Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Marianne de Winter - 15-02-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was een onvergetelijke en ongelooflijk mooie reis door Vietnam en Cambodja. 

De homestay bij Hoi An was top! Ontvangst met drankje en er werd een avond door de familie voor ons gekookt. Deze accomodatie sprong er wat ons betreft echt uit. De accomodaties waren afwisselend in Vietnam, soms kleinschalig met tuin, dan wat groter en luxer. In Hanoi, Hué en Saigon in het centrum, in Hoi An juist iets buiten het centrum. 

We zijn vanuit Sapa naar de markt in Bac Ha geweest, een mooie markt. We hebben daar zelf een wandeling in de omgeving gemaakt, dan kom je even uit de drukte en zie je echte leven. 
 
De reis was goed georganiseerd, hoewel het draaiboek soms iets afweek van wat de gids deed, werd dat snel opgelost als we dat te kennen gaven. Bij Hoi An was er een excursie anders uitgevoerd dan afgesproken, zowel de lokale organisatie als Footprint Travel hebben snel actie ondernomen en direct met ons naar een gepaste oplossing gezocht. 

Tip! Het is vooral belangrijk om de tijd te hebben om de landen te verkennen. Het is heel jammer als je onderdelen mist. De reis was nu zeer compleet.