Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Petra Nijssen - 21-03-2018
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


We hadden een heerlijke afwisselende vakantie veel aandacht voor natuur, plaatselijke mensen en gewoontes, cultuur, avontuur en heeeerlijk eten!

Wij hadden geen één excursie willen missen! De rotstempels van Dambulla zijn prachtig! ​Yala is wel erg massaal en racen om te proberen om een luipaard te zien. Het pottenbakkersdorp was erg leuk. Dorpje bij Sigiriya en boottochtje was heerlijk ontspannend. 
 
Jaffna was geweldig zeker ook door onze gids ter plekke! Alles rondom en in Jaffna was voor ons een hoogtepunt. Tip: ga eten in de stad bij Rolex. Probeer tijd in te ruimen voor een klein moment in zee!​
 
Zelf zijn we onderweg een paar keer uitgestapt om even te kijken bij de kraampjes, stukje lopen door een dorpje, foto's maken, vragen om uitleg bij wat we onderweg zagen. Het contact met de mensen in hun eigen omgeving is geweldig. Het reizen door het landschap is geweldig, stap af en toe even uit!