Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Astrid en Caspar Hunsche - 25-10-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben niet overal de meest luxe hotels en accommodaties gehad, maar dat hoefde van ons ook niet. De beste lodges voor ons waren die in het prive park nabij Krugerpark en de lodge in Johannesburg. Allebei luxe met geweldige service!

Qua excursies hebben wij zeer genoten van het spotten van De big 5 in het Krugerpark. Dat was echt het meest indrukwekkende deel van heel de reis. En de homestay waar wij hebben overnacht was ook een hele mooie ervaring.

Alleen de organisatie vanaf het vliegveld (de transfer) naar het eerste hotel en de meet&greet was onduidelijk. We hebben een uur op ze moeten wachten. Dat was even een domper.

Als je van dieren houd moet je zeker naar het Krugerpark toe. Mijn advies is om een lodge te zoeken die vlak bij een rivier ligt. Hier lopen meer dieren. Maar ook wij hebben de Big5 gezien, ook al verbleven we niet bij een rivier. Voor wie wil leren over de Zuid-Afriikaanse cultuur en leefwijze van de bevolking, dan adviseren wij om een homestay te kiezen. Echt interessant! Je gaat na deze ervaring echt waarderen hoe luxe wij het hebben (Overnachten in een homestay is trouwens niet voor iedereen weg gelegd)
 
Al met al was dit een mooie huwelijksreis om nooit te vergeten!