Win 2 kaarten voor de musical Amandla Mandela

Zuid-Afrika - Musical - Amandla Mandela - DeLaMar theater - Amsterdam

Paulien van der Geest & Kieke van Maarschalkerwaart, 22 februari 2016
Johannesburg, Zuid-Afrika

Ga jij mee met Footprint Travel naar de musical Amandla Mandela in het DeLaMar theater in Amsterdam op 26 maart? We mogen 3 x 2 eersterangs kaartjes weggeven. Dus dit is je kans!

 

Wat moet je doen:

Tag in een reactie op dit Facebook bericht degene met wie jij naar de musical zou willen en vertel kort waarom je juist met deze persoon wilt gaan. Geen Facebook? Laat dan onder dit nieuwsbericht je email adres, naam, wie je mee wil nemen en waarom achter in een reactie. De actie loopt tot en met 11 maart. De winnaars krijgen op 12 maart bericht.

Amandla Mandela

Amandla Mandela is de musical over Nelson Mandela, in een geheel vernieuwde versie met muziek van Paul de Munnik. Nelson Mandela kijkt vanuit zijn cel op Robbeneiland, waar hij 27 jaar gevangen heeft gezeten, terug op zijn leven. Van 9-jarig jongetje toen hij geïnspireerd raakte door de levenswijsheden van de Xhosa-chiefs  tot aan zijn regeerperiode als eerste zwarte president van Zuid-Afrika. Het Khayelitsha United Mambazo Choir is speciaal overgevlogen uit Kaapstad om voor de swingende Zuid-Afrikaanse muziek te zorgen. Je zult moeite hebben om stil te zitten met deze muziek, zang en dans! De musical viert het leven, het werk en de nalatenschap van een man die een inspiratiebron is voor miljoenen mensen.
 

Alvast een voorproefje?

 

Op de hoogte blijven van Footprint Travel acties?

Meld je hier aan voor mini-reismagazine.
 
