Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ellen Pols- van Ede - 07-11-2017
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Fantastisch! Veel gezien. Genoten van de natuur, de verschillende streken en de vriendelijke mensen.

Excursie die we aanraden
Morning walk was leuk en spannend in Krugerpark! Mountainbiken in Mlilwane in Swaziland is zwaar maar leuk! De bootsafari naar nijlpaarden in St Lucia is erg toeristisch, dat hoeft niet van ons.
 
Absoluut niet missen 
Wat je niet mag missen tijdens je Panorama route is de Boskombuis..... Fantastische plek om te lunchen, maar gaat wel om 16.00 uur dicht! Wij hebben op elke locatie gevraagd wat we gezien moeten hebben en hieruit kwam zeer nuttige informatie naar voren. We zijn bijvoorbeeld in Mantenga geweest, een oud dorpje, waar traditionele dansen werden getoond en wij een rondleiding maakten met een gids waardoor je inzicht krijgt hoe deze mensen leven en werken.

Informatie
Het zou fijn geweest zijn, als er meer informatie was geweest qua route. Als je schrijft, dat er een restaurant onderweg is, zeg dan waar en wanneer afslag of hoeveel meter links of rechts. We zijn ook gewend om wat informatie over flora en fauna te krijgen, dat heb ik gemist.