Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Nynke Hoogma - 09-05-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze vakantie in één woord: Geweldig! We hebben echt een super leuke, gevarieerde vakantie gehad! We vonden Zuid-Afrika heel erg mooi, met vriendelijke mensen en hebben genoten.

De accommodaties waren goed. Het was leuk om iedere keer weer in een ander huisje of kamer te overnachten. De accommodaties waren leuk en afwisselend en het personeel was vaak ontzettend aardig. De accommodatie in Montagu vonden we het minst. De overnachtingen in Stellenbosch, Kaapstad, Knysna en Amakhala  vonden wij de mooiste huisjes/kamers/tenten.

Wij hebben de Bike and Wine excursie gedaan en dat was ontzettend leuk. Een leuke variatie tussen actief bezig zijn en genieten van de wijnen en omgeving.

Ten eerste vonden we de voorbereiding heel goed! We hebben altijd snel antwoord gekregen en hebben een mooie variërende reis in elkaar gezet samen met Footprint Travel. Ook in Zuid-Afrika was alles goed geregeld en ging alles volgens plan. Helaas was de routebeschrijving die wij kregen niet echt optimaal. Een aantal keer was de route de verkeerde kant op gezet zodat we de bezienswaardigheden onderweg juist eerder tegenkwamen of voorbij zijn gereden. Ook klopte de route af en toe niet en zou het fijn zijn om te weten wanneer er een gravel road is. De overige informatie die we kregen was prima!

Wij zijn twee weken in Zuid Afrika geweest en hebben een fantastische vakantie gehad. De Tafelberg en Lions Head in Kaapstad, de Bike and Wine excursie in Stellenbosch, de prachtige bergen in de klein Karoo en de geweldige omgeving van Knysna en Tsitsikamma waren echt super! We hebben een mooie hike gedaan in Wilderness, gesurft in Jeffrey's Bay, de bungeejump gedaan van de Bloukrans Bridge en een leuke safari gehad in Oudtshoorn. Addo was leuk, maar de bijzondere dieren hebben wij vooral gezien in Amakhala. Met een ranger hebben we in de middag en ochtend een game drive gedaan waar we onder andere leeuwen, olifanten, neushoorns, buffels, giraffes en cheetahs hebben gezien!  De variatie in de vakantie heeft ervoor gezorgd dat we ons nooit hebben verveeld. Echt een vakantie om nooit te vergeten!
 


Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen -