Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Jonathan Eijkelboom - 07-08-2015
Cijfer voor deze reis: 8 van 10Leuke en boeiende reis gehad, veel ontdekt en ervaren die we nog niet eerder gezien hadden.
 
We hebben gelukkig nog een dagje Halong mee kunnen pakken, de enige dag in twee weken toen het weer het toeliet. De cruise was heel goed! Heerlijk gegeten en veel gezien, kanoën was fantastisch. Sapa was natuurlijk schitterend, maar hebben er eigenlijk niet van kunnen genieten door het massatoerisme en de weinig persoonlijke omgang. 

Wij vonden beiden de accomodatie in Hanoi het beste, top locatie en erg knus! Eerste homestay in Mekong was een beetje een domper. Tweede homestay in Sapa (bij Ta Van-dorp) was oke, vooral omdat de rijstwijn rijkelijk vloeide en de gastheer en -vrouw top waren, eten was heerlijk. Dat gezegd hebbende, het was niet onze beste homestay ervaring ooit.
.
De organisatie wederom niets op aan te merken, top! Net als vorig jaar geen stap gemist. Als overall gevoel waren we een tikkeltje teleurgesteld in het grote aantal toeristen, hoewel jullie daar natuurlijk niet veel aan kunnen doen.