Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Tussen Hanoi en Hué ligt het Phong Nha Ke Bang national park. Een plek waar nog niet zo lang geleden één van de grootste grotten van Zuidoost-Azië ontdekt werden. Je reist via Dong Hoi naar het park en logeert in een 'farmstay', middenin de natuur. Met een gids bezoek je de Paradise en Dark cave waar je niet alleen wandelt maar ook gaat zwemmen én ziplinen. 
Hoogtepunten

Dark cave

Paradise cave

Ziplinen

Farmstay

Kayakken door grotten

Modderbad en zwemmen

€ 213,- p.p. Prijs bij 2 personen 3 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Vietnam reizen: Grotten verkennen bij Phong Nha national park
8,5

Beoordeling van deze reis:
8,5/10 - 2 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reisschema
Dag 1: Aankomst Dong Hoi - Phong Nha, transfer station/vliegveld - hotel
Dag 2: Phong Nha, join in- excursie paradise en dark cave (met vervoer en gids)
Dag 3: Vertrek Phong Nha - Dong Hoi, transfer
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Hotel & Vervoer
Accommodatie:
We zijn altijd op zoek naar bijzondere accommodaties op mooie locaties. In Phong Nha Ke Bang national park slaap je in een kleinschalig hotel (farmstay) middenin de natuur. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. 
 
Transport: 
Je wordt opgehaald bij het vliegveld of treinstation van Dong Hoi. Tijdens de excursie reis je in een internationaal gezelschap, je wordt in een minivan naar de grotten gebracht. Na 2 overnachtingen stap je op de trein of het vliegveld (trein en vlucht niet inbegrepen) om je reis naar het zuiden/noorden te vervolgen. 
Prijzen
Vietnam reizen: Grotten verkennen bij Phong Nha national park
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
op aanvraag€ 213,- p.p.€ 204,- p.p.€ 188,- p.p.€ 179,- p.p.€ 173,- p.p.
1 pers.2 pers.3 pers.
op aanvraag€ 213,- p.p.€ 204,- p.p.
4 pers.5 pers.6 pers.
€ 188,- p.p.€ 179,- p.p.€ 173,- p.p.
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig t/m december 2020. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed op de kamer bijgezet (stretcher, matras of daybed); de prijs voor een éénpersoonskamer is op aanvraag. De prijs voor een extra bed op de kamer voor een kind varieert per leeftijd en per accommodatie. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Tijdens de feestdagen (rond kerst en Tet - Chinees nieuwjaar) berekenen we een hoogseizoentoeslag. Voor Halong Bay en Bai Tu Long Bay geldt een toeslag op 24 en 31 december 2019 van €40,- per persoon per nacht. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.
 
Korting voor kinderen op rondreizen
Kinderen tussen 0-2 jaar reizen gratis mee (geen eigen bed). Vliegtickets uitgezonderd.

Opmerkingen:
Dit is een actieve excursie! Zorg voor gepaste kleding en schoenen (die nat mogen worden), neem zwemkleding en handdoek mee.   Vlieg je vanuit Hanoi op Dong Hoi? Ticketprijs Vietnam Airlines (2020) is 103,- euro pp (volwassen tarief). 
Extensies
Excursies
Alle informatie op een rij
Van dag tot dag
 

Blogs over Vietnam


Sluiten