Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Anja en Peter Kampen - 08-04-2016
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Door de verschillende gebieden die we gezien hebben en omstandigheden, is onze reis langs de Tuinroute van Zuid-Afrika heel divers geweest.

Wat voor ons eruit sprong was "De Hoop Nature Reserve" Helaas zaten we hier maar 1 nacht. Ook de accommodatie in Oudtshoorn was super! Helaas was het erg rustig in onze accommodatie in Knysna, het leek wel gesloten. En bij de guesthouse in Addo was het geluid van de trein die soms langs reed niet erg prettig. 

Over de excursies die we gedaan hebben: We zouden zeker aanraden de Ostrich (struisvogel) Tour te doen. Deze werd ons aangeraden door onze guesthouse in Oudtshoorn. De Cheeta Tour in de buurt van Kirkwood is ook een aanrader omdat deze zeer leerzaam is. Maar de beste "excursie" die we gedaan hebben is toch echt de Two Oceans Marathon. Deze run hebben we weten te combineren met een mooie vakantie.

Al met al is de organisatie en reis prima geregeld. De Hoop Nature Reserve en Addo Nationaal Park zijn zeker niet te missen langs de Garden Route!