Vliegtickets en vluchten

Intercontinentale vluchten

 
Veel reizigers kiezen er tegenwoordig voor de vliegtickets zelf online te boeken. Natuurlijk kunnen wij ook de intercontinentale vliegtickets voor je regelen. Hiervoor berekenen we €20,- per vliegticket aan reserveringskosten (max. €40,-). Je kunt op de aanvraag aangeven of je wilt dat wij dit voor je doen of dat je zelf een ticket boekt.

Of je het ticket nou zelf regelt of door ons laat doen, in beide gevallen is het verstandig er zo vroeg mogelijk bij te zijn; zeker in het hoogseizoen (juli/augustus + december) zijn de goedkopere maatschappijen en klasses al vroeg volgeboekt.
 
Wij werken voor onze tickets samen met Uniglobe, met kantoren in meer dan 60 landen. Door onze internationale samenwerking profiteer je van scherpe tarieven, waardoor we kosten besparen op je reisbudget. Samen met onze partner Uniglobe bieden we je service en expertise, zodat je zorgeloos op reis kunt.   
 

 

Regionale vluchten

 
We raden je aan de regionale vluchten door ons te laten boeken, om ervoor te zorgen dat deze goed aansluiten op de rest van je reis.