Suriname8,3
Beoordeling van onze Suriname reizen:
8,3/10 - 17 recensies

 

Stel je rondreis Suriname zelf samen met onze bouwstenen!

Een bouwsteen is een meerdaagse trip waarbij je overnacht op één of meerdere bijzondere plekken. Door drie of meer bouwstenen te combineren, kun je zelf je reis in Suriname uitstippelen. De bouwstenen starten en eindigen veelal in Paramaribo. Hierdoor stel je gemakkelijk een reis samen die helemaal past bij jouw tempo, wensen en interesses
 

Go Fair, Go Local in Suriname

Onder het motto Go Fair, Go Local! selecteren Paulien en Ferry, oprichters van Footprint Travel, accommodaties waardoor de lokale bevolking beter wordt van jouw komst. Er ontstaan banen, scholen en poliklinieken worden gebouwd en de prachtige natuur blijft behouden. En jij krijgt een uniek kijkje in het Surinaamse leven! Slaap in traditionele marrondorpjes, wordt wakker in een hangmat met de mooiste zonsopkomst of verblijf in een jungle lodge op 200 km van de bewoonde wereld.
 

 

Ga de jungle van Suriname in per vliegtuig

In Suriname is 80% van het land bedekt met oerwoud. Er zijn nauwelijks wegen in de binnenlanden, vervoer gaat veelal per boot over de rivier of met kleine vliegtuigjes. Om een rondreis in Suriname toch betaalbaar te houden, maken we gebruik van het join-in principe. Het vervoer en vaak ook het dagprogramma van de jungle lodges, doe je samen met andere (internationale) reizigers in kleine, gezellige groepen!
 
 
 

Suriname specialisten

 
Tania, Paulien en Ferry selecteerden bouwstenen die je een bijzonder kijkje geven in het Surinaamse leven. Voeg je favoriete bouwstenen toe aan Mijn Reisplan en vraag een reisvoorstel op maat aan. Je kunt (tijdens kantoortijden) het Suriname team ook bellen 030-32 00 660. Heb je vragen, vul dan het contactformulier in.
 
Bekijk hieronder alle bouwstenen en stel zelf je ideale Suriname rondreis samen!
 
 
 

Hoe stel je zelf je reis samen?

  • 1. Kies de regio’s waar je graag heen wilt. Tip: Ontmoetingen met de Trio indianen en de Saramaccaners mogen eigenlijk niet ontbreken tijdens je reis door Suriname!
  • 2. Met drie bouwstenen heb je een goede basis voor een reis. Je kunt deze bouwstenen langer maken met extensies.
  • 3. Vul je gegevens in bij Mijn Reisplan en verzend je aanvraag voor een vrijblijvend reisvoorstel.
  • 4. Om te voorkomen dat je een hoogtepunt mist, adviseren onze reisexperts je over de beste route door Suriname. Ze voegen de bouwstenen samen tot een onvergetelijke reis waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over vervoer of te krappe reistijden"
  • 5. Je krijgt een uitgewerkt reisvoorstel per email toegestuurd. Bekijk het op je gemak en laat ons weten wat je ervan vindt.   
 

Bekijk onze bouwstenen naar Suriname

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter