7 redenen om je vakantie te boeken met Footprint Travel

Reviews Footprint Travel - Ervaringen met Footprint Travel - Tevredenheid

Waarom raden reizigers Footprint Travel aan?

Het hele jaar kijk je uit naar die verre reis die je gaat maken. Wij begrijpen dat dit hartstikke belangrijk voor je is. Natuurlijk wil je weten of de organisatie die je reis gaat organiseren bij jou past. Het beste kun je daarvoor de mening horen van reizigers die je voor gingen op reis. Uit onafhankelijk uitgevoerd onderzoek naar de ervaringen van onze reizigers is gebleken:
 
  • 97% van de respondenten noemde zijn vakantie ‘een onvergetelijke reis’.
  • Volgens 70% van de respondenten overtrof de reis hun verwachtingen dankzij Footprint Travel.
  • 94% van onze reizigers kiest voor Footprint Travel vanwege het contact met de lokale bevolking. 
  • De accommodaties worden gemiddeld met een 8,5 beoordeeld.
  • 100% van onze reizigers vertelden vrienden en kennissen over hun positieve ervaringen op reis en raden hen Footprint Travel aan
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding91% van de respondenten vindt dat ze voor de reis slechts een medium prijs hoefden te betalen terwijl  75% van de respondenten  vindt dat ze hiervoor een product/service van hoge kwaliteit ontvangen.
  • Onze reizigers zijn zeer positief over de goede organisatie, de mogelijkheid je eigen reis samen te stellen en het hebben van eigen auto met chauffeur (Azië). Oké, dit zijn stiekem drie redenen, maar worden in één adem genoemd door onze reizigers.
 
Bron: Onderzoek naar de wensen en behoeftes van de reizigers van Footprint Travel, Bachelor Thesis Natalia Skalka.
 
We willen al onze reizigers bedanken voor de feedback en medewerking aan dit onderzoek! Dankzij jullie evaluaties en reacties kunnen wij continu inspelen op jullie verwachtingen en behoeftes. 
 

Reiservaringen van reizigers

Alle reizigers die bij Footprint Travel een reis boeken, worden na afloop gevraagd om de reis te evalueren. Wat was je indruk van de reis, accommodaties, excursies, organisatie, chauffeurs en nog veel meer. Ook vragen we hen een algemeen rapportcijfer te geven. Deze evaluaties plaatsen we vervolgens op deze site zodat iedereen ze kan lezen. Ben jij benieuwd wat anderen zeiden over hun reis met Footprint Travel, lees dan hun reiservaringen: