Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Reizen op maat | Footprint Travel

Stel zelf je eigen individuele rondreis samen tot je ideale vakantie!

Footprint Travel - Individuele rondreizen, verre reizen op maat
8,7
Beoordeling van onze reizen:
8,7/10 - 1406 recensies
Bekijk de recensies


Afbeelding

Reizen op maat: stel zelf je reis samen Plan jouw unieke route samen met Footprint Travel, waarbij vervoer, fijne slaapplaatsen en bijzondere activiteiten goed voor je geregeld zijn. Spot olifanten of walvissen. Vaar over de rivier of wandel door de bergen. Slaap bij mensen thuis, in een ecolodge of luxe in een koloniaal hotel. Vertel ons wat jij wil doen. Wij regelen de rest!

Maak écht contact met locals Bijzondere ontmoetingen blijven bij. De gastvrijheid, de gesprekken, de warmte en wijsheid die je meekrijgt tijdens een kookworkshop bij iemand thuis of een nachtje slapen bij de lokale bevolking maken vaak diepe indruk. Deze ervaringen staan centraal in de reizen van Footprint Travel.

Ga van de gebaande paden Als je afwijkt van de toeristische routes, ervaar je hoe een land echt is. Het is onze missie om je één te laten worden met je bestemming. Wij gaan voor jou op zoek naar bijzondere ervaringen en mooie plekjes van de gebaande paden, waar de grote reisorganisaties niet komen. Ons ultieme reisadvies: Go local!

Wil je ook een reis op maat samenstellen? Neem contact op met ons en we helpen je graag op weg!


Onze bestemmingen


 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter