Sacha de Boel - 03-11-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze eerste reactie: Het was een geweldige vakantie om nooit meer te vergeten! Voor ons waren de hoogtepunten het Krugerpark en Drakensbergen. Drakensbergen is ongelooflijk mooi, hier werden wij echt stil van. De boottocht met de nijlpaarden bij St Lucia was ook leuk. Wij hebben bij St Lucia ook nog een boottocht geboekt om walvissen te spotten geboekt en ook enorm van genoten. Dit is dan ook een aanrader.

De accommodaties op deze reis
Mogodi lodge vonden wij minder. Het ontvangst was onpersoonlijk, gewoon de sleutel en trek je plan. Het ontbijt was zeer sober. Het water van het zwembad was vuil. St Lucia Safari lodge was ook niet echt heel proper. Wij hebben echt genoten van ons verblijf in Pretoriuskop in het Krugerpark, Zeranka Lodge in Umhlanga Rocks en Giants castle. Dit waren voor ons de toppers.
 
De excursie die we iedereen aanraden
Krugerpark sowieso. Nijlpaarden in St Lucia vanaf de boot alsook vanuit St Lucia de walvissen spotten. Duiken met haaien in Aliwal Shoal, maar dit is niet aan iedereen besteed, denk ik.

De organisatie van de reis.
Alles was in orde onderweg, enkel de routebeschrijving naar de overnachtingen klopten niet altijd helemaal met de route die de gps aangaf.

 


Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reis: buffels spottenZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reis: waterval aan Panorama routeZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reis: heel veel verschillende antilopen spotten.Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reis: neushoorns spottenZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reis: impalas zijn veelvuldig te zien. Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reis: giraffesZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reis: prachtige zebrasZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reis: poserende neushoorns!Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reis: nijlpaarden in St Lucia