Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ga op ontdekkingstocht door één van de mooiste nationale parken van Thailand: Khao Sok National Park. Je wandelt door de ongerepte jungle van het park, maakt een bootsafari en als je wilt kun je op het Chieow Lan meer in het park blijven logeren, omgeven door indrukwekkende kalkstenen rotsformaties. Met een beetje geluk spot je wilde dieren vanaf je terras.
Hoogtepunten

Hike door ongerepte jungle Khao Sok National Park

Longtailboottocht over Chieow Lan meer

Bootsafari en wilde dieren spotten

Extra: overnachten in bamboehut op het meer

€ 318,- p.p. Prijs bij 2 personen 4-5 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Thailand reizen: Op avontuur in Khao Sok National Park
8,6

Beoordeling van deze reis:
8,6/10 - 14 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (14)
Reisschema
Dag 1: Surat Thani - Khao Sok NP, transfer vliegveld/treinstation en excursie: nightsafari met gids (join in)
Dag 2: Khao Sok National Park, excursie naar Chieow Lan meer, longtailboot, wandeling met gids (join in, incl lunch)
Dag 3: Khao Sok NP, vrije dag
Dag 4: Vertrek Khao Sok NP
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Accomodatie:
 
Wij zijn altijd op zoek naar de leukste locaties. Naast prijs/kwaliteit verhouding letten we op een prettige ligging. Soms is dit in een gezellige straat nabij restaurantjes, soms ligt het hotel juist lekker rustig buiten met een mooie tuin. Waar mogelijk boeken wij goede middenklasse hotels, maar in sommige plaatsen is de accommodatie wat eenvoudiger. Het kan echter voorkomen dat het genoemde hotel niet beschikbaar is, wij stellen je dan een passend alternatief voor.
 
Bij het Khao Sok National Park logeer je vervolgens in een eenvoudig comfortabel hotel middenin de natuur. De huisjes liggen verspreid over de tuin en hebben wel iets weg van boomhutten. De huisjes zijn sfeervol ingericht. 
 
Extensie. Tijdens je bezoek aan Khao Sok National Park kun je ervoor kiezen in een drijvend huisje op het Chieow Lan meer te logeren. Een eenvoudige maar idyllische slaapplek. Toilet en douche worden gedeeld, er zijn er ruim voldoende. Je slaapt op een matras op de grond, er hangt een haakje voor een klamboe. Er is een restaurant waar elke dag heerlijk Thais voor je wordt gekookt. De huisjes worden door een loopbrug met elkaar en het restaurant verbonden.
 
Vervoer:
Je wordt vanuit het hotel naar het meer gebracht met een mini-van, varen over het meer doe je in een longtailboot. Vervoer tijdens excursies is join in (internationaal reisgezelschap). Kies je voor transfer van Surat Thani (station of vliegveld) naar hotel, dan is dit privé met chauffeur. Het optionele vervoer van Khao Sok naar de pier (voor boot naar Koh Tao of Koh Samui) is tevens privé met chauffeur. 
Prijzen
Thailand reizen: Op avontuur in Khao Sok National Park
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Vanuit Surat Thani€ 484,- p.p.€ 318,- p.p.€ 300,- p.p.€ 292,- p.p.€ 286,- p.p.€ 283,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Vanuit Surat Thani€ 484,- p.p.€ 318,- p.p.€ 300,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Vanuit Surat Thani€ 292,- p.p.€ 286,- p.p.€ 283,- p.p.
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 1 november 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed (stretcher, daybed of matras) op de kamer bijgezet; de prijs voor een éénpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de winter (januari), tijdens de feestdagen (rond kerst en nieuwjaar) en Songkran (13 t/m 15 april 2020) berekenen we - voor bepaalde bestemmingen - een hoogseizoentoeslag, afhankelijk van het gebied waar je naartoe reist. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Extensies
Extensie 1: Overnachten op het Chieow Lan meer bij Khao Sok National Park
Wil je eens echt iets anders? Kies dan voor een overnachting in een drijvend huisje op het meer! Een zeer eenvoudige maar idyllische en prachtige slaapplek waardoor je bezoek aan het nationaal park nog specialer wordt. 

Dag 2: Extra dag Khao Sok National Park en overnachten op het Chieow Lan meerExtra dag Khao Sok National Park en overnachten op het Chieow Lan meer
Vroeg in de morgen na het ontbijt ga je het Chieow Lan meer op per longtailboot, geniet van het uitzicht vanaf de boot. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet van het uitzicht. Tip: neem aan sjaal mee, op de boot kan het fris zijn. Je krijgt een Thaise lunch bij je slaapplek: een bamboehuisje op het water. ‘s Middags kun je lekker zwemmen, een boek lezen in de hangmat of op ontdekkingstocht in de nabij gelegen jungle met je gids. Wees stil, dan heb je kans om gibbons te zien. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor jong en oud. Ook kun je op een bamboeraft (een soort bootje) naar een grot varen. Logeren in de eenvoudige bungalows, die op het water drijven, is een avontuur op zich. De huisjes zijn door houten vlonders met elkaar verbonden, wc en douche bevinden zich op het vasteland en deel je met de andere gasten. In de avond doe je nog een korte night safari (wandeling) met de gids, dan komt de jungle pas echt tot leven. De wandelingen doe je in groepsverband (join in) met een internationaal reisgezelschap. Vandaag zijn wederom lunch en diner inbegrepen.
 
 

Dag 3: Wakker worden op het meer en wilde dieren spotten tijdens de bootsafariWakker worden op het meer en wilde dieren spotten tijdens de bootsafari
Vandaag word je wakker op het meer. 's Ochtends is de beste tijd om wilde dieren te spotten, dus doe je in alle vroegte een bootsafari met gids. Hou je ogen en oren goed open en vergeet je camera niet. Daarna maak je een korte wandeling naar een spectaculair uitzichtpunt. Na de Thaise lunch bij de rafthuisjes vaar je terug naar de pier voor je transfer naar je accommodatie, hetzelfde hotel waar je ook gisteren verbleef. Lunch is vandaag inbegrepen. 

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Overnachten op het Chieow Lan meer bij Khao Sok National Park:
Dag 1: Surat Thani - Khao Sok NP, transfer vliegveld/treinstation en excursie: nightsafari met gids (join in)
Dag 2: Khao Sok NP - Chieow Lan meer, longtailboottocht, wandeling en night safari (join in, incl lunch en diner)
Dag 3: Chieow Lan meer - Khao Sok National Park, bootsafari, wandeling, transfer (join in, incl lunch)
Dag 4: Khao Sok NP, vrije dag
Dag 5: Vertrek Khao Sok NP

Extensie 1: Overnachten op het Chieow Lan meer bij Khao Sok National Park
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 75,- p.p.€ 50,- p.p.€ 50,- p.p.€ 50,- p.p.€ 50,- p.p.€ 50,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
€ 75,- p.p.€ 50,- p.p.€ 50,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 50,- p.p.€ 50,- p.p.€ 50,- p.p.
Inclusief:
  • Overnachting op het meer met ontbijt, lunch en diner
  • Transfer naar het meer en longtailboot
  • Wandeling en night safari met Engels sprekende gids (join in-excursie)
 

Opmerkingen:
Overnachting op het meer is in eenvoudig ingerichte bamboe hutjes die drijven op het water. Er is overdag elektrische verlichting tot ongeveer 23:00 uur. De kamer heeft een matras (opgemaakt) met klamboe. Toilet en douchefaciliteiten zijn buiten, paar meter lopen vanuit je kamer, ofwel die deel je met andere gasten. 
 

Extensie 2: Reis door naar Koh Samui of Koh Tao
Na een paar dagen in de jungle van Khao Sok National Park reis je met deze transfer per auto en ferry door naar een van de vele prachtige stranden van Zuid-Thailand. Op Koh Samui of Koh Tao sluit je reis door Thailand af met een paar dagen het strand. 

Dag 4: Reis van Khao Sok National Park naar Koh Samui of Koh TaoReis van Khao Sok National Park naar Koh Samui of Koh Tao
Vandaag reis je per prive-auto met chauffeur naar de Tapee pier om daar op de ferry te stappen naar een van de paradijselijke eilanden Koh Samui of Koh Tao ten oosten van het Thaise vasteland om je vakantie Thailand uitermate ontspannen af te sluiten. 

