Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Astrid Eegerdingk - 26-10-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Wat een imponerende trip door Zuid-Afrika en Namibië hebben we gehad. Het is een onvergetelijke reis voor ons.. Eigenlijk één en al hoogtepunt!

De reis is prima georganiseerd en de accommodaties en het reisprogramma zijn zeer gevarieerd. Daardoor blijft het altijd weer een verrassing en spannend waar je terecht komt. Die Tuinhuise in Craddock, Grootberg Lodge in Palmwag, en Eagles Nest in Aus waren mooie accommodaties, die iets bijzonders hadden en er uitsprongen voor ons.
 
In Lesotho hebben we paard gereden. Wat een prachtige streek, de onmetelijkheid en eenvoud zijn adembenemend. De excursie ' Een dag leven als een Zulu' in Valley of 1000 Hills in KwaZulu-Natal, is ook een aanrader. Het is een geweldige manier om de cultuur en gewoontes van de mensen te leren kennen.
 
De overige excursies en indrukken die we hebben opgedaan, zijn bijna te veel om op te noemen. De reis is eigenlijk een en al hoogtepunt geweest!