Sri Lanka8,5
Beoordeling van onze Sri Lanka reizen:
8,5/10 - 20 recensies

Stel je persoonlijke Sri Lanka rondreis zelf samen met onze bouwstenen!

Een bouwsteen is een reis van een aantal dagen door één bepaald gebied. Door drie of meer bouwstenen te combineren, stippel je je eigen Sri Lanka reis uit. Met de optionele excursies en extra dagen -extensies genoemd - kun je iedere bouwsteen nog beter laten aansluiten op jouw reiswensen. Zo stel je zelf je eigen reis samen die helemaal past bij jouw tempo, wensen en interesses.

Beste reistijd Sri Lanka

Je kunt het hele jaar uitstekend door Sri Lanka reizen, de temperatuur is het hele jaar ongeveer 27 à 29 Celcius. Tijdens de moesson zijn buien meestal kort en hevig. Ze frissen de lucht lekker op en zorgen voor een prachtig groene omgeving. Je kunt dus prima in de regentijd in Sri Lanka reizen. Sri Lanka heeft 2 regenperiodes in verschillende delen van het land:
  • De regentijd in het noorden en oosten van Sri Lanka loopt van oktober tot begin februari. We raden de stranden in het zuiden of zuidwesten (Mirissa, Unawatuna) aan van november t/m april. 
  • De regentijd in het zuiden en westen van Sri Lanka loopt van mei tot en met augustus (m.n. mei en juni). We raden de stranden in het oosten van Sri Lanka (Trincomalee en Pasikudah) aan voor mei t/m oktober. 
 
 
 

Persoonlijk advies van Sri Lanka experts

Voeg je favoriete bouwstenen toe aan Mijn Reisplan en vraag een reisvoorstel op maat aan. Naast niet te missen hoogtepunten kun je met onze bouwstenen van de gebaande paden af, ver weg van het massatoerisme. Heb je vragen over de beste route of invulling van jouw Sri Lanka, dan helpen onze Sri Lanka kenners Karin, Linda en Paulien je graag. Op basis van hun eigen reiservaring geven ze je eerlijk en persoonlijk advies. Vul het contactformulier in of bel (tijdens kantoortijden) op 030-32 00 670.

 
 

Bekijk hieronder alle bouwstenen en stel zelf je ideale Sri Lanka rondreis samen!

 

Hoe stel je zelf je reis samen?

  • 1. Kies de regio’s waar je graag heen wilt. Tip: wil je naar het strand, kies dan in onze zomer voor een strand aan de oostkust en in onze winter voor een strand aan de zuidkust van Sri Lanka
  • 2. Met drie bouwstenen heb je een goede basis voor een reis. Je kunt deze bouwstenen langer maken met extensies. Meer tijd? Dan kun je meer bouwstenen toevoegen!
  • 3. Vul je gegevens in bij Mijn Reisplan en verzend je aanvraag voor een vrijblijvend reisvoorstel.
  • 4. Onze reisexperts adviseren je zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste route of te krappe reistijden. Ze voegen de bouwstenen samen tot een onvergetelijke reis zodat je geen enkel hoogtepunt mist!
  • 5. Je krijgt een uitgewerkt reisvoorstel per email toegestuurd. Bekijk het op je gemak en laat ons weten wat je ervan vindt.   
 

Bekijk onze bouwstenen naar Sri Lanka

Geen reizen gevonden

Naar Suriname met Footprint Travel? Wij zeggen: 'Wan switi kom na ini!'* Deze onontdekte bestemming heeft alles wat je zoekt. Kies je ideale rondreis of stel hem zelf samen met onze bouwstenen. Heb je specifieke wensen of ideeën? Laat het ons weten en wij maken jouw reis op maat.
(*Wees welkom! in het Surinaams)

Voel je thuis in Suriname Vaar in een korjaal door de jungle, slaap in traditionele marrondorpjes, spot dolfijnen en schildpadden, fiets over oude plantages, vaar over uitgestrekte meren, ontmoet inheemse indianen, en wandel door het ongerepte oerwoud.

Een unieke vakantie Omdat onze Suriname expert uit Paramaribo afkomstig is, durven we wel te zeggen dat we de weg weten. Wij delen graag onze verhalen, tips en ervaringen zodat jij kunt genieten van een unieke vakantie.

Met Footprint Travel naar Suriname Onze Suriname kenners hebben alles zelf uitgeprobeerd en geven je eerlijk en persoonlijk advies. Voeg een rondreis of bouwstenen toe aan je reisplan en vraag een op maat gemaakt reisvoorstel aan. Je kunt het Suriname team ook bellen: 030 - 32 00 660. Heb je nog vragen?