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan

Tags:Reacties
Diane Dekker
"Ik zou dolgraag samen met mijn man komen. Vind Nelson Mandela een heel indrukwekkende man en zou graag deze musical zien, lijkt me leerzaam en ook indrukwekkend en zeker ook swingend! Ben vorig jaar voor het eerst in Afrika geweest (Kaap-Verdie) vond het land en de mensen prachtig en de muziek heerlijk!!"
Atze Dijkstra
"Ik zou graag samen met David naar deze musical willen. Het is een Zuid-Afrikaanse vriend van mij die ik nu een jaar ken. Hij heeft een drukke en stressvolle tijd achter de rug, omdat hij bezig was met zijn PhD. Vorige week heeft hij het ingeleverd en nu heeft hij eindelijk weer tijd voor leuke dingen. Dit zou hij een geweldige verrassing vinden!"
Atze
"Ik zou graag samen met David naar deze musical willen. Het is een Zuid-Afrikaanse vriend van mij die ik nu een jaar ken. Hij heeft een drukke en stressvolle tijd achter de rug, omdat hij bezig was met zijn PhD. Vorige week heeft hij het ingeleverd en nu heeft hij eindelijk weer tijd voor leuke dingen. Dit zou hij een geweldige verrassing vinden!"
Angela Meulepas
"Hallo. Ik wil graag Jan Knippenburg meenemen naar de musical. Reden: wij zijn vorig jaar naar Zuid-Afrika geweest. Zijn in Johannesburg geweest en hebben veel gezien over de geschiedenis en over Nelson Mandel. Een indrukwekkende man."
Esther Bakker
"Ik zou heel graag met mijn man heen willen omdat hij nog nooit naar een musical is geweest. Van Amandla Mandela is hij vast zo onder de indruk dat hij de smaak te pakken krijgt en dan hoop ik dat hij vaker met mij naar een musical wil."
Merel
"Ik zou hier ontzettend graag met Anne de Hond heen gaan; omdat we samen al verschillende musicals gemaakt hebben, en vorig jaar tijdens het laatste jaar van onze studie zelfs samen in een huis wonen, maar elkaar nu niet meer zo veel kunnen zien, omdat zij in Rotterdam is gaan studeren... Dit zou een geweldig uitje voor ons zijn!!"
Sandra Smit
"Ik zou graag met vriendin Aisha gaan! we zijn geinspireerd door Afrika en vooral de dans! het is statement geworden.."
Gerrit Smits
"Ik zou heel graag met mijn vrouw naar de musical willen omdat wij beiden helemaal verliefd zijn op dit mooie land. Daarnaast is Nelson Mandela één van de meest aansprekende personen van de laatste eeuw. Bovendien gaan we graag naar een musical of dansvoorstelling. Uit ervaring weten we dat dansen in Zuid Afrika van jongsaf aan met de paplepel wordt bijgebracht."
Jacqueline Pruijsers
"Met m'n geweldige papa. Zelf is hij nooit in Zuid-Afrika geweest en dat zal ook niet meer gaan gebeuren, maar hij heeft gesmuld van mijn foto's en verhalen en wellicht krijgt hij door de musical hier nog een stukje van mee!"
nanette
"Ik zou dolgraag met mijn moeder willen. We zijn nog nooit samen naar een musical geweest en daar wordt het nu wel eens tijd voor!"
Maria Scheffer
"Ik wil graag mijn moeder Cynthia meenemen. Waarom....omdat ze net als ik houd van musicals met een rakende verhaal. Een verhaal die je laat nadenken over het leven en hoe je jezelf kan veranderen om meer uit het leven te halen."
Joke Groen
"Graag zou ik deze musical zien met mijn vriend uit Curacao,hij is arm en ik ben arm, te weinig financiën om dit soort dure producties te bezoeken.Wij zijn grote bewonderaars van Nelson Mandela en zijn gedachtengoed,hebben vele boeken over hem gelezen en naar mijn mening is hij een onnavolgbaar spiritueel leider,die een inspiratie is voor mensen- arm en rijk-groot en klein,blank en zwart,met een unieke en grote liefde voor zijn medemens.Wij zouden graag zien hoe hij wordt geëerd in deze musicalproductie!!"
Meike B.
"Ik wil graag met ons mam gaan. In Oktober gaan mijn man en ik op vakantie (huwelijksreis) naar zuid-afrika en mam is nu al zenuwachtig aan het worden. Ze is nog nooit naar een musical geweest en hiermee vang ik twee vliegen in één klap: haar laten zien wat voor moois het land te bieden heeft en waarom het ons inspireert én haar een eerste, onvergetelijk musicalbezoek bezorgen."
Sonja Prickett-Lenc
"Deze mooie musical zou ik graag samen met mijn nicht Monica bezoeken. We houden allebei van het theater en dan met name van optredens/musicals die een verhaal vertellen en die ons raken. De voorstelling Amandla Mandela, over het leven van Nelson Mandela, staat om die redenen dan ook hoog op ons verlanglijstje! Daarnaast is het natuurlijk ook super gezellig om weer eens samen op stap te gaan :D"
Paulien
"Met mijn moeder zou ik graag willen gaan. We zijn allebei verzot op musicals en deze lijkt mij heel inspirerend.."
Margot Pelders
"Mijn vader (78 jaar) is de laatste jaren vaak naar Zuid-Afrika op vakantie geweest. Hij is verslingerd aan dit land. Hij is ook op bezoek geweest in het dorp van Mandela. Helaas moest hij zijn vakantie dit jaar afzeggen om gezondheidsredenen. Wel heeft hij ons gezin een mooie schenking gedaan, om met z'n vijven deze zomer ons 30-jarig huwelijk in Zuid-Afrika te vieren. Het lijkt mij erg mooi om met mijn vader naar deze musical te gaan m hem te bedanken."
Footprint Travel
"Gefeliciteerd Margot Pelders, je hebt de 2 eersterangs kaarten voor de musical Amandla Mandela gewonnen op 26 maart! Stuur ons even een persoonlijk bericht op welk emailadres en mobiele telefoonnummer je het beste te bereiken bent."


Laat hier je reactie achter
Dit artikel hoort bij de volgende Zuid-Afrika reizen