Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Vliegtickets Thailand

Uiteraard kunnen wij de intercontinentale vliegtickets Thailand voor je regelen. In ons ticketsysteem hebben wij toegang tot alle goedkope tickets Thailand, van alle luchtvaartmaatschappijen op Thailand.
 

De voordelen indien wij je tickets Thailand boeken:

  • Wij kunnen de goedkope tickets Thailand voor je vergelijken.
  • Wij kunnen de snelste reistijd (‘vliegtijd’) Thailand vergelijken. We houden dus rekening met de overstaptijd. Zo kom je tot de beste keuze.
  • Je reis in Thailand wordt goed afgestemd met je vliegticket naar Bangkok.
  • Als reisbureau Thailand kunnen we een optie voor je nemen. Je hebt dus nog even tijd om thuis te overleggen, zonder het risico dat die mooie aanbieding weg is. Pas als jij akkoord geeft en betaalt, wordt de boeking definitief.
  • Je hoeft niet je creditcard gegevens online achter te laten. Je kunt het geld via je eigen bank naar ons overmaken. Betrouwbaar en veilig.
  • Wij rekenen slechts €20, - per ticket aan reserveringskosten, met een maximum van €40 per boeking.
 

Tips voor goedkope tickets Thailand

Wees er zo vroeg mogelijk bij: zeker in het hoogseizoen (juli/augustus) zijn de goedkopere vluchten en klassen al vroeg volgeboekt. Veel accommodaties zijn dan volgeboekt of duurder en het is overal druk.
Buiten het hoogseizoen heb je meer kans op de goedkoopste tickets naar Bangkok. Voorjaar en najaar zijn ook prima tijden om in Thailand te reizen. Lees meer onder Beste Reistijd.
Een iets langere reistijd, doordat je een tussenlanding maakt, kan een goedkoop ticket opleveren. Bedenk wat belangrijk voor jou is: tijd of geld?
 

Luchtvaartmaatschappijen Thailand en reistijd Thailand

KLM biedt rechtstreekse vluchten aan vanaf Amsterdam naar Bangkok. De reistijd is dan 11 uur. De meeste maatschappijen maken een tussenlanding op een grote overstaplocatie of op hun thuisbasis zoals Doha, Abu Dhabi, Mumbai en Dubai. Door een overstap wordt de totale reistijd uiteraard verlengd. Soms is het zelfs nog goedkoper om ietsje langer te wachten. Als je van het type bent: mijn reis begint zodra ik de voordeur achter me dicht trek, is die tijd best een prettige onderbreking om even koffie te gaan drinken en de benen te strekken. 
 

Regionale vluchten Thailand

Voor sommige rondreizen zijn regionale vluchten binnen Thailand nodig. Denk hierbij aan een reis van bijvoorbeeld Chiang Mai naar Surat of van Phuket naar Bangkok. Het beste is om deze regionale vluchten direct bij je intercontinentale ticket te regelen. Ook wij kunnen deze regionale vluchten voor je regelen. We raden aan deze tickets door ons te laten boeken tegelijkertijd met de rest van de boeking. Zeker wanneer je aansluitende bouwstenen hebt, is het aan te raden de regionale vluchten aan ons over te laten.
 

Luchthavenbelasting Thailand

De luchthavenbelasting is in Thailand al in de ticketprijs berekend. 
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter