Ten zuiden van Hanoi ligt het prachtige natuurgebied Tam Coc, onderdeel van het Trang An Nature Complex. Dit gebied is een UNESCO world heritage site. In dit gebied bevindt zich ook de eeuwenoude hoofdstad van Vietnam: Hoa Lu. De paar overgebleven tempels liggen fotogeniek tussen de vele rijstvelden en groene karstgebergten.
Hoogtepunten

Varen bij Tam Coc

Torenhoge karstgebergten

Fietsen door rijstvelden

Hoa Lu tempels

€ 236,- p.p. Prijs bij 2 personen 3-4 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Vietnam reizen: Tam Coc en Hoa Lu (provincie Ninh Binh)
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (0)
  Reisschema
  Dag 1: Hanoi - Ninh Binh - Tam Coc, privé excursie Tam Coc en Hoa Lu (gids, chauffeur, incl boottocht 1.5 uur, fietsen en lunch)
  Dag 2: Tam Coc, vrije dag
  Dag 3: Tam Coc - Hanoi, privé transfer (chauffeur)
  Kaart reis
  Hotel & Vervoer
  Hotel

  We zijn altijd op zoek naar bijzondere accommodaties op mooie locaties. In Tam Coc zijn er meerdere mooie accommodaties, temidden van de prachtige natuur. De bungalows zijn eenvoudig, maar wel sfeervol ingericht. Er is ook een upgrade mogelijk, wil je een keer in luxe logeren, dan kan dat hier. 

  Vervoer

  Je reist met een privé auto of minivan naar Tam Coc. De eerste dag heb je een Engelssprekende gids bij je. Op de terugweg reis je alleen met chauffeur, want dan staan er geen excursies op het programma. 
  Prijzen
  Vietnam reizen: Tam Coc en Hoa Lu (provincie Ninh Binh)
  1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
  Transfer Hanoiop aanvraag€ 279,- p.p.€ 222,- p.p.€ 195,- p.p.€ 168,- p.p.€ 159,- p.p.
  Transfer Ninh Binh stationop aanvraag€ 236,- p.p.€ 192,- p.p.€ 172,- p.p.€ 150,- p.p.€ 144,- p.p.
  1 pers.2 pers.3 pers.
  Transfer Hanoiop aanvraag€ 279,- p.p.€ 222,- p.p.
  Transfer Ninh Binh stationop aanvraag€ 236,- p.p.€ 192,- p.p.
  4 pers.5 pers.6 pers.
  Transfer Hanoi€ 195,- p.p.€ 168,- p.p.€ 159,- p.p.
  Transfer Ninh Binh station€ 172,- p.p.€ 150,- p.p.€ 144,- p.p.
  De hieronder vermelde prijzen zijn geldig t/m december 2019. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen wordt een derde bed op de kamer bijgezet; de prijs voor een éénpersoonskamer is op aanvraag. De prijs voor een extra bed op de kamer voor een kind varieert per leeftijd en per accommodatie. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Tijdens de feestdagen (rond kerst en Tet - Chinees nieuwjaar) berekenen we een hoogseizoentoeslag. Voor Halong Bay en Bai Tu Long Bay geldt een toeslag op 24 en 31 december 2019 van €40,- per persoon per nacht. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers. De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.
   
  Korting voor kinderen op rondreizen
  Kinderen tussen 0-2 jaar reizen gratis mee (geen eigen bed)

  Extensies
  Extensie 1: Varen door Bai Tu Long Bay (vanuit Tam Coc)
  Combineer je bezoek aan Tam Coc met Halong Bay, maar wist je dat vlakbij een gebied ligt dat minstens even mooi is, maar veel minder druk bezocht wordt? Bai Tu Long Bay is Halong Bay's rustige oostelijke zusje. Reis net even verder en ontdek deze ongerepte baai vol grotten en verscholen zandstrandjes. 
  Dag 3: Varen door Bai Tu Long BayVaren door Bai Tu Long Bay Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel in Tam Coc en reis je naar Bai Tu Long Bay, de baai pal naast Halong Bay, voor een 2-daagse cruise. Je stapt op de boot in Hon Gai Pier, een stukje voorbij Halong City. Je reist vanaf daar met een internationaal reisgezelschap en er is een gids mee. Je reist iets verder en treft een even spectaculair maar minder druk bezochte baai. Vele groene eilandjes met verborgen grotten en verscholen strandjes liggen hier verspreid door de baai. Na het inchecken op de houten jonk is er lunch aan boord. In de namiddag bezoek je Thienh Canh Son Cave en daarna vaar je naar Hon Co eiland. Daarna ga je weer aan boord om te genieten van de zonsondergang. Diner is aan boord (inclusief), bij de bar op het dek kun je drankjes kopen. Het is mogelijk om op een kleinere boot te verblijven van dezelfde maatschappij (minder slaapkamers), dan reis je dus met een minder grote groep door Bai Tu Long Bay. Hiervoor geldt een andere prijs (zie het tab 'Prijzen').
  Dag 4: Word wakker in de baai, roeien en terug naar HanoiWord wakker in de baai, roeien en terug naar Hanoi Geniet in alle vroegte van het uitzicht over Bai Tu Long Bay. De karststenen rotsformaties liggen waar je ook kijkt. Volgens de legende hebben een aantal draken, gestuurd door de Jade Emperor, de Vietnamezen geholpen in hun strijd tegen een 'noordelijke' indringer. De draken spuugden vuur en grote smaragdgroene edelstenen uit om de vijand te verdrijven, die stenen kwamen verspreid over de baai te liggen en vormen nu duizenden eilandjes. Na het ontbijt bezoek je per kleine roeiboot een voormalig vissersdorp, nu een drijvend museum. Lunchen doe je aan boord van het houten schip waar je op gelogeerd hebt. Daarna vaar je terug naar de Hon Gai haven voor je transfer naar Hanoi. Onderweg is er een korte stop om een traditionele waterpuppet show te zien. In Hanoi kom je rond 17 uur aan bij je hotel.
  Reisschema van deze reis inclusief de Extensie Varen door Bai Tu Long Bay (vanuit Tam Coc):
  Dag 1: Hanoi - Ninh Binh - Tam Coc, privé excursie Tam Coc en Hoa Lu (gids, chauffeur, incl boottocht 1.5 uur, fietsen en lunch)
  Dag 2: Tam Coc, vrije dag
  Dag 3: Tam Coc - Bai Tu Long bay, privé transfer (chauffeur) en join in excursie Cruise (incl lunch en diner)
  Dag 4: Bai Tu Long Bay - Hanoi, join in-excursie vissersdorp, lunch, transfer shuttle bus

  Extensie 1: Varen door Bai Tu Long Bay (vanuit Tam Coc)
  1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
  Laagseizoen (mei t/m sept)op aanvraag€ 246,- p.p.€ 282,- p.p.€ 248,- p.p.€ 260,- p.p.€ 240,- p.p.
  Hoogseizoenop aanvraag€ 316,- p.p.€ 364,- p.p.€ 318,- p.p.€ 338,- p.p.€ 310,- p.p.
  1 pers.2 pers.3 pers.
  Laagseizoen (mei t/m sept)op aanvraag€ 246,- p.p.€ 282,- p.p.
  Hoogseizoenop aanvraag€ 316,- p.p.€ 364,- p.p.
  4 pers.5 pers.6 pers.
  Laagseizoen (mei t/m sept)€ 248,- p.p.€ 260,- p.p.€ 240,- p.p.
  Hoogseizoen€ 318,- p.p.€ 338,- p.p.€ 310,- p.p.
  Inclusief:
  • Privé transfer per auto/minivan naar Hon Gai pier
  • Overnachting op houten zeilschip met ontbijt (internationaal reisgezelschap)
  • Lunch en diner op dag 1
  • Vroege lunch op dag 2
  • Cruise door Bai Tu Long Bay
  • ​Bezoek grot
  • ​Bezoek Hon Co eiland
  • Roeiboot

  Exclusief:
  • Overige maaltijden en dranken aan boord
  • Overige entreegelden
  • Donaties en fooien

  Opmerkingen:
  Laagseizoen: mei t/m september 2019
  Hoogseizoen: januari t/m april en oktober t/m december 2019  
  Bij 3 en 5 personen gaat de prijs uit van een eigen kamer voor de 3e of 5e persoon, de Dragon Pearl heeft namelijk geen 'triple room'. Kies je voor de kleinere Red Dragon boot, dan is het wel mogelijk om voor een triple room te kiezen.

  Excursies
  Van dag tot dag
   

  Blogs over Vietnam


  Sluiten