Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Voor city lovers is wereldstad Colombo een leuke afsluiting van je reis door Sri Lanka. Ontdek de historie van de stad met een gids tijdens een Heritage Walk of scheur door de stad in een oude WWII jeep. Spring in een tuktuk en bezoek het hippe Dutch Hospital. Eet kreeft in één van de Top 50 beste restaurants ter wereld of waan je in vervlogen tijden in het luxe Galle Face Hotel.
Hoogtepunten

Dutch Hospital

Top restaurants

Excursie: Historische binnenstad

Excursie: Colombo per jeep

(prijs op aanvraag) 3 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
West Sri-Lanka reizen: Ontdek wereldstad Colombo
9,0

Beoordeling van deze reis:
9,0/10 - 1 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (1)
Reisschema
Dag 1: Mirissa/Galle - Colombo
Dag 2: Colombo, vrije dag (geen auto)
Dag 3: Colombo, airport transfer
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Vervoer
De transfers naar Colombo regelen we voor je met een privé-auto met chauffeur, aansluitend op de rondreis. Op de vrije dag in Colombo is er geen auto ingepland, zodat je hier alle vrijheid hebt om te voet, per tuktuk of per jeep de stad te verkennen.

Hotel in Colombo
Hotels in Colombo zijn door de hoge grondprijs erg duur en/of hebben geen zwembad. We hebben op aanvraag verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je reis, wensen en eventuele excursies kunnen we je adviseren wat de beste keuze voor jou is. Een kleinschalig mooi verblijf met dakterras in de stad of een groter hotel ideaal gelegen naast hip en happening sfeer van Dutch Hospital (beiden zonder zwembad) zijn onze eerste keuzes. Andere mogelijkheden zijn een klein hotelletje met zwembad buiten het centrum of in stijl in het historische Galle Face Hotel.
Prijzen
West Sri-Lanka reizen: Ontdek wereldstad Colombo
Prijs beschikbaar op aanvraag
Prijs beschikbaar op aanvraag
De prijzen zijn geldig t/m 30 april 2020. Het winterseizoen loopt van 1 november t/m 30 april. Het zomerseizoen loop van 1 mei t/m 31 oktober. In de zomer (juli en augustus) en rond de feestdagen (van 15 december t/m 20 januari) of speciale lokale feestdagen/festivals (Kandy Perahera) berekenen de hotels een hoogseizoentoeslag die we uiteraard zullen doorberekenen. Deze prijs wordt op aanvraag van een reisvoorstel op maat berekend.
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen zijn de prijzen gebaseerd op een extra bed (stretcher, daybed, matras) op de kamer bijgezet. Dit is geschikt voor kinderen onder de 12. Voor (jong) volwassenen is een eenpersoonskamer aan te raden. De prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Excursies
ColomboExcursie 1: Walking tour ColomboWalking tour Colombo
Een gids brengt Colombo tot leven, je ziet veel meer dan je op eigen houtje zou doen. Start in het Dutch Hospital, inmiddels helemaal hip met restaurantjes en boutiquewinkels. Loop waar ooit het Nederlandse fort was en bekijk de enige klokkentoren die tevens vuurtoren is. Maar waar is de zee? De gids zit vol verhalen. Loopt door het levendige Petta en probeer een lokale snack. Bezoek het Nationaal museum. Start 7:00 AM, duur circa 4 uur. Privé-excursie.

Excursie 1: Walking tour Colombo
Prijs beschikbaar op aanvraag
Prijs beschikbaar op aanvraag
Excursie 2: Colombo per WWII JeepColombo per WWII Jeep
Je trekt aardig wat bekijks als je in een jeep uit WWII door Colombo scheurt! Je maakt korte stops bij alle bezienswaardigheden, opzienbarend-heden en andere rariteiten voor leuke foto’s en een boeiend verhaal. Het is een fun manier om veel van de stad en de groene buitenwijken te zien. Buiten de stad mochten we zelf een stukje rijden! Nishanthe, de oprichter is verzamelaar van bijzondere klassieke voertuigen, zoals de oudste jeep uit WWII. Hij is heel erg gastvrij en wil je een onvergetelijke dag bezorgen. Na afloop drink je nog iets bij hem thuis.Start 7:00 of 15:00, duur circa 4 á 5 uur, snacks en drinken onderweg. Privé-excursie.

Excursie 2: Colombo per WWII Jeep
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 131,- p.p.€ 66,- p.p.€ 44,- p.p.€ 66,- p.p.€ 53,- p.p.€ 46,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 131,- p.p.€ 66,- p.p.€ 44,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 66,- p.p.€ 53,- p.p.€ 46,- p.p.
Van dag tot dag
Impressie
Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen -
 

Blogs over Sri Lanka


Sluiten