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Reis door naar Koh Samui of Koh Tao:
Dag 1: Surat Thani - Khao Sok NP, transfer vliegveld/treinstation en excursie: nightsafari met gids (join in)
Dag 2: Khao Sok National Park, excursie naar Chieow Lan meer, longtailboot, wandeling met gids (join in, incl lunch)
Dag 3: Khao Sok NP, vrije dag
Dag 4: Khao Sok NP - Tapee Pier, transfer prive-auto en ferry (Koh Samui of Koh Tao)

Extensie 2: Reis door naar Koh Samui of Koh Tao
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Naar Koh Samuiop aanvraag€ 96,- p.p.€ 75,- p.p.€ 64,- p.p.€ 58,- p.p.€ 53,- p.p.
Naar Koh Taoop aanvraag€ 106,- p.p.€ 85,- p.p.€ 75,- p.p.€ 68,- p.p.€ 64,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
Naar Koh Samuiop aanvraag€ 96,- p.p.€ 75,- p.p.
Naar Koh Taoop aanvraag€ 106,- p.p.€ 85,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
Naar Koh Samui€ 64,- p.p.€ 58,- p.p.€ 53,- p.p.
Naar Koh Tao€ 75,- p.p.€ 68,- p.p.€ 64,- p.p.
Inclusief:
  • Transfer Khao Sok NP - Tapee pier
  • Ferry naar Koh Samui of Koh Tao

Exclusief:
  • Dranken, snacks en maaltijden
  • Fooien

Opmerkingen:
Kies aansluitend voor de bouwsteen 'Relax op Koh Samui' of 'Koh Tao'.

Excursies
Van dag tot dag
Impressie
Thailand reizen - Thailand - bootjes op het meer bij Khao Sok national parkThailand reizen - Thailand - varen per longtailboot over Chieow Lan meerThailand reizen - Thailand - groene rotsformaties rondom het meer in Khao Sok National ParkThailand reizen - Thailand - heerlijk uitzicht vanaf de boot in Khao Sok National ParkThailand reizen - Thailand - Longtailboot op het meer van Khao Sok National ParkThailand reizen - Thailand - logeren op het Chieow Lan meerThailand reizen - Thailand - groene rotsformaties doemen op tijdens boottocht over het meerThailand reizen - Thailand - imposante natuur in het Khao Sok National ParkThailand reizen - Thailand - varen door indrukwekkend Khao Sok National Park in Zuid-ThailandThailand reizen - Thailand - bootsafari over het meer in Khao Sok National ParkThailand reizen - Thailand - rimpelingen in het water van het Chieow Lan meerThailand reizen - Thailand - bamboeraft naar grot in Khao Sok National ParkThailand reizen - Thailand - jungle van Khao Sok National ParkThailand reizen - Thailand - dusky langur in de boom in Khao Sok National ParkThailand reizen - Thailand - vruchten vind je overal in Khao Sok national parkThailand reizen - Thailand - jungle van Khao Sok National Park staat vol met exotische plantenThailand reizen - Thailand - hiken door Khao Sok National Park langs rivierThailand reizen - Thailand - slang op de boom gespot in Khao Sok National ParkThailand reizen - Thailand - drijvende huisjes op het water in Khao SokThailand reizen - Thailand - avontuurlijk logeren in een rafthouse op het meerThailand reizen - Thailand - drijvende huisjes middenin de jungle van Khao Sok National ParkThailand reizen - Thailand - weg van Surat Thani naar Khao Sok National ParkThailand reizen - Thailand - kleurrijke tuk tuks in BangkokThailand reizen - Thailand - Koninklijk Paleis in BangkokThailand reizen - Thailand - boeddha's op een altaar in tempel BangkokThailand reizen - Thailand - monnik in oranje gewaad in tempel bij BangkokThailand reizen - Thailand - er wordt heerlijk gekookt op de markten van BangkokThailand reizen - Thailand - lokale lunch in BangkokThailand reizen - Thailand - markten van Bangkok staan vol met eetkraampjesThailand reizen - Thailand - wandelen over lokale markten in Bangkok
Reacties van reizigers (14)
 

Blogs over Thailand


Sluiten