Thailand
8,6
Beoordeling van onze Thailand reizen:
8,6/10 - 112 recensies
Bekijk de recensies


Hoogtepunten in het noorden van Thailand

Het gezellige Chiang Mai is een ideale uitvalsbasis om een meerdaagse trekking naar authentieke dorpen in de bergen te maken. Of voor een avontuurlijke tocht naar de Golden Triangle op het drielandenpunt met Laos en Myanmar. Wil je van de gebaande paden? Fiets tussen de vergeten tempels van Sukhothai en Si Satchanalai! Per paardenkar ontdek je Lampang, waar de tijd heeft stil gestaan
 

Beste reistijd in het noorden van Thailand

De populairste periode in het noorden is tussen november en februari. Dit komt omdat het over het algemeen droog is en de temperatuur aangenaam. Vanaf maart stijgt het kwik en vanaf mei start het regenseizoen met een piek in september. Het zijn soms heftige buien maar duren vaak niet langer dan een uur. Hoe verder in het regenseizoen, hoe groener de omgeving. Prachtig!
 

Advies van de reisexperts

Een bouwsteen is een reis van een aantal dagen door één bepaald gebied. Combineer drie of meer bouwstenen tot een reis die helemaal past bij jouw wensen. Je kunt gemakkelijk de bouwstenen uit de drie regio’s (Noord, Centraal en Zuid) combineren tot jouw ideale rondreis-op-maat. Heb je nog vragen? Thailand experts Denise, Paulien en Karin helpen je graag! Voor meer inspiratie kun je ook kijken bij de complete individuele rondreizen Thailand die door onze ervaren Thailand experts in elkaar zijn gezet.
 
 

Hoe stel je zelf je reis samen?

  • 1. Kies de regio’s waar je graag heen wilt.
  • 2. Met drie bouwstenen heb je een goede basis voor een reis. Je kunt deze bouwstenen langer maken met extensies. Meer tijd? Dan kun je meer bouwstenen toevoegen!
  • 3. Vul je gegevens in bij Mijn Reisplan en verzend je aanvraag voor een vrijblijvend reisvoorstel.
  • 4. Onze reisexperts adviseren zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste route of te krappe reistijden. Ze voegen de bouwstenen samen tot een onvergetelijke reis zodat je geen enkel hoogtepunt mist!
  • 5. Je krijgt een uitgewerkt reisvoorstel per email toegestuurd. Bekijk het op je gemak en laat ons weten wat je ervan vindt.  
 

Bekijk onze bouwstenen naar Thailand (18)

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter