Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Paul - 05-08-2019
Cijfer voor deze reis: 9 van 10Vietnam is een prachtig, sfeervol en veelzijdig land met vriendelijke, vrolijke en behulpzame mensen. De heerlijke chaos in Hanoi en Saigon, de adembenemende rijstvelden in de bergen bij Sapa, het prachtige Halong Bay, de mooie oude keizerlijk stad Hue, het levendige Hoi An. De wandelingen in het gebied bij Sapa waren prachtig, vooral omdat we vanuit Nam Cang geen andere toeristen tegen kwamen. De jungletocht in Bach Ma was spannend en leuk. De fietstocht in de Mekong delta was heel bijzonder. De foodtour achterop de scooter in de chaos van Saigon was een geweldige belevenis! Deze excursies zijn echte aanraders. 

De organisatie
Alles was, een beetje tot onze verrassing, perfect georganiseerd. De erg vriendelijke gidsen en chauffeurs waren altijd keurig op tijd op de afgesproken plaats. Er is nooit iets mis gegaan en hoefde dus ook niks worden opgelost. We reisden met rugzakken omdat we dachten dat dit handig was vanwege de vele verplaatsingen. Maar het langste stuk met rugzakken hebben we gelopen op het parkeerterrein van Schiphol :-)

Accommodaties
De guesthouse in Nam Cang is prachtig, authentiek en weg van het toerisme van Sapa. In Hanoi ligt het hotel prachtig in de oude stad, alleen wel heel veel Nederlanders. Het hotel in Hoi An was ook leuk, gerund door een vriendelijke en behulpzame familie. Ook de andere hotels waren overigens prima.
 

Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen - Vietnam reizen -