Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Mark Bernaerts - 25-07-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was voor ons de mooiste vakantie ooit. Wat een prachtig vakantieland. Met het aangeboden reisschema van Footprint Travel hebben we de veelzijdigheid van het grote land te hebben kunnen ontdekken!
 
Het gemiddelde niveau van de accommodaties was erg goed, zeker naar verwachting. De afwisseling tussen hotels en bed&breakfast accommodaties was super. Het was elke keer weer een beetje spannend, op welke leuke plek de volgende stopplaats zou zijn. Uitschieters voor ons waren onze logementen in Graskop, Swaziland, St-Lucia, Montagu en Kaapstad. Het tweede logement, net buiten het Krugerpark, was het enige dat een beetje tegenviel qua hygiëne en sfeer, maar dat is echt muggenziften.

Qua excursies geeft Footprint Travel leuke en goede tips mee over dingen die onderweg te beleven zijn.
Wij vinden echter dat hierin één absolute topper ontbreekt: Een avondje dineren, muziek maken, dansen en luisteren naar het verhaal van entrepreneurship in een township in Kaapstad! Dit was onvergetelijk!
 
Verder hebben we nog andere leuke stopplaatsen gemaakt en lunch-ervaringen onderweg gehad, o.a. bij de Panorama Route, Jeffrey's Bay en Plettenberg Bay, in Barrydale en aan de R62! 
Footprint Travel kan je hier verder over inlichten.

De support van Footprint Travel per mail en/of telefoon onderweg was perfect. Het enige minpunt vonden wij het onthaal aan de luchthaven in Johannesburg. Dit liep helaas niet helemaal vlotjes en ruisloos.
 
En dan nog een tip: Luister vooral niet naar taxi-chauffeurs die je proberen over te halen om bijvoorbeeld ergens te gaan eten. Je kunt beter vooraf informatie inwinnen, in de accommodatie bijvoorbeeld.