Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Cor de Jong - 05-10-2018
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Wat is je eerste reactie als je denkt aan je vakantie? 
We hebben een erg leuke vakantie gehad. Belangrijk om te vermelden is dat het arrangement dat we bij Footprint travel hebben geboekt slechts een week duurde, op een vakantie van 4 weken. Vanzelfsprekend vul ik het onderstaande, voor dat gedeelte van onze reis dat we bij jullie hebben geboekt.

Kun je ons iets vertellen over de accommodaties op deze reis? 
De accomodatie in Bigi Pan is erg bijzonder, een simpel houten huis op palen in een heel groot en ook erg ondiep meer. Hetzelfde geldt voor Foengu eiland, simpel verblijf (Raleigh vallen).

Kun je ons iets vertellen over de excursies die je hebt gedaan? W
Bij Bigi Pan is het verblijf op het meer erg leuk en mooi. De rest van het programma in het stadje Nickerie is een beetje 'gewoontjes' vind ik, alhoewel Nickerie ook best leuk is.
Bij de Raleighvallen springt de wandeltocht naar de Voltzberg er echt uit. Erg leuk, wel een pittige wandeling trouwens!

Wat vind je van de organisatie van de reis? 
Roselly was onze gids naar Bigi Pan, hij was wel goed maar hij leek afwezig miscchien veel dingen aan zijn hoofd? Bij de Raleigh vallen hadden we Steve O. als gids en Rafael als kok. Allebei erg goed en leuke gasten ook! Steve weet verschrikkelijk veel over het woud en ziet ook alles. Dat was een echte bonus! De kok maakte met simpele middelen prima maaltijden.Op de laatste avond was er een groep luidruchtige dronken Duitsers bij, dat was minder (trouwens zij behoorde niet tot onze groep)! 

Wat mogen ze volgens jou absoluut niet missen op deze reis? 
De overnachting in Bigi Pan, op het meer, is hartstikke mooi. Bijzondere plek, 'aan het eind van de wereld'. Vooral de randen van de dag hebben een bijzondere, bijna mystieke sfeer.
De Raleigh vallen zijn ook echt in het diepe binnenland, prachtige plek, echt weg van alle drukte!