zuid-Afrika te reizen. Lees meer onder Beste Reistijd.
  • Een iets langere reistijd, doordat je een tussenlanding maakt, kan een goedkoop ticket opleveren. Bedenk wat belangrijk voor jou is: tijd of geld?
 
 

LuchtvaartmaatschappijenNamibië en reistijd Namibië

Een rechtstreekse vlucht vanuit Nederland naar Namibië is er op dit moment niet. Luchtvaartmaatschappijen maken een tussenlanding op hun thuisbasis, of op een grote overstaplocatie, zoals Londen, Frankfurt of een Zuid-Afrikaanse stad. Vanuit die plaatsen zijn verschillende aansluitingen mogelijk. Soms is het goedkoper om iets langer te wachten. Als je van het type bent: mijn reis begint zodra ik de voordeur achter me dicht trek, is die tijd best een prettige onderbreking om even koffie te gaan drinken en de benen te strekken. De minimale reisduur is 13 uur (inclusief overstaptijd). 
 
Als je Namibië combineert met een bezoek aan bijvoorbeeld de Victoria Waterfalls in Zambia, dan is het mogelijk om vanaf daar terug te vliegen (met tussenstop) richting Amsterdam. 
 

Lokale vluchten Namibië

Voor sommige rondreizen kan een lokale vlucht handig of zelfs nodig zijn. Bijvoorbeeld als je ook naar Botswana wilt om het Chobe Nationaal Park te bezoeken of naar Zambia of Zimbabwe als je de Victoria Falls wilt zien. Het is het beste om dit direct bij je intercontinentale ticket te boeken. Ook deze lokale vluchten kunnen we voor je regelen. We raden aan deze tickets door ons te laten boeken tegelijkertijd met de rest van de boeking. Zeker wanneer je aansluitende bouwstenen hebt, is het aan te raden de lokale vluchten aan ons over te laten. Ook connecties met Johannesburg en Kaapstad zijn door ons te boeken. 

Luchthavenbelasting is in Namibië al in de ticketprijs verrekend.
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter