Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Kirsten Das - 30-11-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Een heerlijke vakantie in Zuid-Afrika hebben we gehad!
 
De wandelingen in Tsitsikamma National Park zijn fantastisch! Ook in Kaapstad en omgeving hebben we genoten van de prachtige natuur van Zuid-Afrika! We hebben enorm genoten van het elke dag uit dineren in restaurantjes, voor een fractie van de Europese prijzen. Dat is fijn! 
 
Wij hebben genoten van de excursies. Helaas ging de meerkat excursie in Oudshoorn niet door vanwege slecht weer. In Oudtshoorn vonden wij dat er verder niet zo veel te zien was, dus een verblijf van 2 nachten was voor ons net iets te lang. In Hermanus waren spijtig genoeg geen walvissen meer in de baai te zien. Desondanks was de walvissen boottocht leuk en interessant! De wijn-fietstocht in Stellenbosch was prima geregeld. We hadden een vriendelijke gids en de bezoeken aan de wijnboeren waren leuk en interessant.
 
De game drive in Addo Elephant Park heeft ons beloond met wel 50 olifanten, die op minder dan een meter langs ons struinden. Dit is iets wat je op eigen houtje vast en zeker misloopt.
 
De accommodaties waren prima. In Johannesburg zijn we erg gastvrij ontvangen. In Addo hadden we liever in het park zelf verbleven, maar het was volgeboekt en het alternatieve guesthouse was prima. In Knysna zijn we zeer gastvrij ontvangen. Ook het ontbijt is erg goed en ook de overige maaltijden zijn erg lekker. In Oudtshoorn zaten we in een goed accommodatie met zeer vriendelijk personeel. Onze accommodatie in Hermanus had wat minder charme dan de overige accommodaties, vonden wij. In het guesthouse in Stellenbosch leek onze kamer een beetje op een omgebouwd tuinhuisje. De ontvangst was zeer vriendelijk en het guesthouse ligt zeer centraal gelegen. Ook de accommodatie in Kaapstad was prima!