Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Christien de Kanter - 13-08-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Een indrukwekkende rondreis, waarbij we veel hebben gezien. Mooie natuur, interessante cultuur, lekker eten en leuke mensen.

De meeste accomodaties waren gewoon goed; van 'fantastisch', in Marakele en Spioenkop, tot 'prima'. Met 1 uitzondering waarin we teleurgesteld waren. Overal werden we heel vriendelijk ontvangen en geholpen en waren de bedden en het sanitair goed. 

Excursies
- De game drives in Welgevonden waren heel mooi
- De Chain Ladder wandeling in Drakensbergen was ook geweldig! Wel graag erbij vermelden dat de 2na hoogste waterval van de wereld die je er kunt zien, in de winter droog staat en dus niet in volle glorie te bewonderen is.
- De Stokstaartjes safari was ook heel leuk
- Walvisboot was ook een succes, hoewel we de dagen ervoor al veel walvissen hadden gezien vanaf de kust. Maar met een boot zie je ze toch beter
- De Bike & Wine viel enorm tegen. De gids en faciliteiten waren niet zoals wij verwachtte

De organisatie vond ik over het algemeen heel goed. Het contact met de mensen bij Footprint Travel, de Meet & Greet, de gidsen, enz verliepen allen heel plezierig (dank o.a. Lisanne en Martin!). En we hebben veel gehad aan alle tips en info die we van te voren hadden gekregen. Zelf moest ik wel nog alles dubbel checken in de voorbereiding of alles overeenkwam.