Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Victoria Roddi - 05-01-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Super vakantie!

Het absolute hoogtepunt was Sa Pa - Nam Cang: dit was echt geweldig. Zo episch de lodge! Het eten was ook zalig... echt de leukste ervaring van onze reis in Vietnam!

Halong Bay was voor ons iets te toeristisch, maar dat is uiteraard niet te wijten aan Footprint Travel :-). We zijn ervoor naar Ninh Binh geweest en dat vonden we veel magischer dan Halong Bay.
Sa Pa: super leuk! Locals bezocht, wandelingen gedaan....voor ons mocht de wandeling van de tweede dag door de bergen wel iets langer zijn - gewoon omdat het zo mooi was. De gids die we hadden - TUAN - was ook geweldig. Hij was super enthousiast en wist veel te vertellen, maar gaf ons ook tijd met z'n tweeën.

Organisatie was prima. De enveloppe met alles lag klaar in het hotel zoals afgesproken. Het liep wel even mis met de transfer naar het treinstation. Uiteindelijk namen we een taxi en werden onze tickets op het treinstation overhandigd.