Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Met deze bouwsteen bezoek je het weinig toeristische Sam Roi Yot Nationaal Park, wat op een paar uur rijden van Bangkok gelegen is. Op de route er naar toe bezoek je de (wel toeristische) railway market en de floating market van Damnoen Saduak. Daarna ga je van de gebaande paden af en staan de Bencharong porselein fabriek en twee bijzondere tempels op het programma. De volgende dag ga je naar het Sam Roi Yot Nationaal Park en maak je een mooie wandeling naar het Tham Phaya Nakhon paviljoen, dat half in een grot verscholen ligt. In de middag maak je een boottocht langs de mangrove. Je slaapt in een hotel vlak bij een rustig strand.
Hoogtepunten

Mooi natuurpark op korte afstand van Bangkok

Leuke stops op route er naartoe

Weinig toeristisch

Prachtige wandeling in Sam Roi Yot Nationaal Park

Boottocht langs de mangrove in Hin Daeng

​Hotel bij het strand

Mogelijkheid bezoek olifanten in het Wildlife Rescue Center op dag 3

€ 463,- p.p. Prijs bij 2 personen 3 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Thailand reizen: Tempels, grotten en zee in Sam Roi Yot
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (0)
  Reisschema
  Dag 1: Bangkok - Sam Roi Yot, met stops, gids, lunch
  Dag 2: Sam Roi Yot, wandeling, boottocht, lunch
  Dag 3: Sam Roi Yot - Bangkok, transfer
  Kaart reis
  Hotel & Vervoer

  Accommodatie
  Vlak aan het strand (2 minuten) van Dolphin Beach hebben we een fijne, kleinschalige accommodatie gevonden. Het hotel ligt in een mooie tuin en beschikt over een zwembad.
   

  Vervoer
  Je reist alle dagen per privé auto met chauffeur.
  Prijzen
  Thailand reizen: Tempels, grotten en zee in Sam Roi Yot
  1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
  op aanvraag€ 463,- p.p.€ 368,- p.p.€ 325,- p.p.€ 300,- p.p.€ 300,- p.p.
  1 pers.2 pers.3 pers.
  op aanvraag€ 463,- p.p.€ 368,- p.p.
  4 pers.5 pers.6 pers.
  € 325,- p.p.€ 300,- p.p.€ 300,- p.p.
  De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 1 november 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed (stretcher, daybed of matras) op de kamer bijgezet; de prijs voor een éénpersoonskamer is op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. In de winter (januari), tijdens de feestdagen (rond kerst en nieuwjaar) en Songkran (13 t/m 15 april 2020) berekenen we - voor bepaalde bestemmingen - een hoogseizoentoeslag, afhankelijk van het gebied waar je naartoe reist. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

  Extensies
  Excursies
  Alle informatie op een rij
  Van dag tot dag
  Impressie
  Thailand reizen - Thailand - Mae Klong markt, een markt waar de trein dwars door heen rijdt.Thailand reizen - Thailand - Het is zo grappig om te zien, dat de verkopers precies weten, wat ze aan de kant moeten zetten, als de trein er aan komt.Thailand reizen - Thailand - Oh oh, als dat maar goed gaat op de Mae Klong marktThailand reizen - Thailand - De trein rijdt dwars over de markt en alles past precies, Mae KlongThailand reizen - Thailand - de drijvende markt van Damnoen Saduak; met de longtail-boot ga je de markt opThailand reizen - Thailand - Damnoen Saduak, is inmiddels behoorlijk toeristisch, maar de bootjes met hun koopwaar leveren nog steeds een mooi schouwspel op.Thailand reizen - Thailand - Wat Bang Kung, een tempel die volledig wordt omsloten door de wortels van een banyanboomThailand reizen - Thailand - Neem een kijkje in de Wat Bang Kung tempel.Thailand reizen - Thailand - Wat Tham Kao Luang; een tempel in een 30 meter diepe grot.Thailand reizen - Thailand - Een kleine klim brengt je bij de ingang van Wat Tham Kao Luang tempel , die vooral zo betoverend is door de lichtinval.Thailand reizen - Thailand - Sam Roi Yot - Er wordt een boot gecharterd om om de klif heen te varen voor de start van je wandeling.Thailand reizen - Thailand - Sportievelingen kunnen ook wandelend de klif over naar Phaya Nakhon.Thailand reizen - Thailand - Daarna begint de klim van ongeveer een half uur naar de Phraya Nakhon grot.Thailand reizen - Thailand - Phaya Nakhon, een prachtige grot met openingen, waardoor er bomen groeien en het licht de grot glans geeft.Thailand reizen - Thailand - Bewonder het paviljoen in de grot, Tham Phaya Nakhon.Thailand reizen - Thailand - In de achterste ruimte is een klein paviljoen gebouwd, ter ere van het bezoek van koning Chulalongkorn (Rama V).Thailand reizen - Thailand - Breng een bezoek aan Tham Phaya Nakhon.Thailand reizen - Thailand - Tham Phaya Nakhon, het paviljoen in de grot.Thailand reizen - Thailand - Vaar door het vissersdorp bij Hin Daeng.Thailand reizen - Thailand - Sam Roi Yot - De garnalen worden in buurt gekweekt, dus dat is een goed idee voor de lunch.Thailand reizen - Thailand - Bij Hin Daeng stap je op een boot om het mangrove gebied te verkennen.Thailand reizen - Thailand - Maak een boottocht bij Hin Daeng.Thailand reizen - Thailand - Met geluk spot je een ijsvogel en vast wel modderkruipers, reigers en varanen.Thailand reizen - Thailand - Ontspan tijdens de boottcoht bij Hin Daeng.Thailand reizen - Thailand - Je vaart ook langs de haven, waar de kleurrijke vissersboten met hun grote lampen voor de inktvis-vangst liggen.Thailand reizen - Thailand - Bekijk het lokale vissers leven vanuit de boot.
   

  Blogs over Thailand


  Sluiten