Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Negombo is de ideale startplaats van je Sri Lanka reis. Het ligt maar een half uurtje van het vliegveld af, wat super fijn is na een lange vlucht. Met zijn vele katholieke kerken, is de bijnaam van Negombo ‘Little Rome’. Ook zijn er Hollandse kanalen, aangelegd voor de specerijenhandel.
Hoogtepunten

Relaxte aankomst

Dichtbij het vliegveld

Vissersplaatsje

Hollandse kanalen

(prijs op aanvraag) 2-3 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
West Sri-Lanka reizen: Relaxed aankomen bij strandplaats Negombo
9,0

Beoordeling van deze reis:
9,0/10 - 2 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (2)
Reisschema
Dag 1: Colombo airport - Negombo, airport transfer
Dag 2: Negombo, vertrek
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Vervoer
De transfers naar Negombo regelen we voor je met een privé-auto met chauffeur, aansluitend op de rondreis. Op de vrije dag in Negombo is er geen auto ingepland, zodat je hier alle vrijheid hebt.
 
Hotel in Negombo
We maken gebruik van kleinschalige guesthouses met een persoonlijke sfeer en een zwembadje net achter het strand. Op aanvraag is het ook mogelijk om een strandhotel te boeken.
Prijzen
West Sri-Lanka reizen: Relaxed aankomen bij strandplaats Negombo
Prijs beschikbaar op aanvraag
Prijs beschikbaar op aanvraag
De prijzen zijn geldig t/m 30 april 2020. Het winterseizoen loopt van 1 november t/m 30 april. Het zomerseizoen loop van 1 mei t/m 31 oktober. In de zomer (juli en augustus) en rond de feestdagen (van 15 december t/m 20 januari) of speciale lokale feestdagen/festivals (Kandy Perahera) berekenen de hotels een hoogseizoentoeslag die we uiteraard zullen doorberekenen. Deze prijs wordt op aanvraag van een reisvoorstel op maat berekend.
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen zijn de prijzen gebaseerd op een extra bed (stretcher, daybed, matras) op de kamer bijgezet. Dit is geschikt voor kinderen onder de 12. Voor (jong) volwassenen is een eenpersoonskamer aan te raden. De prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Extensies
Extensie 1: Extra vrije dag Negombo
Wij je je reis relaxed beginnen, blijf dan een extra dag in Negombo. Zo kun je op je gemak bijkomen van de vlucht en heb je alle tijd om Negombo op eigen gelegenheid te bekijken. 

Dag 2: Relaxen of fietsen in NegomboRelaxen of fietsen in Negombo
Wil je je reis rustig aan beginnen? Bijvoorbeeld omdat je vlucht de avond ervoor erg laat is aangekomen. Een dagje relaxen bij het zwembad met een boek is dan fijn. Het strand van Negombo is niet het mooiste van Sri Lanka, maar je kunt hier prima een dagje relaxen en bijvoorbeeld een strandwandeling maken en lekkere verse vis eten. Of ga voor een uitgebreide Ayurvedische massage. Wat actiever? Pak dan de fiets en verken kerkjes, tempeltjes en kanalen. Omdat de meeste mensen vandaag even op eigen gelegenheid willen bijkomen en alles op loopafstand is, is er vandaag geen auto standby. 

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Extra vrije dag Negombo:
Dag 1: Colombo airport - Negombo, airport transfer
Dag 2: Negombo, vrije dag (geen auto)
Dag 3: Negombo, vertrek

Extensie 1: Extra vrije dag Negombo
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 71,- p.p.€ 36,- p.p.€ 30,- p.p.€ 36,- p.p.€ 32,- p.p.€ 36,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 71,- p.p.€ 36,- p.p.€ 30,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 36,- p.p.€ 32,- p.p.€ 36,- p.p.

Excursies
Van dag tot dag
Impressie
Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen -
 

Blogs over Sri Lanka


Sluiten