Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Kitty - 06-02-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


In een zin: Fantastisch, heel bijzonder en gedenkwaardig, een aanrader!
 
De accommodaties waren overwegend super goede accommodaties. De accommodaties die eruit sprongen waren in Stellenbosch, Hermanus, Montagu en natuurlijk Sibuya. Deze accommodaties hadden hun eigen verassende charme.
Tegenvaller was de accommodatie in Knysna. Dit was tijdens de reis de enige negatieve ervaringen en als ik jullie was zou ik deze schrappen uit het aanbod.
 
In Kaapstad hebben wij een indrukwekkend tosnhips prive tour ondernomen. De gids was opgegroeid in een Township en deelde veel informatie over het opgroeien en leven in een Township. Deze tour zou ik iedereen aanbevelen.
In Oudtshoorn hebben wij een heel vroege Meerkat Safari gedaan, superleuk en goed geregeld.
In Addo hebben wij een ochtend Game Drive gedaan, maar hier kan je net zo goed met je eigen auto rondrijden.

De organisatie van de reis: informatie die wij nodig hebben is uitgebreid en zeer optijd ontvangen. Lokale contacten die wij hadden waren heel goed. Gedurende de rondreis hebben wij geen extra hulp nodig gehad.
 
Absoluut niet te missen: Township Tour in Kaapstad, Kaap de Goede Hoop, Addo Elephant Park, toeristisch maar gezien de hoevelheeid olifanten niet te missen. Sibuya is de absolute topper, beleving van begin tot het eind.