Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Sri Lanka
8,6
Beoordeling van onze Sri Lanka reizen:
8,6/10 - 24 recensies
Bekijk de recensies


Afbeelding

Bouwstenen Sri Lanka Met onze bouwstenen maak je jouw reis echt uniek. Dolfijnen spotten in Kalpitiya, overnachten in een safaritent of de ongerepte bergen van Knuckles ontdekken? Liever van de gebaande paden in hindoeïstisch Jaffna? Jij beslist. We hebben ze allemaal zelf getest en per land de leukste voor je geselecteerd. Maak combinaties en voeg ze toe aan je reisplan.

Extensies en excursies in Sri Lanka Voor veel Sri Lanka bouwstenen hebben we extensies. Hiermee breid je je route uit met bijzondere uitstapjes naar minder bezochte gebieden. Ga wandelen in de bergen van Knuckles , raften bij Kitulgala of op safari in Wilpattu. Rust een dagje langer uit aan het strand. Zeker als je iets meer tijd hebt, zijn deze extensies slim om te gebruiken. Op vrije dagen kun je extra excursies toevoegen, waardoor je een reis nog meer naar je eigen smaak maakt. Ga je koken bij een familie thuis, fietsen op het platteland of verken je in een WWII jeep Colombo?

Afbeelding

Voordelen

  • Je vertrekt wanneer je wilt
  • Je reist waar en met wie je wilt
  • Alles is getest, van hotel tot excursie
  • Je hoeft niet met veel geld rond te lopen
  • Wij regelen alles, zodat jij alle tijd hebt om te genieten
  • Wij boeken ook je vliegticket als je wilt

De Footprint Travel manier van reizen Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen?

Voeg een aantal bouwstenen toe aan je reisplan, kies of je extensies of excursies wil toevoegen en vraag een op maat gemaakt reisvoorstel aan. Je kunt het Sri Lanka team ook bellen: 030 - 32 00 670. Heb je nog vragen?


Bekijk onze bouwstenen naar Sri Lanka (18)

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter