Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Géke Beek - 08-01-2019
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Sri Lanka in één zin: 
Prachtig land, lieve mensen en mooi weer!

De hoogtepunten van onze Sri Lanka reis 
Wij hebben in twee weken een rondreis gemaakt door Sri Lanka. Prachtig land, lieve mensen en spannende avonturen. De olifantensafari was geweldig. De wandelroute naar Little Adam's Peak bij Ella was absoluut een hoogtepunt in onze reis. En het beklimmen van de Sigiriya rots was spannend. Wat een prachtige natuur! Een actieve reis met heel veel variatie dankzij Footprint Travel. Het hotelletje in Mirissa zal ons nog lang bijblijven, een gezellig en informeel familiehotel, ook al zou je het niet op de foto uitkiezen. We moesten enorm wennen aan de rijstijl van onze vaste chauffeur, die ons heel goed heeft begeleid. Informatievoorziening was perfect, chauffeur was erg aardig. Hij bracht ons op mooie plekjes en adviseerde ons de restaurantjes. Het was een mooie reis!


Sri Lanka reizen - Sri Lanka reis: olifanten safari Sri Lanka reizen - Sri Lanka reis: genieten van het mooie weer en strand