Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ben je op zoek naar authenticiteit en natuurbeleving op je Sri Lanka reis? Bezoek dan het ongerepte tropische regenwoud van Sinharaja. Het regenwoud van Sinharaja is een uiterst bijzonder gebied met een enorme rijkdom aan planten en dieren.Fantastisch om te wandelen! Sinharaja is ook populair onder vogelaars vanwege de vele vogelsoorten die er leven. 
Hoogtepunten

Wandelen door het ongerepte regenwoud van Sinharaja

Wandeling onder leiding van een lokale natuurgids

​Kans op het zien van apen, varanen, vogels en de reuzeneekhoorn

Verblijf midden in de natuur


 
€ 213,- p.p. Prijs bij 2 personen 3 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Zuid Sri Lanka reizen: Wandelen in het regenwoud van Sinharaja
8,7

Beoordeling van deze reis:
8,7/10 - 3 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (3)
Reisschema
Dag 1: Galle - Sinharaja
Dag 2: Sinharaja, rainforest walk (3-4 uur)
Dag 3: Afscheid van Sinharaja
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Accommodatie tijdens je Sri Lanka reis:
Wij zijn altijd op zoek naar de leukste locaties. Naast prijs/kwaliteit verhouding letten we op een prettige ligging. Soms is dit nabij restaurantjes, soms ligt het hotel juist lekker rustig buiten met een mooie tuin of aan het strand. In Sri Lanka boeken wij goede middenklasse hotels, in een enkele plaats buiten de gebaande paden is de accommodatie wat eenvoudiger, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door een verblijf midden in de natuur met een prachtig uitzicht. Omdat wij reizen op maat samenstellen, kan het voorkomen dat het genoemde hotel niet beschikbaar is, wij stellen je dan een passend alternatief voor.
 
Vervoer tijdens je Sri Lanka reis:
Gedurende de reis heb je een eigen auto met Engelssprekende chauffeur ter beschikking, de chauffeurs is tevens je gids. Blijf je meerdere dagen aan het strand, (vanaf 3 nachten) dan rijdt de chauffeur terug naar Colombo. Begin en eindpunt van de reis is Colombo/Negombo, de standplaats van de auto. De prijs van de bouwstenen zijn hierop gebaseerd. Begin of eindig je ergens anders, dan zal de auto leeg van/naar Negombo moeten rijden en deze 'lege rit' komt bij de totaalprijs. De bouwstenen gaan uit van een logische route en sluiten op elkaar aan. Kies je voor een andere route, dan worden de transferkosten op maat voor jouw reis uitgerekend.  
 
Treinreis in Sri Lanka
Reis je een stukje met de trein (bijvoorbeeld tussen Kandy en Ella), dan neemt de chauffeur je grote bagage mee met de personenauto, en haalt je weer op voor het vervolg van de reis. Treinkaartjes kunnen pas 4 weken van te voren gekocht worden en zijn soms binnen een paar uur uitverkocht (om vervolgens voor de hoogste prijs op de zwarte markt te worden aangeboden). Het is daarom van te voren niet te zeggen in welke klasse je reist. In het uitzonderlijke geval dat er helemaal geen treinkaartjes meer beschikbaar zijn, leg je de route af met de auto. 
Prijzen
Zuid Sri Lanka reizen: Wandelen in het regenwoud van Sinharaja
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Winter 18/19op aanvraag€ 236,- p.p.€ 203,- p.p.€ 193,- p.p.€ 183,- p.p.€ 183,- p.p.
Zomer 18op aanvraag€ 213,- p.p.€ 181,- p.p.€ 170,- p.p.€ 160,- p.p.€ 160,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Winter 18/19op aanvraag€ 236,- p.p.€ 203,- p.p.
Zomer 18op aanvraag€ 213,- p.p.€ 181,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Winter 18/19€ 193,- p.p.€ 183,- p.p.€ 183,- p.p.
Zomer 18€ 170,- p.p.€ 160,- p.p.€ 160,- p.p.
De prijzen zijn geldig t/m 30 april 2020. Het winterseizoen loopt van 1 november t/m 30 april. Het zomerseizoen loop van 1 mei t/m 31 oktober. In de zomer (juli en augustus) en rond de feestdagen (van 15 december t/m 20 januari) of speciale lokale feestdagen/festivals (Kandy Perahera) berekenen de hotels een hoogseizoentoeslag die we uiteraard zullen doorberekenen. Deze prijs wordt op aanvraag van een reisvoorstel op maat berekend.
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen zijn de prijzen gebaseerd op een extra bed (stretcher, daybed, matras) op de kamer bijgezet. Dit is geschikt voor kinderen onder de 12. Voor (jong) volwassenen is een eenpersoonskamer aan te raden. De prijs voor een eenpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstof prijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Opmerkingen:
De prijs van de bouwstenen zijn gebaseerd op het samenstellen van een totaal rondreis. De bouwstenen zijn niet los te boeken. 
Excursies
Alle informatie op een rij
Van dag tot dag
 

Blogs over Sri Lanka


Sluiten