Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Wil je genieten van een paar dagen strand tijdens de Nederlandse zomermaanden? Pasikudah aan de Oostkust heeft in deze periode een gladde azuurblauwe zee, strakblauwe lucht en witte stranden. Een plaatje en dat zonder massatoerisme. Ga dus voordat het te laat is!
Hoogtepunten

Zonnig strand (m.n. mei t/m oktober)

Prachtig snorkelen

Witte palmboomstranden

VOC fort in Batticaloa

Rust, weg van massatoerisme

€ 368,- p.p. Prijs bij 2 personen 4-5 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Oost Sri Lanka reizen: Strand en snorkelen bij Pasikudah (mei t/m oktober)
8,8

Beoordeling van deze reis:
8,8/10 - 4 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (4)
Reisschema
Dag 1: Sigiriya - Pasikudah
Dag 2: Pasikudah
Dag 3: Pasikudah
Dag 4: Afscheid van Pasikudah
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Accommodatie tijdens je Sri Lanka reis:
Wij zijn altijd op zoek naar de leukste locaties. Naast prijs/kwaliteit verhouding letten we op een prettige ligging. Soms is dit nabij restaurantjes, soms ligt het hotel juist lekker rustig buiten met een mooie tuin of aan het strand. In Sri Lanka boeken wij goede middenklasse hotels, in een enkele plaats buiten de gebaande paden is de accommodatie wat eenvoudiger, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door een verblijf midden in de natuur met een prachtig uitzicht. Omdat wij reizen op maat samenstellen, kan het voorkomen dat het genoemde hotel niet beschikbaar is, wij stellen je dan een passend alternatief voor.
 
Vervoer tijdens je Sri Lanka reis:
Gedurende de reis heb je een eigen auto met Engelssprekende chauffeur ter beschikking, de chauffeurs is tevens je gids. Blijf je meerdere dagen aan het strand, (vanaf 3 nachten) dan rijdt de chauffeur terug naar Colombo. Begin en eindpunt van de reis is Colombo/Negombo, de standplaats van de auto. De prijs van de bouwstenen zijn hierop gebaseerd. Begin of eindig je ergens anders, dan zal de auto leeg van/naar Negombo moeten rijden en deze 'lege rit' komt bij de totaalprijs. De bouwstenen gaan uit van een logische route en sluiten op elkaar aan. Kies je voor een andere route, dan worden de transferkosten op maat voor jouw reis uitgerekend.  
 
Treinreis in Sri Lanka
Reis je een stukje met de trein (bijvoorbeeld tussen Kandy en Ella), dan neemt de chauffeur je grote bagage mee met de personenauto, en haalt je weer op voor het vervolg van de reis. Treinkaartjes kunnen pas 4 weken van te voren gekocht worden en zijn soms binnen een paar uur uitverkocht (om vervolgens voor de hoogste prijs op de zwarte markt te worden aangeboden). Het is daarom van te voren niet te zeggen in welke klasse je reist. In het uitzonderlijke geval dat er helemaal geen treinkaartjes meer beschikbaar zijn, leg je de route af met de auto. 
Prijzen
Oost Sri Lanka reizen: Strand en snorkelen bij Pasikudah (mei t/m oktober)
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Zomerop aanvraag€ 368,- p.p.€ 325,- p.p.€ 312,- p.p.€ 298,- p.p.€ 293,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Zomerop aanvraag€ 368,- p.p.€ 325,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Zomer€ 312,- p.p.€ 298,- p.p.€ 293,- p.p.
De prijzen zijn geldig t/m 30 april 2020. Het winterseizoen loopt van 1 november t/m 30 april. Het zomerseizoen loop van 1 mei t/m 31 oktober. In de zomer (juli en augustus) en rond de feestdagen (van 15 december t/m 20 januari) of speciale lokale feestdagen/festivals (Kandy Perahera) berekenen de hotels een hoogseizoentoeslag die we uiteraard zullen doorberekenen. Deze prijs wordt op aanvraag van een reisvoorstel op maat berekend.
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen zijn de prijzen gebaseerd op een extra bed (stretcher, daybed, matras) op de kamer bijgezet. Dit is geschikt voor kinderen onder de 12. Voor (jong) volwassenen is een eenpersoonskamer aan te raden. De prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Extensies
Extensie 1: Extra vrije dag in Pasikudah
Wil je nog wat langer genieten van zon, zee en strand, kies voor een extra dag in Pasikudah. 

Dag 4: Extra vrije dag in PasikudahExtra vrije dag in Pasikudah
Je hebt nog een dag om te genieten van het strandleven van Pasikudah. 

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Extra vrije dag in Pasikudah:
Dag 1: Sigiriya - Pasikudah
Dag 2: Pasikudah
Dag 3: Pasikudah
Dag 4: Pasikudah
Dag 5: Afscheid van Pasikudah

Extensie 1: Extra vrije dag in Pasikudah
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Zomerop aanvraag€ 94,- p.p.€ 77,- p.p.€ 77,- p.p.€ 70,- p.p.€ 71,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Zomerop aanvraag€ 94,- p.p.€ 77,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Zomer€ 77,- p.p.€ 70,- p.p.€ 71,- p.p.
Inclusief:
  • een hotel overnachting, inclusief ontbijt
  • een dag auto met chauffeur

Exclusief:
  • Entreegelden, donaties en fooien
  • Alle overige maaltijden en overige persoonlijke uitgaven

Excursies
Van dag tot dag
 

Blogs over Sri Lanka


Sluiten