Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Marije Riedstra - 17-03-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een reis op maat gemaakt door Zuid-Afrika, met inclusief een 4 daagse safari in Krugerpark (wij zijn aangesloten bij een groepsreis geregeld door Footprint Travel), de wijnen en wijnboerderijen van Stellenbosch en met alle pracht in Kaapstad en omgeving. Allen waren hoogtepunten. Een fantastische reis hebben we gemaakt!

Onze guestlodge in het Krugerpark was verrassend luxe en top. De overige accommodaties waren ook prima. De accommodatie in Johannesburg had helaas slecht internet en was er wat verwarring omtrent de betaling, maar dit is uitstekend opgelost door Footprint Travel (de lokale agent). In Stellenbosch verbleven we in een heel leuk pitoresk guesthouse, in een prachtige kamer en uitstekende service. Ons verblijf in Kaapstad was heel gezellig huiselijk, met uitstekende begeleiding van de Nederlandse eigenaars.

Qua excursies was de groeps-safari in Krugerpark goed. Voor ons ook lang genoeg. De dagtocht met privechauffeur naar het schiereiland bij Kaapstad met Kaap de Goede Hoop, was prachtig.

De reis is prima geregeld door Footprint Travel. Het contact via de lokale vertegenwoordiger en organisaties was uitstekend!