Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Annemarie Rommens - 05-11-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hadden een geweldig Zuid-Afrika vakantie met veel rust, mooie natuur, cultuur, unieke accommodaties en volop genieten!
 
Onze aanraders voor excursies
Ik raad de excursie 'zulu' als een dag aan. Ik vond het geweldig om in contact te komen met de locals. Mijn vriend vond het nogal heftig qua cultuurshock. Het paragliden in Kaapstad was geweldig, super gave ervaring!

De organisatie
We hebben niks aan te merken op de organisatie. Op het vliegveld in Johannesburg zijn we vriendelijk ontvangen en hebben voldoende informatie gehad. Ook de reisbeschrijving die we van hem kregen was overzichtelijk en handig. Evenals de atlas!​

De accommodaties 
De variatie van accommodaties was goed. De ene keer slapen in een landhuis, dan op een boerderij en dan weer tussen de wilde dieren. Umlani bush camp bij Krugerpark sprong er voor ons zeker uit. Het idee was dat we na Umlani bush camp dóór het Krugerpark naar Komatipoort in het zuiden van Krugerpark zouden rijden. Dit bleek echter qua tijd niet haalbaar. Dus zijn we om het Krugerpark heen gereden. Dat vonden wij wel jammer!