Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Rianne Nieuwenhuizen - 30-06-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze vakantie was zo geweldig dat we nu, een maand later, al weer “heimwee” hebben en terug willen!
 
Ons reisschema was tot in detail uitgewerkt met leuke en handige tips. Op één dag stond echter de reis van Johannesburg naar Graskop via de Panoramaroute. Dit leek ons vrij onmogelijk om op één dag te doen en dit hebben we gecombineerd met de volgende dag van Graskop naar het Krugerpark. Dit lag ook wat meer op de route. De lokale gidsen, chauffeurs en mensen van de locaties waar we verbleven waren heel vriendelijk en behulpzaam. 
 
De accommodaties waren eigenlijk allemaal kleinschalig en knus en overal werd goed voor ons gezorgd. Iedere locatie was op zijn eigen manier bijzonder. The Potting Shed met de mooie kamers en lekkere ontbijt, Knorhoek met zijn geweldig mooie kamers en uitzicht en vers gebakken brood, Krugerpark met de leuke safarihuisjes met ieder zijn eigen ‘braai’, Kaapstad met de geweldige hulp die we kregen na een klein ongelukje met onze huurauto, Grashoek met de bijzonder ingerichte kamers.. 
 
Over onze excursies zijn we heel tevreden. De morningwalk in het Krugerpark: Een aanrader, het is heel spannend om zelf ook zo door het Krugerpark te lopen en in de gaten gehouden te worden door een Zebra en Hyena.
Bike ’n Wine: het fietsen was helaas geen succes omdat één van ons niet fit was door de malariapillen. Onze gids wist er echter alsnog een geweldige dag van te maken voor ons met minder fietsen en op een relaxte manier wijn te proeven en wat te eten.
 
Wij raden onze vrienden zeker aan om een georganiseerd reis bij Footrpint Travel te boeken. Het is heerlijk om op eigen gelegenheid alles te kunnen zien en doen en zelf te kunnen bepalen hoelang je waar wilt blijven. In het reisschema staan goede tips! Aan de andere kant ook juist fijn dat je zelf niet meer naar slaaplocaties hoeft te zoeken en dat dit allemaal tot in de puntjes geregeld is!


Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen -