Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Frits Bouwens - 16-11-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Wat een fantastische reis hebben we weer gemaakt met Footprint Travel. We hebben heel veel gezien, veel mensen gesproken en veel beleefd!

De accommodaties waren prachtig en afwisselend. Leuke/verrassende extraatjes waren voor ons de accommodaties: Kensington Cottages (Peter in Johannesburg), Tlopi Tented Camp in Marakele, Pennefather in Haenertsburg;  Madi a Thavha in​Louis Trichardt/Makado, en Wellvale Private River Resort in Stanger.

De excursies zijn zeker de moeite waard geweest. We hebben verschillende gamedrives gemaakt, en een hele dag op pad met een gids bij Louis Trichardt/Makado. Beiden echte aanraders! We hebben een dag geleefd als een Zulu en we zijn op pad gegaan met Peter in Johannesburg; Voor een tweede keer hebben we Mama Rosie bezocht voor een food delivery en we hebben 'Dare to stand out' Student Education Center voor een tweede keer bezocht. Mooie projecten in de townships van Kaapstad, die we een warm hart toedragen en opnieuw bezochten. 

De organisatie was perfect. De dingen die niet doorgingen werden veroorzaakt door externe factoren. Dit werd prima opgelost.
 
Onze hoogtepunten van de reis zijn geweest:
  • Marakele bij Waterberg, wat een prachtig park;
  • Louis Trichardt / Makado, een schitterende omgeving;
  • Haenertsburg, een uniek stadje met een relaxte sfeer;
  • Malolotja in Swaziland, dit is een fantastisch park met uitgestrekte bloemenweiden; 
  • En St. Lucia, de Wetlands en Hluhluwe.