Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Addo Elephant Park is dé plaats om grote kuddes olifanten te spotten op een selfdrive safari. In 1931 is het park in het leven geroepen om de olifanten te beschermen. En met succes, er zijn hier tegenwoordig meer dan 450 olifanten, en het moet gek lopen wil je niet een flinke kudde te zien krijgen! Je ziet ze drinken, badderen en in de modder rollen in de waterpoelen.
Hoogtepunten
 • Addo Elephant Park
 • Olifanten spotten Addo
 • Selfdrive safari Addo
 • Slapen bij de biologische boer
 • (prijs op aanvraag) 3 Dagen
    Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
  Zuid-Afrika reizen: Olifanten safari in Addo Elephant Park
  8,8

  Beoordeling van deze reis:
  8,8/10 - 28 recensies
  Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
  Reacties van reizigers (28)
  Reisschema
  Dag 1: Aankomst Addo
  Dag 2: Addo
  Dag 3: Vertrek Addo
  Kaart reis
  Hotel & Vervoer
  Accommodatie
  Zuid-Afrika blinkt uit in bijzondere accommodaties. Wij zoeken naar kleinschalige en bijzondere accommodaties, die een positieve bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap en/of het milieu. Accommodaties met het Fair Trade in Tourism South Africa (FTTSA) keurmerk hebben een streepje voor. Ook zijn we op zoek naar de beste locaties, zodat je reistijd minimaal is.
   
  Je slaapt op een biologische citrus boerderij, met slechts vijf gastenkamers. Er is een klein keukentje om even een snack, salade of lunch te maken. Als je hierin geïnteresseerd bent, is het erg leuk om te vragen of je een rondleiding kunt krijgen. Zijn er genoeg gasten, dan wordt er vaak een braai gemaakt (barbecue). Heerlijk en gezellig zo’n homemade braai. In het dorp is ook een gezellig restaurant. De biologische boerderij ligt op ca. 10 minuten rijden van de ingang van Addo Elephant Park.
  Prijzen
  Zuid-Afrika reizen: Olifanten safari in Addo Elephant Park
  Prijs beschikbaar op aanvraag
  Prijs beschikbaar op aanvraag
  De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 1 oktober 2020. Tussen 15 december en 15 januari is piekseizoen en zijn prijzen op aanvraag. 
  De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen geldt dikwijls, dat de derde of vijfde persoon op een éénpersoonskamer slaapt. Hiervoor geldt voor één persoon het Single Supplement. De prijs voor een extra bed op de kamer voor een kind is op aanvraag, en varieert per leeftijd en per accommodatie. De prijs voor een huurauto is nog niet inbegrepen, je kunt de autocategorie zelf kiezen, zie huurauto Zuid-Afrika. Lees ook onze voorwaarden autohuur Zuid-Afrika. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers.
   
  De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

  Excursies
  Alle informatie op een rij
  Van dag tot dag
  Impressie

  Baby olifant valt in waterpoel Addo Elephant Park (Oostkaap)Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Addo Elephant park - Close upZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Addo Elephant park - Familie OlifantenZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Addo Elephant parkZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Addo Elephant park - Kudde OlifantenZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Addo Elephant park - Op safariZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Addo Elephant park - Het olifantenbadZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Addo Elephant park - Olifanten bad momentZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Addo Elephant park - Op Olifanten safariZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Addo Elephant park - Big BullZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Slapen bij de boer in Addo
  Reacties van reizigers (28)
   

  Blogs over Zuid-Afrika


  Sluiten