Zuid-Afrika reizen: Safari in luxe safari tenten aan Tuinroute

Zuid-Afrika reizen - Luxe safarilodge - Addo - Big Five - Safari Tuinroute - Kenton on Sea - Port Elizabeth

Deze Footprint Favoriet is perfect om je reis naar Kaapstad en de Tuinroute te combineren met een echte safari ervaring. Je verblijft in een romantische luxe ingerichte safaritent en gaat iedere dag op Big Five safari met een ranger in een jeep. Maak een riviercruise naar dit authentieke privé wildreservaat en spot nijlpaarden. De lodge ligt midden in de natuur en je wordt in alle luxe verwend, de heerlijke maaltijden en drankjes zijn inclusief. Deze kleinschalige safari lodge ligt in de buurt van Kenton-on-Sea, Addo en Port-Elizabeth.

Hoogtepunten van deze bouwsteen:

  • Safari in luxe privé wildreservaat
  • Big Five Safari per jeep
  • Rivier safari cruise
  • Slapen in luxe safaritent
  • Alle maaltijden en drankjes inclusief
Reisschema
Dag 1: Aankomst Kenton on Sea, rivier cruise naar privé reservaat, lunch, game drive, diner
Dag 2: Kenton on Sea Privé reservaat, 2 game drives, alle maaltijden, alle drankjes
Dag 3: Kenton on Sea privé reservaat, ochtend game drive, ontbijt, rivier cruise
Dag tot dag

Dag 1: Aankomst in luxe privé safari lodge en slapen in romantische safaritenten!

Aankomst in luxe privé safari lodge en slapen in romantische safaritenten!
Ben je op zoek naar een authentieke safari-ervaring in combinatie met een reis over de tuinroute? Dit privé reservaat is met veel liefde en aandacht voor details opgezet, en er zijn maar 10 safaritenten. Geniet van exclusieve verwennerij met een persoonlijke benadering. Houdt je van  dicht bij de natuur, maar toch luxe verblijf en ‘bush chic’? Dan ga je vast, net als ons, dit privé wildreservaat echt helemaal geweldig vinden!
 
Zorg dat je uiterlijk 11:30 aankomt bij de receptie in Kenton-on-Sea, ongeveer één tot 2 uur rijden van Port Elizabeth of Addo. Na het inchecken parkeer je bij de receptie je auto op een veilige locatie. Zorg dat je op tijd bent, om  12 uur vertrekt de dagelijkse boot. Na een riviersafari van ongeveer 3 kwartier kom je aan bij het tented bush camp. De hele lodge is namelijk gemaakt van sfeervolle luxe safaritenten met houten daken erboven, zo blijven de tenten niet alleen koel, ze  versmelten met het bos. In de lodge vind je een eetgedeelte en gezellig zitgedeelte met bankstellen en leunstoelen rondom de twee houtkachels.  Je maakt kennis met de rangers en gastvrouw voor de komende dagen. In de lodge staat een uitgebreide drie gangen lunch al op je te wachten: heerlijk! Alle drankjes (inclusief lokale alcoholische dranken, zoals bier en heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn) zijn inbegrepen. Via houten wandelpaden wandel je door het bos naar je je chique ingerichte safaritent. Dit is Out of Africa chique! Je luxe safaritent is zo ruim als een vakantiehuisje en heeft een echt hotelbed, comfortabele leunstoelen, een ruime badkamer met wc, douche, toilettafels, en een bad op pootjes. Terwijl je midden in de natuur zit, zorgen zonnepanelen voor elektra voor de verlichting. Geen herrie van een generator en zonder lichtvervuiling ’s avonds de helderste sterrenhemel die je je kunt voorstellen. Je slaapt aan een rivier midden in het bos en bent omringd door natuur. Je komt helemaal tot rust…
 
‘s Middags ga je 3 uur lang op game drive. Je gaat op safari in de jeep van de ranger die precies alle paadjes kent. Halverwege is het tijd voor de goede Afrikaanse gewoonte: een sundowner. Je stopt bij een uitzichtpunt voor een magnifiek uitzicht over de vallei. Met een drankje in je hand zie je in de verte neushoorns en impala’s grazen. En loopt daar niet een zebra? Na de safari, rond 19.00 uur, is het tijd om te borrelen en dan staat het heerlijke diner al weer klaar. Zie je jezelf al met een biertje of wijntje rondom het vuur zitten, nakletsen over de safari’s van die dag? Bij de geluiden uit de bush val je in slaap in je heerlijke bed in je eigen safaritent.

Dag 2: Big Five safari met ranger in jeep

Big Five safari met ranger in jeep
Na een kopje thee met rusks (Afrikaanse koekjes)  vertrek je om 6.00 uur voor de sunrise safari. In de ochtend zijn dieren het meest actief, ze gaan op zoek naar voedsel. De ranger weet veel te vertellen over het gedrag van de dieren, zoals de olifant, buffel of witte neushoorn. Afhankelijk van wat je gistermiddag hebt gezien, gaat je ranger met je op zoek naar andere dieren, zodat je zoveel mogelijk verschillende ervaringen hebt. De complete Big Five wordt dan ook regelmatig gespot, al is de luipaard door zijn fantastische camouflage altijd en overal zeer moeilijk te spotten. Maar natuurlijk zijn er ook zebra’s, giraffes, en heel veel verschillende antilopen van de enorme eland tot de kleine blauwe duiker en alles er tussen in.
 
Je komt terug voor een uitgebreid ontbijt.  Uit eigen ervaring kunnen we vertellen dat dit een fantastische plaats is om twee nachten te blijven en helemaal tot rust te komen in de prachtige natuur. Na het vroege opstaan heb je tijd voor een dutje in het heerlijke bed of in een hangmat, en romantisch badderen in het bad op pootjes met het getjilp van vogels buiten je safaritent. Je voelt je helemaal ‘Out of Africa’! Ook na de uitgebreide lunch heb je tijd voor jezelf voor een boek op je privé terras in de bush. Vergeet niet om af en toe om je heen te kijken, er zou zomaar een kudu naar je kunnen staan te kijken. En jij naar hem! Dwars door het reservaat loopt de Kariega rivier. Je kunt gaan vissen vanaf de steiger of in een kajak de rivier op. Vraag je ranger om instructies met betrekking tot mogelijke nijlpaarden in de rivier. Je kunt zelfs een massage boeken (op eigen kosten).
 
Voordat je het weet is het al weer tijd voor de middag safari. Wat zul je dit keer zien? Geniet van de sundowner tijdens de safari en het uitgebreide diner. ’s Avonds kun je je ervaringsverhalen rondom het kampvuur uitwisselen en genieten van de sterrenhemel. Zo midden in de natuur lijken de sterren dichterbij te staan!

Dag 3: Oog in oog met leeuwen, olifanten en neushoorns

Oog in oog met leeuwen, olifanten en neushoorns
Nog één keer vroeg op voor je laatste safari. Een mooi moment om te kijken wat de leeuwen aan het doen zijn. De leeuwen hebben een eigen gebied vol met bossage waar ze heerlijk in de schaduw liggen te snurken. Het is dus even zoeken, maar de kans dat je ze vindt en goed voor je cameralens krijgt, is erg groot. De enthousiaste rangers vertellen met veel passie over de natuur. Zelfs al ben je vaker op safari geweest, dan weten zij je allerlei bijzondere weetjes over de dieren te vertellen, waardoor safari nog leuker wordt. Als je goed kijkt zie je opeens zoveel bijzondere dingen meer. Juist deze verdiepingsslag maakt het zo leuk om in dit privé reservaat te blijven. Er is zo veel te zien en met twee nachten heb je de rust om ook stil te staan bij minder voor de hand liggende dingen. De zeldzame oribi is hier te vinden, en de mooi gevlekte bontebok. De jakhals wordt regelmatig gespot en heel soms de caracal (een Afrikaanse katachtige met pluimpjes op de oren) of het aardvarken. Wie weet heb jij geluk en ben jij getuige van zo’n bijzondere waarneming. Door de vele bomen en gevarieerde biodiversiteit komen ook vogelliefhebbers aan hun trekken. Je weet nooit wat je spot. Wel weet je zeker dat je je safari maakt in een adembenemend mooi landschap, volgens menigeen in het mooiste en meest natuurlijke privé wildreservaat aan de Kaap. Daar komt nog bij dat je dagelijks de rivier oversteekt voor een korte riviercruise. Je zou hier zomaar nijlpaarden kunnen zien!
 
Na het ontbijt pak je je spullen. Deze bijzondere safari-ervaring zul je nooit meer vergeten. Om 10 uur vertrek je met de boot naar de receptie in Kenton-on-Sea, waar je auto veilig staat geparkeerd. Hier check je uit rond half 12. Let op, indien je aansluitend een vlucht hebt: de boot vaart op één vaste tijd. (Buiten deze tijd dien je de boot af te huren.) Houd hier rekening mee bij het boeken van je vlucht (op zijn vroegst om 2 uur inchecken op het vliegveld van Port Elizabeth). Afstand: ± 140 km naar vliegveld Port-Elizabeth. Houd rekening met een reistijd van 1,5 uur tot 2 uur.
Een andere optie is om af te sluiten met de bouwsteen Addo Elephant Park. Afstand: ± 100 km naar Addo 

Achtergrond
Ben je op zoek naar een authentieke safari-ervaring aan de tuinroute? Droom je van een romantische safari-ervaring met overnachting in luxe ingerichte safaritenten? Hou je van overweldigende natuur, én van luxe en verwend worden? Dan ga je dit privé wildreservaat echt helemaal geweldig vinden!
 

Big Five Safari

Je gaat tweemaal daags op safari met een ranger in een 4x4 op zoek naar de Big Five en nog zoveel meer. Door je enthousiaste ranger zie en leer je in twee dagen ongelofelijk veel over de dieren en hun gedrag. Iedere ochtend ga je bij zonsopgang op pad om de dieren te spotten, zoals olifanten, leeuwen, neushoorns, buffels, giraffes en zebra’s. In de middag maak je een tweede safari. Stel je voor dat jij op safari bent in een jeep. Je stopt bij een uitzichtpunt, in de verte zie je buffels, neushoorns en impalas grazen. Met een drankje in je hand geniet je van de zonsondergang…
 

Genieten in luxe privé safari lodge

Tussen de safariritten door heb je tijd om te ontspannen. De lodge heeft heerlijke zitbanken of hangmatten om te relaxen, en je hebt een eigen veranda om rustig een boek te lezen. Midden door het reservaat loopt de Kariega rivier. Wil je meer actief zijn,  ga dan kajakken of vissen in de rivier. Je wordt luxe verwend in de lodge met heerlijke uitgebreide maaltijden. Ook alle drankjes zijn inclusief. Zie je het al voor je dat je eind van de dag met een Zuid-Afrikaans wijntje om het vuur van de boma zit na te praten over je safari?
Hotel & Vervoer

Vervoer

Deze reis is een self-drive, wat wil zeggen dat je een auto huurt. De wegen in Zuid-Afrika zijn zeer goed begaanbaar, er wordt links gereden. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën. Voor meer comfort, ruime bagage en motorcapaciteit raden we je aan minimaal een C-categorie te kiezen. Lees meer op de autohuur Zuid-Afrika pagina.
 

Accommodatie

Zuid-Afrika blinkt uit in bijzondere accommodaties. Wij zoeken naar kleinschalige en bijzondere accommodaties, die een positieve bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap en/of het milieu. Accommodaties met het Fair Trade in Tourism South Africa (FTTSA) keurmerk hebben een streepje voor. Ook zijn we op zoek naar de beste locaties, zodat je reistijd minimaal is.
 
In deze bouwsteen verblijf je in een 4 sterren luxe safari lodge. Je wordt zo in de watten gelegd dat wij het gevoel hadden in een 5 sterrenlodge te zitten. Het bijzondere aan deze lodge is dat je helemaal in de natuur bent. Voor ons zit de luxe vooral in genieten van de bijzondere safari sfeer, zoals een Zuid-Afrikaans wijntje rondom het kampvuur en een zacht bed  met een Afrikaanse bedtime story op je kussen. En niet te vergeten de lokale medewerkers, de rangers, koks en gastvrouw die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Om plastic te beperken krijgt iedereen zijn eigen bidon om na te vullen met zuiver water (dit cadeau mag je meenemen na afloop). De lodge probeert de impact op de natuur zo klein mogelijk te houden, door zoveel mogelijk gebruik te maken van verplaatsbare of natuurlijke materialen, houten walkways net boven de grond te plaatsen zodat de natuur haar gang kan gaan, en maakt voor jouw comfort gebruik van zonnepanelen. Met maar liefst 3000 hectare is er ruimte genoeg om een eind uit elkaar twee kleinschalige safari camps in te richten, zonder dat je ook maar merkt dat er nog een safari camp is in het reservaat.
 
Forest Camp heeft slechts 10 luxe ingerichte safaritenten. Deze zijn ieder 40m2 en hebben een eigen badkamer met aparte douche, wc,  wastafel en een bad op pootjes. Boven elke tent is een houten dak gemaakt, waardoor de safaritent koel blijft. Iedere safaritent heeft zijn eigen veranda met uitzicht op bos of rivier. Om een lage impact op de natuur te maken zijn er een klein stukje boven de grond houten loopbruggen gemaakt, zo wandel je door het bos naar je eigen safaritent.
 
Reis je met kinderen? River Camp is speciaal kindvriendelijk ingericht. River Camp heeft slechts 4 tenten, die geschikt zijn voor families. De tenten zijn ieder 75m2 en kinderen kunnen slapen op een slaapbank. Prijs op aanvraag.
 
Prijzen
De hieronder vermelde prijzen zijn geldig tot 1 oktober 2019. Tussen 15 december en 15 januari is piekseizoen en zijn prijzen op aanvraag. 
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Bij een reis met 3 of 5 personen geldt dikwijls, dat de derde of vijfde persoon op een éénpersoonskamer slaapt. Hiervoor geldt voor één persoon het Single Supplement. De prijs voor een extra bed op de kamer voor een kind is op aanvraag, en varieert per leeftijd en per accommodatie. De prijs voor een huurauto is nog niet inbegrepen, je kunt de autocategorie zelf kiezen, zie huurauto Zuid-Afrika. Lees ook onze voorwaarden autohuur Zuid-Afrika. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen te wijzigen. Prijzen kunnen ook fluctueren door o.a. wijzigingen in de brandstofprijzen of de wisselkoers.
 
De minimale reisduur is 7 dagen. Een reis kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek worden geboekt.

Zuid-Afrika reizen: Safari in luxe safari tenten aan Tuinroute
1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
River/Forestop aanvraag€ 625,- p.p.op aanvraag€ 625,- p.p.op aanvraag€ 625,- p.p.
Inclusief:
 • 2 overnachtingen in zeer luxe safaritenten met eigen badkamer
 • 2 safari excursies (game drives) per dag in een open 4x4 jeep
 • Full Board, dat wil zeggen alle maaltijden (lunch op dag van aankomst, tot en met ontbijt op dag van vertrek). Per overnachting is dit dus lunch, diner, ontbijt.
 • Drankjes zijn inbegrepen, zoals onbeperkt bronwater, koffie en thee, alcoholvrije dranken, bier, heerlijke Zuid-Afrikaanse huiswijnen, lokale sterke dranken (zoals Amarula likeur bij de koffie). (Exclusief geïmporteerde  dranken en exclusieve wijnen van de speciale wijnkaart.)
 • Thee en koffie tijdens de ochtend safari, drankjes tijdens de middag safari.
 • Dagelijks op vaste tijd boot transfers van en naar de receptie. Bij aankomst vertrekt de boot om 12 uur, bij vertrek vaart de boot om 10 uur terug naar Kenton on Sea. (Buiten de vaste tijden zijn er kosten verbonden aan privé afhuren van de boot.)

Exclusief:
 • internationale en binnenlandse vluchten
 • Autohuur Zuid-Afrika
 • Fooien, souvenirs en andere persoonlijke kosten zoals massage
 

Opmerkingen:
 • Hoogseizoen t/m 30 april 2017, laagseizoen 1 mei t/m 30 september 2017. Na 30 september en tijdens piekseizoen (15 december - 15 januari) op aanvraag.
 • Kinderen 3 t/m 12 jaar die in de safari tent van de ouders slapen: prijs op aanvraag (River Camp)
 • Kinderen onder 6 jaar: de duur van de normale game drives zijn niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar. Er dient een privé wagen te worden geboekt. Prijs op aanvraag.
 • Kinderen vanaf 13 jaar: eigen tent en tarief volwassenen
 • Aankomst tijd Kenton on Sea is 11:30. Om 12:00 vertrekt de boot voor de riviersafari naar de lodge. Mis je deze boot, dan dien je privé een boot te huren. Zorg dus dat je op tijd bent. 

Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Op safari in wildreservaat aan de Tuinroute, leeuwenZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Gamedrive in wildreservaat aan de Tuinroute, NeushoornZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Spot de Big 5 langs de Tuinroute, BuffelZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Ontdek het safarigevoel langs de Tuinroute, GiraffeZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Malaria vrij op Safari aan de Tuinroute, leeuwenwelp Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Spot Eland antilope tijdens de gamedrive aan de TuinrouteZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Gamedriven aan de Tuinroute, ImpalaZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Ontdek de safari mogelijkheden langs de TuinrouteZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Verblijf in 1 van de luxe ingerichte safaritentenZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Tussen de gamedrives kan je even bijkomen in de hangmatZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: De luxe ingerichte safari tenten maken het safari gevoel compleetZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Na het gamedriven kan je een drankje doen in de gezellige barZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Badkamer met Out of Africa sfeerZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Safari Lodge langs de GardenrouteZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Dineren met de geluiden van de wilde dieren op de achtergrondZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Sfeerverlichting bij de Safrai lodgeZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Met de boot op Safari aan de TuinrouteZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Riviersafari richting de lodgeZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Geniet van het uitzicht over het wildresevaatZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Geniet van het uitzicht over de Kariega rivierZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Met de safari jeep op gamedrive aan de TuinrouteZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Spot jij de Big 5 langs de GardenrouteZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Oog in oog met een leeuwZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Neushoorns worden steeds zeldzamerZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Spot jij de neushoorns al tijdens de riviersafari?Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Een sundowner in het gouden licht van AfrikaZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Tijd voor een SundownerZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Poosten op Safari, wie wil dat nou niet?Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Eland antilope tijdens de safari aan de TuinrouteZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Spot de gnoe op safariZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Spot de kudu tijdens het gamedrivenZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Bontebok is een ondersoort van de blesbok in het wildresevaat aan de tuinrouteZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Je komt allerlei wildlife tegen tijdens de gamedriveZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Weet jij hoe het vrouwtje van het Nyala mannetje eruit ziet?Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Genoeg wildlife om te spotten aan de GardenrouteZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika - Zebra mama met kleintje aan de GardenrouteZuid-Afrika reizen - Zuid-AFrika - Blesbokken tijdens een safari aan de TuinrouteZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: En dit is het Nyala vrouwtje.

Op safari in Sibuya Game Reserve


Reacties van reizigers (9)

"Wat een geweldige vakantie en avontuur was dit! En zo goed georganiseerd! Overtrof onze verwachtingen"

Zuid-Afrika reizen: Tuinroute, Wijnroute & Route 62, incl luxe safari!

Dicky Keuning - 24-10-2018
Wat een geweldige vakantie en avontuur was dit! En zo goed georganiseerd! Overtrof onze verwachtingen De accommodaties waren met uitzondering van 1 goed tot zeer goed, er was veel afwisseling wat leuk was om te zien en te ervaren. Overal dezelfde hartelijkheid en...
Verder lezen
Zuid-Afrika reizen: Safari in luxe safari tenten aan Tuinroute
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Vakantie in een land met een scherp randje"

Rondreis Zuid-Afrika: Rondje Tuinroute, Wijnroute & Addo (Kaapstad-Kaapstad)

John - 26-04-2018
De rondreis in een zin: Een prima vakantie in een land met een scherp randje.    De meeste accommodaties zijn goede onderkomens: - Kaapstad: goede verzorging en een leuke omgeving  - Agulhas: TOP ...
Verder lezen
Zuid-Afrika reizen: Safari in luxe safari tenten aan Tuinroute
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Fantastisch, een bijzondere gedenkwaardige reis."

