Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ga off the beaten track en ontdek de Westkust en Cederberg! Natuurliefhebbers, wandelaars en vogelspotters kunnen hun hart ophalen met deze bouwsteen. Bezoek het West Coast National Park en wandel door de ongerepte Cederbergen, zwem bij een waterval of bezoek grotten met San (Bushmen) tekeningen. In augustus en september zijn de kleurige wilde bloemen een uniek verschijnsel. Maar bovenal, geniet in je eigen huisje van de ondergaande zon en een goed glas wijn.
Hoogtepunten

Wandelen West Coast National Park

Wandelen Cederberg

Zelfcatering huisjes

West Coast Fossil Park

(prijs op aanvraag) 5 Dagen
  Toevoegen aan Mijn Reisplan Toegevoegd
Zuid-Afrika reizen: Ongerepte Westkust en Cederberg
8,6

Beoordeling van deze reis:
8,6/10 - 5 recensies
Klik op de kaart om te vergrotenKaart reis
Reacties van reizigers (5)
Reisschema
Dag 1: Aankomst Westcoast Park
Dag 2: Westcoast Park
Dag 3: Westcoast Park - Cederberg
Dag 4: Cederberg
Dag 5: Vertrek Cederberg
Kaart reis
Hotel & Vervoer
Vervoer
Deze reis is een self-drive, wat wil zeggen dat je een auto huurt. De wegen in Zuid-Afrika zijn zeer goed begaanbaar, er wordt links gereden. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën. Voor meer comfort, ruime bagage en motorcapaciteit raden we je aan minimaal een C-categorie te kiezen. Lees meer op de autohuur Zuid-Afrika pagina.
 
Accommodatie
Zuid-Afrika blinkt uit in bijzondere accommodaties. Wij zoeken naar kleinschalige en bijzondere accommodaties, die een positieve bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap en/of het milieu. Accommodaties met het Fair Trade in Tourism South Africa (FTTSA) keurmerk hebben een streepje voor. Ook zijn we op zoek naar de beste locaties, zodat je reistijd minimaal is.
Prijzen
Zuid-Afrika reizen: Ongerepte Westkust en Cederberg
Prijs beschikbaar op aanvraag
Prijs beschikbaar op aanvraag
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 1 oktober 2020. Tussen 15 december en 15 januari is piekseizoen en zijn prijzen op aanvraag. 
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen geldt dikwijls, dat de derde of vijfde persoon op een éénpersoonskamer slaapt. Hiervoor geldt voor één persoon het Single Supplement. De prijs voor een extra bed op de kamer voor een kind is op aanvraag, en varieert per leeftijd en per accommodatie. De prijs voor een huurauto is nog niet inbegrepen, je kunt de autocategorie zelf kiezen, zie huurauto Zuid-Afrika. Lees ook onze voorwaarden autohuur Zuid-Afrika. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers.
 
De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Excursies
Alle informatie op een rij
Van dag tot dag
Impressie

West Coast National ParkZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Westcoast Np - FynbosZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Westcoast Np - Langs de kustZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Westcoast Np - Relaxen aan het strandZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Westcoast Np - Spelen op het strandZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Westcoast Np - Wandelen door de uitgestrekte vlakteZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Westcoast Np - Fynbos landschapZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Westcoast Np - Oh oh slang op de wegZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Cederberg - Logeren op de boerderijZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Cederberg - Soft-trekking tussen het ruige rotslandschapZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Cederberg Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Cederberg - De watervalZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Cederberg - Lekker afkoelen bij de watervalZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Cederberg - Gekke rotsformatiesZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Cederberg - Uitzicht
Reacties van reizigers (5)
 

Blogs over Zuid-Afrika


Sluiten