Footprint Travel medewerker Kieke publiceert natuurfoto's in WNF Fotoboek

WNF - Aarde op 1 - Wereldreis Fotoboek - Kieke van Maarschalkerwaart

Paulien van der Geest, 16 december 2015
Het boek “Aarde op 1: een wereldreis in 177 foto’s ” is een bijzondere uitgave van het Wereld Natuur Fonds. We zijn er supertrots op dat onze eigen Kieke van Maarschalkerwaart met maar liefst twee foto’s in het boek staat!
 

Catch of the Day - Orca

Met de foto ‘Catch of the Day’ was Kieke ook al genomineerd voor de prestigieuze Frans Lanting Award. Op de foto ‘Catch of the Day’ rooft een orka de één na de andere puppy van het strand. De rest van de puppy crèche ziet het meer als spelletje en kijkt enthousiast toe, zo omschrijft Kieke haar foto. Kieke maakt de foto op PuntaNorte, Argentinië.​ Kieke:"Om deze foto te maken lag ik 11 dagen op het strand van Punta Norte te vernikkelen. Het jaar ervoor lag ik 3 dagen op het strand te wachten, maar helaas geen orca te zien. Maar het was het wachten waard!" Lees hier het hele reisverslag.
 
 

Eyes - Papegaaiduiker

De tweede foto Eyes is een foto van een papegaaiduiker, gemaakt op Latrabjarg het meest westelijke puntje van IJsland. Kieke: “Op de klif was het een drukte van vanjewelste. Er wordt af en aangevlogen om visjes te vangen en naar het nest te brengen. Urenlang hebben we in het gras gelegen tussen de papegaaiduikers. Door hun relatief korte vleugeltjes, zijn het niet de meest behendige vliegers, waardoor ze regelmatig bij een landing met hun kleurrijke snavels headfirst het gras in smakken. Net zo lang wachten tot eentje van de clownachtige vogels praktisch boven op me landde. Op dat moment drukte ik af. Lees hier het hele reisverslag.
 
 

Een wereldreis in 177 foto's. Ga je mee?

De foto’s zijn beschikbaar gesteld door een breed scala aan professionele en amateurfotografen, die ons laten meegenieten van hun meest memorabele natuurmoment. Een van deze vrienden is Humberto Tan, die de natuur als ambassadeur van WNF al jaren een warm hart toedraagt. Humberto neemt ons mee op een wereldreis in 177 foto’s.
 
 

De natuur is even krachtig als kwetsbaar

Uit alle foto’s in dit boek blijkt een grote bewondering voor de kracht van de natuur. En als we hem met respect behandelen, kunnen we nog lang genieten van zijn onovertroffen schoonheid. Maar de natuur is ook kwetsbaar en verdient onze steun. Door dit boek te bestellen, geef je de natuur die onmisbare steun. Met dit boek zet je de aarde op 1.
 
 

Sneak Preview

We geven je een sneak preview: de foto's van Kieke die in het boek staan en een 3D beeld van het boek. Je kunt via deze link door de eerste 25 paginas van het boek bladeren.
Het boek is voor €39,95  verkrijgbaar via www.wnf.nl/boekaardeop1. Het is een ontzettend mooi en bijzonder boek geworden. Ook heel erg leuk om cadeau te geven.
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan

Tags:Reacties


Laat hier je reactie achter