Zuid-Afrika reizen: Tuinroute, Wijnroute & Addo

Kitty - 06-02-2018
In een zin: Fantastisch, heel bijzonder en gedenkwaardig, een aanrader!   De accommodaties waren overwegend super goede accommodaties. De accommodaties die eruit sprongen waren ...
Verder lezen
Zuid-Afrika reizen: Safari in luxe safari tenten aan Tuinroute
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Fantastische afwisselende reis in een geweldig land!"

Zuid-Afrika reizen: Rondje Tuinroute, Wijnroute & Addo

Saskia Hopman - 21-08-2017
Fantastische afwisselende reis in een geweldig land! Alle accommodaties waren mooi en centraal gelegen. De mooiste waren de safari tenten niet ver van Addo Elephant Park. Dit was echt geweldig! De Township excursie bij Kaapstad was echt een ervaring. Onze gids moes...
Verder lezen
Zuid-Afrika reizen: Safari in luxe safari tenten aan Tuinroute
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Een uitmuntende organisatie en een prachtig gevarieerd programma in Zuid-Afrika!"

Zuid-Afrika reizen: Van Krugerpark tot Kaapstad

Kees Reitsma - 04-08-2017
We hebben enorm gezien van Zuid-Afrika. Het programma was prachtig en gevarieerd, soms wel wat vol (maar dat wilden we zelf)! De accommodaties waren uitstekend, goede standaard en kwaliteit, zeer gastvrij en behulpzaam. Alles bij elkaar hebben we de accommodaties als zeer positie...
Verder lezen
Zuid-Afrika reizen: Safari in luxe safari tenten aan Tuinroute
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Hele varierende vakantie: vele mooie dingen gezien en gedaan!"

Zuid-Afrike Reizen: Van Krugerpark & Kaapstad tot Wijn & Walvis

Richard Schaap - 31-07-2017
Een hele leuke vakantie waarin we vele mooie dingen hebben gezien en gedaan! Heel variërend! De accommodaties waren prima, met de accommodatie in Stellenbosch die er voor ons uitsprong!   Aan te raden excursies:...
Verder lezen
Zuid-Afrika reizen: Safari in luxe safari tenten aan Tuinroute
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"Afwisselende locaties in Zuid-Afrika waar we direct verliefd op waren!"

Zuid-Afrika reizen: Van Krugerpark tot Kaapstad!

Herman Slegt - 06-03-2017
Afwisselende locaties waar we direct verliefd op waren en langer wilden blijven! We verbleven in verschillende types accommodaties, wat erg leuk was. Onder andere de volgende lodges sprongen er uit: Tsitsikamma (uit het huisje zicht op de br...
Verder lezen
Zuid-Afrika reizen: Safari in luxe safari tenten aan Tuinroute
Beoordeling van deze reis: 8,0
8,0/10 - 1 recensie
"Heel relaxed op reis in Zuid-Afrika"

Kaapstad - Stellenbosch - Tulbagh - Montagu - De Hoop - Albertinia - Oudtshoorn - Knysna - Tsitsikamma - Addo Elephant Park - Kenton on Sea - Port Elizabeth

Nina en Sander Elbers - 19-09-2016
De rijkdom aan variatie tijdens de vakantie in Zuid-Afrika is erg indrukwekkend: lekker eten, gastvrije en hartelijke mensen, prachtige landschappen, indrukwekkende wilde dieren en mooi verzorgde accommodaties. Voor ons waren de hoogtepunten de...
Verder lezen
Zuid-Afrika reizen: Safari in luxe safari tenten aan Tuinroute
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie
"De olifanten in Addo Park lopen letterlijk vlak voor je neus. Geweldig!"

Zuid-Afrika reizen: Kaapstad - Stellenbosch - Tuinroute - Montagu - Oudtshoorn

Slavka Derksen - 28-09-2015
We hebben een fantastische reis door Zuid-Afrika gemaakt. We hebben genoten! Alles was een fantastische ervaring, maar  Addo park was ons hoogtepunt. De olifanten lopen letterlijk vlak voor je neus. Geweldig.   De organisatie was prima. We hebben goede...
Verder lezen
Zuid-Afrika reizen: Safari in luxe safari tenten aan Tuinroute
Beoordeling van deze reis: 9,0
9,0/10 - 1 recensie