West Sri-Lanka reizen: Relaxed aankomen bij strandplaats Negombo

Sri Lanka reis - Negombo

Negombo is de ideale startplaats van je Sri Lanka reis. Het ligt maar een half uurtje van het vliegveld af, wat super fijn is na een lange vlucht. Met zijn vele katholieke kerken, is de bijnaam van Negombo ‘Little Rome’. Ook zijn er Hollandse kanalen, aangelegd voor de specerijenhandel.

Hoogtepunten van deze bouwsteen:

    • Relaxte aankomst
    • Dichtbij het vliegveld
    • Vissersplaatsje
    • Hollandse kanalen
Reisschema
Dag 1: Colombo airport - Negombo, airport transfer
Dag 2: Negombo, vertrek
Dag tot dag

Dag 1: Aankomst in Sri Lanka en het strand van Negombo

Aankomst in Sri Lanka en het strand van Negombo
Welkom in Sri Lanka! Op het vliegveld van Colombo staat een privé-chauffeur je al op te wachten met een bord met je naam erop. Hij brengt je rechtstreeks naar Negombo, een klein half uurtje rijden van het vliegveld. De rest van de dag is ter vrije besteding (geen auto standby). Je verblijft hier in een gezellig hotel met zwembad vlakbij het strand van Negombo, een ideale plek om bij te komen van de reis. Negombo is een gezellig vissersplaatsje. Het wordt ook wel 'Little Rome' genoemd vanwege de vele katholieke kerken, die gebouwd zijn tijdens de Portugese bezetting. Ook vind je er kanalen die nog door de Hollanders zijn aangelegd om de handel in specerijen te vergemakkelijken. Leuk is het om een fiets te huren en de Nederlandse kanalen en het drukke centrum van Negombo per fiets te verkennen.

Dag 2: Vervolg je Sri Lanka reis

Vervolg je Sri Lanka reis
Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Vervolg je reis met de bouwsteen Culturele Driehoek. Of verken eerst het noorden met de bouwstenen: Safari in Wilpattu, dolfijnen spotten in Kalipitiya of ga op avontuur in het onbekende noorden van Jaffna.

Hotel & Vervoer
Vervoer
De transfers naar Negombo regelen we voor je met een privé-auto met chauffeur, aansluitend op de rondreis. Op de vrije dag in Negombo is er geen auto ingepland, zodat je hier alle vrijheid hebt.
 
Hotel in Negombo
We maken gebruik van kleinschalige guesthouses met een persoonlijke sfeer en een zwembadje net achter het strand. Op aanvraag is het ook mogelijk om een strandhotel te boeken.
Prijzen
De prijzen zijn geldig t/m 31 oktober 2019. Het winterseizoen loopt van 1 november 2018 t/m 30 april. Het zomerseizoen loop van 1 mei t/m 31 oktober. In de zomer (juli en augustus) en rond de feestdagen (van 15 december t/m 20 januari) of speciale lokale feestdagen/festivals (Kandy Perahera) berekenen de hotels een hoogseizoentoeslag die we uiteraard zullen doorberekenen. Deze prijs wordt op aanvraag van een reisvoorstel op maat berekend.
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen zijn de prijzen gebaseerd op een extra bed (stretcher, daybed, matras) op de kamer bijgezet. Dit is geschikt voor kinderen onder de 12. Voor (jong) volwassenen is een eenpersoonskamer aan te raden. De prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

West Sri-Lanka reizen: Relaxed aankomen bij strandplaats Negombo
Prijs beschikbaar op aanvraag

Extensie 1: Extra vrije dag Negombo
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 71,- p.p.€ 36,- p.p.€ 30,- p.p.€ 36,- p.p.€ 32,- p.p.€ 36,- p.p.

Extensies

Extensie 1: Extra vrije dag Negombo


Wij je je reis relaxed beginnen, blijf dan een extra dag in Negombo. Zo kun je op je gemak bijkomen van de vlucht en heb je alle tijd om Negombo op eigen gelegenheid te bekijken. 

Dag 2: Relaxen of fietsen in Negombo

Relaxen of fietsen in Negombo
Wil je je reis rustig aan beginnen? Bijvoorbeeld omdat je vlucht de avond ervoor erg laat is aangekomen. Een dagje relaxen bij het zwembad met een boek is dan fijn. Het strand van Negombo is niet het mooiste van Sri Lanka, maar je kunt hier prima een dagje relaxen en bijvoorbeeld een strandwandeling maken en lekkere verse vis eten. Of ga voor een uitgebreide Ayurvedische massage. Wat actiever? Pak dan de fiets en verken kerkjes, tempeltjes en kanalen. Omdat de meeste mensen vandaag even op eigen gelegenheid willen bijkomen en alles op loopafstand is, is er vandaag geen auto standby. 

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Extra vrije dag Negombo:
Dag 1: Colombo airport - Negombo, airport transfer
Dag 2: Negombo, vrije dag (geen auto)
Dag 3: Negombo, vertrek

Extensie 1: Extra vrije dag Negombo
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 71,- p.p.€ 36,- p.p.€ 30,- p.p.€ 36,- p.p.€ 32,- p.p.€ 36,- p.p.


Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen - Sri Lanka reizen -