Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Reis door de Sossusvlei in Namibië

Sossusvlei is misschien de mooiste bezienswaardigheid van Namibië. In het midden van de droge Namibwoestijn ligt deze vallei van klei en wordt omringd door de prachtige rode duinen. De rode duinen zijn gigantisch hoog, sommigen meer dan 300 meter! Een pittige klim maar zeer de moeite waard om te doen! De duinen zijn zeer fotogeniek. Ga ’s ochtends vroeg als de zon net op is, dan heb je het mooiste licht.
 

Sossusvlei en de omgeving

In de omgeving van Sossusvlei, vind je een aantal bijzondere locaties. In een dagtrip kun je langs al deze plekken rijden. Waar moet je dan zeker stoppen?
  • Dodevlei (Deadvlei): een witte kleivlakte met zwarte dode bomen
  • Dune 45: de meest gefotografeerde duin ter wereld!
  • Big Daddy: de hoogste duin van allemaal met 325 meter
  • Sesriem Canyon: een kloof van miljoenen jaar oud met prachtige formaties
 

Rondreis Namibië met als hoogtepunt Sossusvlei

Footprint Travel biedt bijzondere rondreizen naar Namibië aan. Met je eigen huurauto rij je bijvoorbeeld naar de Sossusvlei, Etosha Nationaal Park en Swakopmund. De reisspecialisten van Footprint Travel hebben prachtige locaties samengevoegd tot verschillende rondreizen langs de hoogtepunten van Namibië. Je verblijft in bijzondere accommodaties waar je kunt uitrusten van alle indrukken die overdag opdoet. Bekijk het aanbod Rondreizen Namibië op je gemak. Lees ook de mogelijkheden om je reis te verlengen met de verschillende extensies.
 

Maatreis: geniet van de rode duinen in de Sossusvlei

Footprint Travel biedt je de mogelijkheid om zelf een reis samen te stellen. Aan de hand van losse Namibië bouwstenen, kun je jouw ideale route bepalen. Combineer bijvoorbeeld de Sossusvlei bouwsteen met de Fish River Canyon bouwsteen en geniet ook daar van het prachtige uitzicht. Ook de bouwstenen zijn te verlengen met extensies. Ga bijvoorbeeld na de Sossusvlei naar Twyfelfontein en bezoek daar het Levend Museum Damaraland. De reisspecialisten van Footprint Travel helpen je graag, mocht je vragen hebben neem gerust contact op met Sanne, Zsa-Zsa, Karin, Ferry of Paulien. Ook kunnen zij zoeken naar voordelige vliegtickets voor jouw reis naar Namibië.
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter