Vietnam reizen: Keizerstad Hué

Vietnam reizen: Centraal-Vietnam - Hué - Stadstour - Parfumrivier - Citadel - Verboden Paarse stad - Keizerlijke Tombes

Deze bouwsteen neemt je mee terug in de tijd! Hué is een belangrijke historische plek in Centraal Vietnam. Bezoek de Citadel en de Verboden Paarse Stad in het oude centrum en de tombes van Khai Dinh en Tu Duc in de groene omgeving van Hué. Met de 'Stadstour door Hué' (inclusief) zie je de belangrijkste en mooiste plekken in één dag. 's Avonds is het gezellig slenteren door deze rustige stad, een fijne plek voor of na je bezoek aan het levendige Hanoi.

Hoogtepunten van deze bouwsteen:

  • UNESCO Werelderfgoed monumenten
  • Uitgebreide Stadstour langs hoogtepunten
  • Keizerlijk Paleis - de 'verboden paarse stad'
  • Khai Dinh mausoleum
  • Vaar over parfumrivier
  • Excursie mogelijk: Bach Ma Nationaal Park
Reisschema
Dag 1: Aankomst Hué, transfer naar hotel
Dag 2: Hué, join in-excursie 'stadstour'
Dag 3: Vertrek Hué
Dag tot dag

Dag 1: Aankomst in Hué

Aankomst in Hué
Welkom in de oude keizerlijke hoofdstad Hué! In Centraal-Vietnam, op een smal stuk land, was dit de plek van waar de Nguyens anderhalve eeuw - deels onder Frans bewind - regeerden (1802-1945). Een veel voorkomende achternaam, omdat veel mensen ervoor kozen hun naam te veranderen in ‘Nguyen’. Eens het politieke, culturele en religieuze centrum van het land, is de oude stad van Hué sinds 1993 UNESCO Werelderfgoed. Je logeert in het nieuwe gedeelte van de stad, in een gezellige straat met restaurants en winkels. Het is hier een stuk rustiger dan in Hanoi, Ho Chi Minh City en Hoi An, overal zie je cyclo’s (fietstaxi’s). Een leuke plek voor een drankje na het eten is de DMZ-bar. Een grappig café met op de 1e verdieping een pooltafel en terras met tafels en stoelen. Het is een mix van alternatief en Vietnamese kitsch. Uitzicht op de parfumrivier maakt het een toplocatie!

Dag 2: Stadstour Hué (inclusief)

Stadstour Hué (inclusief)
Na een uitgebreid ontbijt is het tijd voor een ronde langs paleizen, pagodes en tombes. Hué en omgeving staat er vol mee. We hebben een goede stadstour voor je gevonden (inclusief!), zo zie je in één dag efficiënt de beroemdste en mooiste bouwwerken en hoor je de verhalen achter deze monumenten. Zorg voor een opgeladen camera met voldoende geheugen. De met keizerlijke kleuren beschilderd vervallen gebouwen zorgden ervoor dat we los gingen met fotograferen.
 
Je wordt tussen 8 en 8.30 uur opgehaald bij je hotel door de gids. Het is een join in-excursie, dat betekent dat je vandaag samen met een groepje reizigers bent (max 8). Je start met een bezoek aan de Citadel, gebouwd ten tijde van Emperor Gia Long (stichter van de Nguyen dynastie) begin 19e eeuw. De Citadel is behoorlijk groot en bestaat uit 3 delen, waarvan de Paarse Stad het binnenste deel vormt. Je krijgt een uitgebreide rondleiding. Overal zie je nog kogel-inslagen uit de Amerikaanse oorlog (bij ons bekend als Vietnamoorlog). Je luncht in een hotel grenzend aan de rivier. Met een ‘drakenboot’ vaar je over de Parfumrivier naar de Thien Mu pagode, de hoogste pagode van Vietnam en symbool van de stad. In de namiddag bezoek je de tombes van Khai Dinh en Tu Duc. Vooral de tombe van keizer Khai Dinh (nr 12) maakte grote indruk op ons. Gelegen tussen de groene heuvels van Chau Chu ligt het heel sereen. Je moet 4 trappen opklimmen, maar dat maakt het des te specialer als je eenmaal boven bent. Zo heeft ie het natuurlijk bedacht: moeite zul je doen om zijn prachtige tombe te kunnen aanschouwen. Op de 3e verdieping kom je een leger mandarijnen van steen tegen. Met lange baarden en omhoog gestoken haar maken ze een heel Chinese indruk. De Vietnamezen zijn geen groot fan van nr 12; hij was naar verluidt van de mannenliefde en liet zijn vrouw en concubines links liggen. Daarnaast liet deze keizer allerlei materialen uit Europa overkomen om de tombe op te sieren. Daar had hij een hoop geld voor nodig dat hij bij elkaar haalde door de belastingen te verhogen. Het volk heeft behoorlijk meebetaald aan zijn over-de-top-tombe. Als er nog tijd is, bezoek je per cyclo de Dong Ba markt. Hier kun je de typisch Vietnamese hoed vinden. Je bent eind van de middag terug bij je hotel.

Dag 3: Vervolg je reis vanuit Hué

Vervolg je reis vanuit Hué
Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Vanaf Hué heb je allerlei mogelijkheden om je reis noord- of zuidwaarts te vervolgen. Hué heeft zowel een vliegveld als een treinstation in de buurt. Het is slechts 2 uur met de trein naar Hoi An, een gezellige stad met strand bekend om haar kleurrijke lampionnen en knusse oude centrum. Voor een avontuurlijk intermezzo raden we je aan de 2-daagse tocht door Bach Ma National Park te kiezen (zie Extensies). Daarnaast kun je direct naar Hanoi of Ho Chi Minh City vliegen. Of plak er een extra dag Hué aan vast om de omgeving te verkennen. Aan jou de keuze!
 

Achtergrond

Historisch Hué

Hué is de plek voor cultuur- en geschiedenisliefhebbers. Het was de hoofdstad van (destijds verenigd) Vietnam tussen 1802 - 1945, onder heerschappij van de Nguyen-dynastie. Na jaren van oorlog en de splitsing van Vietnam in Noord en Zuid (1955) komt Hué weer in beeld tijdens de Amerikaanse Oorlog. In 1968 lanceert de Vietcong het Tet-offensief; een verrassingsaanval op een aantal steden in het zuiden. Hué wordt daarbij ingenomen en raakt zwaar beschadigd door bominslagen en zelfs napalm werd ingezet om de Vietcong te verjagen. Je ziet nog steeds de sporen van deze strijd. 
 

Stadstour

De stad wordt in tweeën gedeeld door de parfumrivier (Song Huong). Aan de noordkant ligt de oude stad met de citadel, ten zuiden vind je het nieuwe gedeelte met hotels en restaurants. Hoewel Hué een behoorlijk aantal inwoners telt, ademt het de sfeer van een gemoedelijk provinciestadje. De Stadstour neemt je mee naar de hoogtepunten van het oude centrum en een aantal tombes in de omgeving. Daar zie je ook bij talloze kraampjes hoe men wierook en de typisch Vietnamese hoedjes maakt.
Hotel & Vervoer
Accommodatie:
We zijn altijd op zoek naar bijzondere accommodaties op mooie locaties.
In Hué slaap je in een fraai hotel in het nieuwe deel van de stad (aan de zuidkant van de parfumrivier). Hué is relatief klein en rustig, zeker vergeleken met Hanoi en Ho Chi Minh City. Het centrum bestaat slechts uit een paar straten. Je overnacht in een buurt met veel restaurants en cafés.

Vervoer:
Je wordt opgehaald bij het vliegveld of treinstation door een privé-auto met chauffeur voor de transfer naar je hotel. Hij staat bij de uitgang op je te wachten en houdt een bordje met daarop je naam omhoog. 
Prijzen
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig t/m december 2017. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed op de kamer bijgezet; de prijs voor een éénpersoonskamer is op aanvraag. De prijs voor een extra bed op de kamer voor een kind varieert per leeftijd en per accommodatie. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Tijdens de feestdagen (rond kerst en Chinees nieuwjaar) berekenen we een hoogseizoentoeslag (28 januari - 4 februari, 28 april - 2 mei, en 20 - 31 december 2017). Voor Halong Bay geldt een toeslag op 24 en 31 december 2017 van €35,- per persoon per nacht. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.
 
Korting voor kinderen op rondreizen
Kinderen tussen 0-2 jaar reizen gratis mee (geen eigen bed)

Vietnam reizen: Keizerstad Hué
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Transfer dag 1op aanvraag€ 169,- p.p.€ 148,- p.p.€ 139,- p.p.€ 129,- p.p.€ 126,- p.p.
Transfers dag 1 en 3op aanvraag€ 183,- p.p.€ 161,- p.p.€ 148,- p.p.€ 137,- p.p.€ 133,- p.p.
Inclusief:
 • 2x Overnachting met ontbijt
 • Transfer vliegveld/station naar hotel Hué
 • Join in-excursie: Stadstour Hué
 • ​Engelssprekende gids en vervoer (excursie)
 • Boottocht over parfumrivier en lunch (excursie)

Exclusief:
 • Ontbijt op de dag van aankomst
 • Transfer dag 3 (hangt van volgende bestemming af)
 • Overige maaltijden
 • Overige excursies
 • Overige entrees, donaties en fooien.

Extensie 1: Dagtrein Hué - Hoi An
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 13,- p.p.€ 13,- p.p.€ 13,- p.p.€ 13,- p.p.€ 13,- p.p.€ 13,- p.p.
Inclusief:
 • Dagtrein (2e klasse) Hué - Danang

Extensie 2: Extra dag in Hué
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 60,- p.p.€ 30,- p.p.€ 28,- p.p.€ 30,- p.p.€ 29,- p.p.€ 30,- p.p.
Inclusief:
Overnachting met ontbijt

Opmerkingen:
Prijs geldt voor heel 2017

Excursie 1: Wandelen in Bach Ma National Park
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 246,- p.p.€ 133,- p.p.€ 103,- p.p.€ 83,- p.p.€ 71,- p.p.€ 62,- p.p.
Extensies

Extensie 1: Dagtrein Hué - Hoi An


Doe je aansluitend op Hué de bouwsteen Hoi An? Dan is de dagtrein het ideale vervoermiddel. De route langs de kust is adembenemend.

Dag 3: Treinreis langs de kust naar Hoi An

Treinreis langs de kust naar Hoi An
Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel in Hué en naar het treinstation gebracht (privé-vervoer met chauffeur). Daar stap je op de dagtrein naar Danang (Hoi An heeft geen eigen treinstation). Het is een van de mooiste treinroutes van Zuidoost-Azië. De route loopt tussen de groene bergen en de kust door. In Danang staat er een chauffeur op je te wachten bij de uitgang van het station. De auto brengt je in drie kwartier in Hoi An. Doe je deze treinreis-extensie, kies dan aansluitend voor de bouwsteen Hoi An

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Dagtrein Hué - Hoi An:
Kaart Dagtrein Hué - Hoi An Dag 1: Hué - Danang - Hoi An, transfers en dagtrein

Extensie 1: Dagtrein Hué - Hoi An
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 13,- p.p.€ 13,- p.p.€ 13,- p.p.€ 13,- p.p.€ 13,- p.p.€ 13,- p.p.


Extensie 2: Extra dag in Hué


Wandelend of fietsend de stad en haar omgeving zelf verkennen? Of wil je vanuit Hué naar het Bach Ma National Park. Verblijf dan nog een dagje extra in Hué.

Dag 3: Extra dag Hué

Extra dag Hué
Een extra dag in Hué om het wat rustiger aan te doen en zelf de stad te verkennen. Wil je actief de omgeving verkennen? Er zijn allerlei fietsexcursies te doen. Aan jou de keuze!

Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Extra dag in Hué:
Kaart Extra dag in Hué Dag 1: Aankomst Hué, transfer naar hotel
Dag 2: Hué, join in-excursie 'stadstour'
Dag 3: Hué, vrije dag
Dag 4: Vertrek Hué

Extensie 2: Extra dag in Hué
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 60,- p.p.€ 30,- p.p.€ 28,- p.p.€ 30,- p.p.€ 29,- p.p.€ 30,- p.p.
Excursies

Hue

Excursie 1: Wandelen in Bach Ma National Park

Wandelen in Bach Ma National Park
Ga van het gebaande pad af, de natuur in vlakbij Hué & Hoi An. Het Bach Ma National Park is een oud Frans bergstation, sinds enkele jaren weer toegankelijk voor publiek. Je kunt hier een prachtige wandeling door de bergen maken, inclusief een iets intensievere hike voor de avonturiers. Je wordt beloond met een weids uitzicht over de mooie kuststrook.
 
Je vertrekt rond 8 uur bij je hotel in Hué. Het is ook mogelijk deze excursie als dagtrip vanuit Hoi An te doen, maar logischer is starten in Hué en eind van de dag doorreizen naar Hoi An. Vanaf Hué is het ongeveer een uur rijden over highway 1 naar de ingang van het Nationaal Park, vanuit Hoi An doe je er iets langer over. De geluiden van brommers en vrachtwagens laat je al snel achter je en je krijgt er stilte en een prachtig uitzicht op de lagune en de zee voor terug. Bij de entree is een informatiecentrum met buiten een grote kaart van het gebied waar je gids de wandelroute laat zien. De volgende 18 kilometer gaan al slingerend tussen de bergen door.
 
Je kunt kiezen tussen twee verschillende routes, de een wat meer uitdagend dan de ander. Zo is deze hike voor bijna iedereen haalbaar, mits je een goede basisconditie hebt en niet bang bent om je handen vies te maken. Ook de wat lichtere variant behelst stijgen, dalen en riviertjes oversteken. We waren er in de regentijd, dan is het schoenen uit en broekspijpen omhoog. De ‘zwaardere’ optie is nog iets avontuurlijker; daarbij moet je echt de touwen gebruiken en klimmen en klauteren om af te dalen. Je wandelt vandaag zo’n 3 uur met de typische junglegeluiden van krekels en kikkers op de achtergrond.
 
Hoewel dit park vol zit met bijzondere wilde dieren, zul je de meesten niet zien, dat zijn namelijk nachtdieren. Je moet een beetje mazzel hebben, wij troffen een groep langur apen die tussen de bomen zwaaiden. In het park woont een zekere ‘Birdman’, als hij er is kun je hem ontmoeten en praten over het belang van nationale parken en hoe hij de jeugd van Vietnam ervan overtuigt zuinig te zijn op de natuur, geen afval in het park achter te laten en met respect met de dieren en bomen om te gaan. Aan het eind van de middag rij je terug de berg af en word je afgezet bij je hotel. Je kunt deze excursie het beste doen op de reisdag van Hué naar Hoi An. Kies aansluitend op de bouwsteen Hué voor de bouwsteen Hoi An. 
 
Duur: de hele dag, inclusief Engelssprekende gids, lunch en entree nationaal park. 

Excursie 1: Wandelen in Bach Ma National Park
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
€ 246,- p.p.€ 133,- p.p.€ 103,- p.p.€ 83,- p.p.€ 71,- p.p.€ 62,- p.p.


Vietnam reizen - Vietnam - Bezoek de Citadel en de Verboden Paarse Stad in het oude centrum van HuéVietnam reizen - Vietnam - Overal vind je prachtige versieringen in Keizerlijk Paleis Vietnam reizen - Vietnam - Kijk je ogen uit in de Citadel en de Verboden Paarse StadVietnam reizen - Vietnam - Ga je ee verdwalen in de 'verboden paarse stad'?Vietnam reizen - Vietnam - Overal vind je prachtige versieringen in de 'verboden paarse stad' van HuéVietnam reizen - Vietnam - De Citadel is behoorlijk groot en bestaat uit 3 delen, waarvan de Paarse Stad het binnenste deel vormtVietnam reizen - Vietnam - Vergeet ook niet het keizerlijke interieur te bewonderen Vietnam reizen - Vietnam - De verboden Paarse Stad van HuéVietnam reizen - Vietnam - Binnen in de keizerlijke stad, HuéVietnam reizen - Vietnam - Wandel door de Verboden Paarse stadVietnam reizen - Vietnam - Vaar met een "Drakenboot" naar de Thien Mu PagodeVietnam reizen - Vietnam - Breng een bezoek aan de Thien Mu pagode, de hoogste pagode van Vietnam en symbool van de stad HuéVietnam reizen - Vietnam - Fietsen rondom HuéVietnam reizen - Vietnam - Tempel in de buurt van HuéVietnam reizen - Vietnam - Beklim de trappen voor de tombe van Khai Dinh, HuéVietnam reizen - Vietnam - Top van de over-de-top tombesVietnam reizen - Vietnam - Op de 3e verdieping kom je een leger van steen tegen bij de tombe van Khai DinhVietnam reizen - Vietnam - Ook de paarden van het leger mochten niet ontbreken, tombe Khai DinhVietnam reizen - Vietnam - Versieringen bij de tombe van Khai DinhVietnam reizen - Vietnam - Tombe van Khai Dinh en een leger stenen mandarijenVietnam reizen - Vietnam - Leger mandarijenen met lange baarden en opgestoken haren, Tombe van Khai Dinh Vietnam reizen - Vietnam - Stenen soldaat bij tombe van Khai Dinh, HuéVietnam reizen - Vietnam - Ga op verkenning door de stad HuéVietnam reizen - Vietnam - De markt van HuéVietnam reizen - Vietnam - Vaar in een ‘Drakenboot’ over de Parfumrivier, HuéVietnam reizen - Vietnam - Er wordt vanalles vekocht op de markt van HuéVietnam reizen - Vietnam - Slenter over de markt van Hué Vietnam reizen - Vietnam - De markt van HuéVietnam reizen - Vietnam - Kijk hoe de traditionele hoed (Nón Lá) wordt gemaaktVietnam reizen - Vietnam - Denise op de brug bij de Parfumrivier, HuéVietnam reizen - Vietnam - Een boot op de Parfumrivier, HuéVietnam reizen - Vietnam - Wat past er achter op een scooter?Vietnam reizen - Vietnam - Met de fiets op verkenning door HuéVietnam reizen - Vietnam - Thanh Toan-brug bij HuéVietnam reizen - Vietnam - Proef de heerlijke gerechten bij HuéVietnam reizen - Vietnam - Loopt het water je al in de mond? Vietnam reizen - Vietnam - Ga terug naar de natuur in Bach Ma Nationaal ParkVietnam reizen - Vietnam - Spot bijzondere diersoorten in Bach Ma Nationaal ParkVietnam reizen - Vietnam - Zoef aan een zipline als Tarzan door Bach Ma Nationaal Park Vietnam reizen - Vietnam - Durf jij van het ene platform naar het andere te zoeven in Bach Ma NPVietnam reizen - Vietnam - Ga van het gebaande pad af, de natuur van Bach Ma NP inVietnam reizen - Vietnam - Doe een avontuurlijke wandeling in Bach Ma NP en bekijk de waterval vanaf de topVietnam reizen - Wandel langs de watervallen in Bach Ma NPVietnam reizen - Vietnam - Maak een hike naar de top (1400 meter) van Bach ma NP

Reacties van reizigers

"Ronduit geweldig, wat een fantastische reis!"

Hanoi - Halong Bay - Hué - Hoi An - Saigon - Mekong Delta

Caroline van Nieuwburg - 04-09-2017
Het was ronduit geweldig, wat een fantastische Vietnam reis! Vietnam is een prachtig land om te reizen; de lokale bevolking is vriendelijk, heeft bijzondere steden, een mooie natuur, veel cultuur en het eten is geweldig. Een veelzijdig land dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wij ...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 10,0
10,0/10 - 1 recensie
"Wat een bijzondere en afwisselende reis!"

Hanoi - Bai Tu Long Bay - Hué - Hoi An - Saigon - Cau Doc - Phnom Penh - Koh Rong Samloem - Angkor Wat

Anja van Winkelhof - 30-06-2017
Het was een reis met zoveel indrukken, maar ook met een luie dag in Hoi An en wat stranddagen op Koh Rong Samloen. En in Cambodja en Vietnam wonen zulke gastvrije en vriendelijke mensen die je veel willen vertellen, maar die zelf ook heel nieuws-/ leergierig zijn....
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 10,0
10,0/10 - 1 recensie
"Mooie vakantie in een heel divers land."

Hanoi - Halong Bay - Sapa - Hué - Hoi An - Saigon - Phu Quoc

Henk van Valen - 29-03-2017
Mooie vakantie in een heel divers land!   Hoogtepunten van de reis door Vietnam Wandelen in de bergen bij Sapa met prachtige uitzichten over rijstvelden was voor ons een hoogtepunt. ...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 7,0
7,0/10 - 1 recensie
"Mooie gevarieerde vakantie! Goed georganiseerde reis!"

Hanoi - Sapa - Halong Bay - Hué - Hoi An - Saigon - Mekong Delta

Martien Hendriks - 21-02-2017
Onze rondreis door Vietnam was een mooie gevarieerde vakantie! Absoluut niet te missen in Vietnam: Sapa en Halong Bay in het noorden en Hoi An in Centraal Vietnam.   Tijdens het boekingsproces kregen we altijd heel snel rea...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Prachtige, afwisselende, perfect georganiseerde individuele reis door Vietnam!"

Hanoi - Sapa - Halong Bay - Hué - Hoi An - Ho Chi Minh City (Saigon) - Phu Quoc

Petra Koster - 16-12-2016
Vietnam is een geweldig vakantieland. Het was een prachtige, afwisselende, perfect georganiseerde individuele reis door Vietnam! Wat een belevenis!   Accommodaties Alle accommodaties overtroffen de verwac...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 10,0
10,0/10 - 1 recensie
"Vietnam was indrukwekkend en Cambodja erg verrassend!"

Hanoi - Halong Bay - Hué - Hoi An - HCMC - Saigon - Mekong Delta - Phu Quoc - Siem Reap - Angkor Wat - Tonle Sap meer

Inge en Jordi - 19-08-2016
Onze reis naar Vietnam en Cambodja was prachtig! De geschiedenis, cultuur en natuur in Vietnam waren indrukwekkend en Angkor Wat, Tonle Sap meer en Siem Reap in Cambodja heel verrassend. De accommodaties waren goed. Het hotel in Hanoi lag geweldig, want het was v...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"De reis van mijn leven!"

Hanoi - Mai Chau - Hué - Hoi An - Ho Chi Minh CIty - Phnom Penh - Koh Rong Samloem - Siem Reap - Angkor Wat

Miek Smilde - 18-08-2016
Mai Chau was voor ons een hoogtepunt van de reis, terwijl we daar eigenlijk niet naar toe zouden gaan. De planning was Halong Bay, maar dat ging niet door wegens weersomstandigheden. Het geboden alternatief, de rijstvelden van Mai Chau, was een schot in de roos. Prachtig l...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Een boeiende reis van Noord naar Zuid Vietnam"

Hanoi - Halong Bay - Sapa - Hue - Hoi An - HCMC - Mekong Delta

Gwenda Albus - 15-08-2016
Vietnam is een prachtig land, een absolute aanrader! Heel boeiend qua geschiedenis en de huidige politiek, met bovendien een prachtige natuur en aardige mensen! We hebben enorm genoten van Vietnam en de reis die we hebben gemaakt!    ...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Ontspannen rondreis Vietnam en Cambodja dankzij fantastische organisatie!"

Vietnam en Cambodja reizen: Hanoi, Halong Bay, Hoi An, Siem Reap, Angkor Wat, Phnom Penh

Nathalie Grootenboer - 29-02-2016
Het was een ontspannen rondreis door Vietnam en Cambodja, omdat alles tot in de puntjes geregeld was!    Hoogtepunt van deze reis was Angkor Wat! Niet voor niets 1 van de wereldwonderen, maar Phnom Penh heeft ook veel indruk gemaakt me...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Zeer complete rondreis door Vietnam en Cambodja"

Vietnam en Cambodja reizen - Hanoi - Sapa - Halong Bay - Hue - Hoi An - Saigon - Phnom Penh - Siem Reap - Koh Rong Samloem

Marianne de Winter - 15-02-2016
Het was een onvergetelijke en ongelooflijk mooie reis door Vietnam en Cambodja.  De homestay bij Hoi An was top! Ontvangst met drankje en er werd een avond door de familie voor ons gekookt. Deze accomodatie sprong er wat ons betreft echt uit...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Vietnam heeft ons verrast! Prachtige spirit van mensen. Vlekkeloze georganiseerde reis."

Vietnam reizen - Hanoi - Sapa - Nam Cang - Halong Bay - Hue - Hoi An - Saigon - Phu Quoc

Marinde van Loo - 08-11-2015
Vietnam heeft ons verrast. Nog nooit hebben we zo goed gegeten op vakantie, wat heerlijk zeg!   Daarnaast is de energie, de spirit van mensen ons erg bijgebleven. Je voelt dat na zo'n lange tijd van oorlog en de introductie van een normale m...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Heerlijke vakantie, veel bijzondere ervaringen"

Vietnam reizen - Hanoi - Halong Bay - Sapa - Hue - Hoi An - Saigon - Phu Quoc

Ed en Marijke - 28-09-2015
Heerlijke vakantie gehad, bijzondere ervaringen opgedaan.   We waren blij verrast met de hotels, zeker in Hanoi en Hoi An hebben ontzettend genoten. In Hoi An werd er elke ochtend iets anders voor ons gemaakt, van omelet tot noo...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Mooie vakantie. Zeer goed georganiseerd!"

Vietnam reizen - Hanoi - Nam Cang - Sapa - Hue - Hoi An - Saigon

Rob Bak - 17-08-2015
Mooie vakantie, veel gezien en meegemaakt. Goed geregeld!    Hoogtepunten van de reis Fietsen met gids in Hanoi. 3 dagen met gids in Nam Cang bij Sapa. Excursie Hué (stadstour). Geni...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Vietnam reizen - Heerlijk genoten! Cultuurvolle, goed georganiseerde en relaxte reis"

Rondreis Vietnam - Hanoi - Halong Bay - Sapa - Nam Cang - Hue - Hoi An - Saigon - Phu Quoc

Saskia en Ad - 11-06-2015
Accommodaties   De lodge in Nam Cang en de bungalow op Phu Quoc sprongen er echt uit door de locatie, de tropische sfeer, het heerl...
Verder lezen
Vietnam reizen: Keizerstad Hué
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie