Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Refke Wormmeester - 26-07-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


In een zin: dit was een hele fijn en mooie vakantie.
De accommodatie in Kaapstad was een hele mooie verzorgde kamer, leuke details met inrichting,alles was goed onderhouden, heerlijk ontbijt, gastvrouw was erg betrokken en een schitterend uitzicht in tuin over Cape Town. In Knysna waren de luxe kamers in hoofdgebouw erg mooi, super ontbijt, vriendelijke staf. De accommodatie was wel gehorig en niet voor mensen die niet van honden houden (twee honden zijn nadrukkelijk aanwezig, wat onze kinderen geweldig vonden). In Addo verbleven wij in mooie verzorgde huisjes, zeer vriendelijke gastvrouw (onze meiden zijn met haar ook over het hele landgoed gegaan en hebben alle beesten bekeken), waneer er iets kapot was of niet werkte werd het binnen no-time opgelost.
 
De Township tour in Kaapstad was een bijzonder ervaring! Een aanrader is de Game Drive in Addo, in een open auto met guide, hele andere ervaring dan zelf rijden en een waardevolle aanvulling. Zorg wel dat je een half uur van te voren aanwezig bent voor vertrek, anders is er wel weinig tijd voor dieren kijken over.
 
De organisatie voor de rondreis was voorzien van goed info: onder andere algemene informatie over Zuid-Afrika, routebeschrijving en adressen.
 
Absoluut niet te missen is: Tafelberg, Robbeneiland, Mountainbiken in Knysna (onwerkelijk om door deels geheel afgebrande natuur te rijden), rond touren in de auto op kleine weggetjes, naast gamedrives in Addo ook de Tooth&Claw tour bij Schotia, Grahamtown.
Goede restauraunts in regio Kloofstreet: Kloof Street House, Societi Bistro, Carne, Paradiso Cafe, Side Walk Cafe. Aan de Garden Route: VegTable & Olive Nanage.