MVO Netwerk Toerisme

Footprint Travel Deelnemer MVO Netwerk Toerisme
Kies je als reiziger voor Footprint Travel, dan kies je ook voor onze slogan: Go fair. Go local. Hierdoor ga je eerlijk op reis en heb je op reis bijzondere lokale ervaringen die je reis onvergetelijk maken. De wereld is zo mooi, dat willen we -net als jij- ook voor de toekomst bewaren. Daarom willen we reizen aanbieden met respect voor de mensen, cultuur en milieu. Duurzaam reizen dus, zoals dat tegenwoordig zo mooi heet.
 
Footprint Travel is daarom aangesloten bij het MVO Netwerk Toerisme, het landelijke Nederlandse netwerk voor duurzame ontwikkeling van toerisme. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent dat bij alle bedrijfsbeslissingen niet alleen het effect op de winst telt, maar dat ook de gevolgen voor mensen binnen en buiten het bedrijf en het milieu een zwaarwegende rol spelen. Het motto “be the change you want to see in the world” is het uitgangspunt voor al onze bedrijfsbeslissingen.
 
Kennis uitwisselen is één van de belangrijkste doelstellingen van het MVO Netwerk Toerisme. Daarnaast het stimuleren van het debat over duurzaam toerisme en het bevorderen van de samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Wij dragen graag een steentje bij aan de ontwikkeling van duurzaam reizen, zodat jij én wij kunnen blijven reizen met een goed gevoel